söndag

okej idag är det teater , igen . visst det är superkul när man får göra sitt men nu går det ju mest ut på att vänta så det är sådär =/  och ett jävla minus missar mange på lördag (tror jag) eller ska jag försöka gå? ett stort frågetecken på det. men annars jo , jag mår okej . förutom att jag är trött, orolig, nervös och godissugen. yeah lisa grattis.
det är också söndag världens tråkigaste dag så det gör också att man känner sig lite nere.

okej om jag skulle ta och pallra mig iväg till teatern nu och kanske köpa lite godis på vägen ?

sounds good

so longimage4

fredag kväll

fredag idag , bästa dagen i veckan en hel helg framför sig, kort dag i skolan. Kan det bli bättre?
men just denna helg så är det teater HELA helgen (idag, i morgon, söndag). Men det är ju roligt så det är ju inget negativt med det förutom att man inte kan hitta på någonting annat . Men det finns ju fler helger.

så premiär om en vecka lite drygt , åtta dagar. I år känns det faktiskt , bra. Bättre än någonsin. Vi kan verkligen vad vi ska göra det här året och har verkligen tränat hårt och länge, det känns kul. Synd bara att man missar mange, hade faktiskt velat gå eftersom visst ALLA ska gå ? men men det får bli melodyclub den åttonde ist ♥

massor av hjärtan till min fina pojkvän och mina underbara vänner tack . <3

blev så insprerad av elin idag på hennes bilddagbok att jag också tänker lägga in en sommarbild

enjoy !

image3

Onsdag 16/1



så igår försökte jag då , skapa min egen blogg och visst det gick finemang och ja la tom in ett första inlägg och allt men sedan gick något snett och det gick verkligen inte komma in (vet ej om det berodde på lösenordet eller namnet) men i alla fall nu har jag skapat mig en ny blogg som jag ska försöka använda så vist som möjligt.

Jag kan inte påstå att jag är den bästa på att skriva långa texter men jag ska nog få det att fungera.

tack för mig


RSS 2.0