Mina vänner säger stopp håll i hatten



(bild snodd från fiiina emmsans blogg)

Tentan är gjord och jag börjar undra om man kan gå in i väggen efter en tenta? Är så trött att jag inte orkar ta tag i någonting alls, antar att det är allt som släpper nu..ska i alla fall pallra mig ut i regnet och springa ett lopp runt trummen idag, sen lär jag parkera min rumpa i soffan resten av kvällen skulle jag tro.

Hoppas ni mår fint där ute, puss.

Fuck this.

Jag är inne i en ångestperiod, tentaångest så det bara skriker om det. Det enda jag gör är att plugga, träna, äta & sova. Socialt umgänge finns det inte tid för, inte heller tid för att vara glad (patetiskt nog).

Efter den 25:e ska jag försöka leva lite, försöka slå bort plugget några dagar och ha kul för det förtjänar jag fan efter den här helveteskursen.. så ge mig den 25:e tack!

Sammanfatta, sammanfatta, sammanfattning..mitt liv känns som en enda stor sammanfattning.

Rubriken kanske ger en ledtråd för vad jag sysslar med idag denna påskafton, jag sammanfattar en bok i affärsredovisning..det är precis lika roligt som det låter. Just nu ska jag påbörja ett kapitrl om redovisningens teoretiska utgångspunkter, normer regler och praxis... wihooo!

Annan intressant info är att jag igår såg När lammen tystnar, jag som för tre år sedan inte kunde se en Wallanderfilm utan att drömma mardrömmar i tre veckor. Jag har faktiskt inte drömt om Hannibal Lecter inatt, tyckte han var ganska mysig i filmen konstigt nog.

Det är då fan

Det är påsk nu, supposed to be ledig men nej jag har massvis med plugg jag måste ta tag i (bitter tjej), som om inte det var jobbigt nog tror jag att jag fått öroninflammation.. det gör så ont att jag vill lägga mig och gråta men nej jag biter ihop (läs klagar var femte minut med ynklig röst till samtliga familjemedlemmar i hopp om lite sympati)

Blir nog ganska pluggledigt resten av dagen och hårdkörning imorgon istället...känns faktiskt bättre.

Bjuder på en glad bild sedan overallisen i tisdags i alla fall

RSS 2.0