Fullt upp

Idag har det varit mycket att göra nästan hela tiden.. är det inte tillverkning av tvålar så är det packa eller annat som gäller, resan närmar sig med stora steg.

Ikväll ska vi ut på fest och jag ska ha kortkort klänning och klackskor i kylan och snön, lär nog bli en hit och ramla lär jag absolut göra om jag känner mig själv rätt..Men kul ska det bli!


Lite snajsig festbild från Nyår (sedan när började jag skriva/säga snajsig? TÖNTVARNING)

Jag är en tönt



Okej jag erkänner, jag tycker Justin Bieber är lite söt, men bara liiiiite. Därför längtar jag tills filmen om hans liv kommer ut hur töntigt är inte det? (till och med lillasyster tycker jag är supertöntig, hallåå han är söt?)

Dessutom är låten Baby brabrabra, speciellt i akustisk verision.

You're bad for me..



Dags för lite teaterträning!


Packa var det ja...

Gick väldigt bra med att packa och plugga... plugga har jag gjort lite men något packande har det inte blivit alls.

Jag har sån bra självdiciplin ibland alltså..

Studiedag

Då var det studiedag och det är precis vad jag ska ägna mig åt, studier.. SUCK. Har gjort klart Rättskunskapen nu på morgonen (tror jag, små ändringar blir det säkert framåt dagen), måste göra lite engelska också och kanske lite matte om jag orkar?

Hade tänkt ta mig en promenad idag men känner inte för att gå ut i detta jävla väder..får bli lite annan träning istället.

Måste börja packa ikväll också, mycket måsten som vanligt....

Studiedag

Då var det studiedag och det är precis vad jag ska ägna mig åt, studier.. SUCK. Har gjort klart Rättskunskapen nu på morgonen (tror jag, små ändringar blir det säkert framåt dagen), måste göra lite engelska också och kanske lite matte om jag orkar?

Hade tänkt ta mig en promenad idag men känner inte för att gå ut i detta jävla väder..får bli lite annan träning istället.

Måste börja packa ikväll också, mycket måsten som vanligt....

Måndag, igen.

Tiden går så snabbt, allt för snabbt och nu plötsligt var det måndag igen. En till onödig dag i skolan med endast en lektion samt lite engelska sedan hem för att laga mat, äta för mycket för kort tid innan träningen och sedan må illa på spinningen..det är alltid samma sak på måndagar.

Snart blir det som sagt spinning, vilket jag inte känner för alls idag men hej jag får lite träning i alla fall och det behövs. Sedan MÅSTE jag kolla Biggest Loser (det är final ikväll) sen måste jag hinna med lite plugg också..

Tur att jag har studiedag imorgon så jag hinner plugga ifatt lite.

Jag gav aldrig upp dig

Är sååååååå mycket fattigare efter den här helgen.. vill inte ens kolla in mitt bankkonto.

Mycket utgifter just nu, men samtidigt många julklappar avklarade nu är det bara några enstaka kvar, skönt!

Efter resan är det SPARA som gäller för min del.

Längesen

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Ont om tid


(Lelove)

Har ingen tid att blogga just nu känns det som, inte den här helgen i alla fall. Den har varit fullspäckad och är imorgon också: Stockholm fredag, Linköping lördag och Ullared söndag.

Att gå upp innan sex tre dagar i rad på en helg känns sådär men har hunnit med mycket kul. Bäst att sova snart för om cirka sex timmar ska jag upp igen!

He ate my heart



(Teater 2010)

Torsdag och veckodagarna bara flyger iväg..idag står det teaterträning på schemat vilket ska bli kul, lite dåligt med inspiration från min sida just nu bara. Efter träningen ska jag handla lite fika till mig och Hanna för imorgon bär det av till Stockholm och Sacomässan. Lite träning ska jag och Hanna försöka hinna med ikväll också, bra kväll!


dåligt humör, check!

Älskar att ingen berättat för mig att vi inte har någon naturkunskap idag, detta innebär att jag suttit här på skolan själv sedan klockan nio och så kommer det fortsätta att vara fram till klockan halv ett.

Vilken härlig dag!

Stördo

Alltså jag måste vara helt knäpp som skrev ett företagsinlägg här på min privata blogg, och märkte det inte förän nu? Skulle ju skrivit det på företagsbloggen men råkade visst logga in på min egen istället och märkte ingenting alls förän nu typ fyra timmar senare.

Märks det att jag är trött idag eller?

Måsten

Är så djävulskt trött, helst av allt skulle jag vilja ligga i sängen hela kvällen. Kanske kolla på någon bra film och mysa lite, men nej SPINNING står på schemat. Något jag verkligen inte känner för idag, sen måste jag göra rättskunskap också... ÄLSKA måsten.

That boy is a monster



Sämst uppdatering här ja! Mycket, mycket, mycket att göra hela tiden. Kan ju i alla fall bjuda på en låt som jag nöter sönder just nu, från världens bästa serie!

Allting börjar om



Jag är så trött nu för tiden, hela tiden. Har ingen aning om varför, idag kan det bero på att jag somnade tio i ett inatt kanske..

Jag har inget intressant att skriva alls, förutom att jag längtar tills imorgon då hela gänget ska bowla och äta god mat i Oskarshamn.
Innan det ska jag med Hanna hem och följa med henne till stallet.. herregud vad har hänt med mig?

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om men jag vänder om, än en gång


(Kreta)

Tisdag och andra dagen på temaveckan, klara med veckans arbete (SKÖNT) nu är det bara powerpoint och övaövaöva kvar, men det fixar vi! Dock struntar jag i min sovmorgon imorgon och åker in för att jobba lite med företaget istället och störa mina kära vänner i deras arbete, är jag inte en fin vän säg.

Har fått reda på att Hanna min kära(oftast) träningskompanjon börjat med att göra hundra situps om dagen, och inte kan väl jag vara sämre? Bara att slänga sig ner på backen och börja pumpa som Percy skulle ha sagt. Fantastic!

Typiskt



När man har allt man velat ha inom räckhåll så vill man inte ha det,
Men när något är omöjligt att få, ja då vill man ha det mer än någonsin.

Med dig blir jag mindre


(bild från Kreta)

Idag är det tre veckor exakt kvar till Gran Canaria, tre veckor kvar till vila och semester. Jag längtar samtidigt som det inte känns alls att jag ska åka. Tror inte riktigt jag fattat än att jag verkligen ska åka och speciellt inte att det bara är tre veckor bort.

Dock kan jag inte riktigt släppa allt här hemma än och bara vara inställd på att åka då det händer MASSVIS med saker innan jag åker, saker som jag måste fokusera på och jobba hårt för. Men det kommer bara göra semestern ÄNNU skönare sen.

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me



Ibland undrar jag vart den här tjejen tog vägen..

Jag antar att hon växte upp.

The way you make me feel

Trött och inte på humör, nu blir det ett nytt Vampire Diaries innan det är dags att sova.. upp 07.00 imorgon igen!

Purity



Just nu kan du kolla in våra nuvarande produkter på vår blogg www.purityuf.blogg.se, där hittar du bilder samt information om alla våra produkter. Så kika gärna in och se om det finns något som intresserar dig!

We need lies to make it through the day



I hope my smile
can distract you
I hope my fists
can fight for two
So it never has to show
And you’ll never know

I hope my love
can blind you
I hope my arms
can bind you
So you’ll never have to see
What we’ve grown to be

It's over

Du smsade mig igår, skrev "det är den andra november idag". Det tog ett tag för mig att förstå, vad är det för speciellt med andra november? Men sen kom jag på det och svarade "det skulle varit fyra år idag va?". Jag skrev det mest för att svara, de där fyra åren som kunde ha varit finns inte i min värld längre, detsamma gäller dig. Men för att vara artig, snäll så svarade jag om det mot alla odds fortfarande skulle betyda något för dig. Sedan gjorde du det som du alltid varit bäst på..att vända allting gentemot dig, försöka få mig att tycka synd om dig, att söka efter sympati.

Jag är inte den personen längre som du kan vända dig till för sympati, jag är inte den som kommer att trösta dig när du mår dåligt, den som kommer släppa allt igen för din skull.

Jag är inte och kommer aldrig mer bli den personen för dig.

LOV

Första dagen på lovet och jag är lite halvledig om man kan uttrycka sig så, har väl inga direkta måsten men ganska många borde:n som under dagen kommer att utvecklas till måsten.. krångligt babbel.. check!

Nu ska jag iväg med familjen och kolla på lite bilar och förhoppningsvis komma ett steg närmre operation köpa ny bil, sedan ska jag träna lite + plugga lite engelska sen tänkte jag avverka en Harry Potter film med lillasyster. Det är tradition på alla lov som finns, att kolla på Harry Potter.

Dags att klä på sig, kör på mössa idag trots att det är ganska varmt ute.. har man fett hår så har man.

RSS 2.0