Du springer aldrig ifatt när jag väl är där


Lelove

Har en grym huvudvärk så lägger mig nu och hoppas att jag är fit for fight för matteredovisning imorgon bitti.
Lyssnar på Melissa Horn också och kommer på att hennes förra album är ungefär tio gånger bättre än hennes nya. Melissa Horn – Långa Nätter


No longer brunett



Nu är jag inte längre brunett, eller inte lika mycket i alla fall. Jag är typ honungsfärgad halvblond? Och detta är bästa bilden jag kunde få, på alla andra bilder såg håret konstigt ut och det ser faktiskt bra ut i verkligheten, tror jag. Stor omställning och får nog bli silvershampoo snart tror jag. Men jag är nöjd med första resultatet.

Rallybrudar



Måste gratta mina fina vänner ovan Elin Andersson och Elin Bertilsson som båda två idag tog körkort.
Grattis till er snyggingar här sitter en latis ni kommer få köra runt på nu framöver ♥

Don't blame me when you fuckin' loose



Idag har det varit en bra dag, en jävligt bra dag faktiskt. Och jag tar extra tillvara på sådana dagar eftersom jag ofta är så sur annars haha, så bara att njuta satan när man väl är glad! Hanna sov hos mig inatt och det var lika mysigt och kallt(med öppet fönster) som vanligt. Dock var vi lata och skippade träningen, okej Hanna mådde inte bra så istället tänkte vi plugga lite med betoning på lite. För det var precis vad vi gjorde, pluggade ytterst lite. Men ibland ska man väl bara få ta det lugnt också? Kan jag behöva om mitt rykte som nybliven plugghäst inte ska nålas fast i mig för alltid.

Anledningen till att jag är superdundermegaglad idag är för att jag fick Vg på ett matteprov, fucking VG! Det är helt sinnessjukt att jag fått ett VG i matte b? Happy happy happy.

Har varit ute och sprungit också, ett litet bevis på det på första bilden (dock innan jag gav mig ut haha). Sprang fem kilometer och det kändes i benen vill jag lova när det var första gången för i år, men det ska det bli ändring på nu i fortsättningen! Bilden är dock inte så supercharmig, checka bara min dubbelhaka. Det är väl som Hanna säger att jag har typ tre hakor.

Bilden under är en gullig lapp från Hanna, skrev en lapp till henne i morse(som jag brukar göra) när bussen gick och lite sådär, mammig? Jo tack jag vet! Och så låg lappen med ett gulligt svar när jag kom hem, hon är för söt. Tror att det är väldigt få som är medvetna om hennes gulliga sida, men den finns där under alla hm..muskler och retliga kommentarer.

Dags att färga min utväxt
Hugs N' Kisses

You left me speachless


Pic; Lelove

Idag är en konstig dag, en jävligt konstig dag.
Har nog sovit i princip hela dagen, hunnit käka lite morotskaka(att jag aldrig upptäckt det innan?) sen sovit lite mer. Pluggat lite spanska har jag gjort också, okoncentrerat. Funderar på om jag borde äta lunch snart? Borde sova lite mer? Hanna kommer om..hm..typ en timme? Då blir det plugg och sen boxersice sen mer plugg. Vet hur trött jag kommer vara ikväll alltså och troligtvis ha träningsvärk imorgon?

Borde nog få lite gjort nu kanske, eller så sover jag en timme till. Det sista känns mycket lockande.

Just breathe

Hade föreställning igår och mina fina vänner var där.
Jag var supernervös och gjorde allt skitdåligt men dom gillade det ändå som tur va, fick fina blommor av emmy, micha, tilda och mojf också tack igen hur fina som helst!
Att jag hade världens magkatarr gjorde inte kvällen bättre, kunde knappt stå upp. Den verkar dock försvunnit under natten så nu är jag fit for fight inför kvällens föreställning, den sista föreställningen för i år. Både tråkigt och skönt.

Cause I know how it hurts



Dags för föreställning ikväll igen

Free fallin'

Hur kan man låta bli att älska vädret ute idag? Det gör mig superglad trots att jag har mycket att tänka på just nu, piggar upp gör det också. Känner mig mycket bättre idag och tycker det är skönt att slippa spy mer.

Längtar tills teatern ikväll samtidigt som jag fasar för att göra bort mig inför mina fina vänner haha, men hoppas att rösten håller och att jag är superfokuserad. Det måste jag bara vara.

Nu ska jag lägga mig lite och läsa och lyssna på underbara John Mayer.
So long

sick



pluggade med Hanna igår och va uppe till ett fast jag har varit uppe hela natten och spytt och haft ont i magen, så ingen vidare sömn för mig inatt. Magsjuka, gud va kul! Klarade i alla fall två lektioner i skolan innan jag åkte hem så hann med både matteprov och geografiredovisning, rätt skönt att ha det gjort.
Nu väntas vila resten av kvällen och morgondagen

Now I can't feel anything


Pic; Lelove

Det känns som att mitt liv består utav plugg just nu, och det känns så oändligt som att det aldrig tar slut trots att det snart är lov? Idag tänkte jag försöka göra klart spanskan sen göra massa matte också. Får tyvärr skippa träningen idag för att hinna med, känns så tråkigt då jag verkligen är i behov av träning.

Nej dags att sätta igång ifall jag ska "hinna klart" innan allt bra börjar på tv!


That night we went down to the river


pic; Lelove

Ikväll har jag kommit fram till att Bruce Springsteen är ett musikaliskt geni och att låten The River ger mig en märklig känsla, en bra sådan. Den där känslan går inte beskriva men jag tycker om den, därför går The River på repeat just nu.

Visa vid vindens ängar

Sitter och räknar matte för ovanlighetens skull, känn ironin flöda. Det känns som att det är ungefär det enda jag gör nu om dagarna, gräver ner mig i matteboken och räknar om tal efter tal tills jag inte vet vad som är rätt och fel? Börjar nästan kännas som matten är en del av mitt vardagliga liv nu och då är det illa, efter provet ska jag släppa matten helt, okej nästan då efter redovisningen är det hejdå matten på ett tag.

Smakade ballerina kladdkaka idag, och fy fan rent ut sagt så goda dom va åt nog upp halva paketet själv och satt som en galning och doppade i mjölkglaset, helt underbara dock mår jag lite illa nu men det är smällar man får ta helt enkelt.

Att jag lyssnar på Håkan Hellström gör allt så mycket bättre, satte ihop en lista förut med mina favoriter av Håkan Hellström. Sharing is caring people so here you go Håkan

In Love



Kolla sötingarna eller? En sån här liten vovve ska jag absolut ha, tjatatjatatjatatjatatjata.
Världens finaste

Teater, teater och lite mer teater



Hade premiär igår och det gick ganska bra för att vara premiär, min röst var inte med till hundra procent pga min nervositet och en orolig hals, förhoppningsvis går det bara bättre idag. Blir även lite mat efteråt idag, kanon.
Snart blir det duschen och sen åter igen stressa för att hinna upp dit till klockan fem. Busy busy busy

slapp vecka

Denna vecka har faktiskt varit ganska slapp fast ändå inte
Var ledig måndag-tisdag
Igår var jag i skolan
Idag kunde jag va hemma eftersom vi har eget arbete på alla lektioner
Imorgon har jag sovmorgon sen två lektioner

Skön skolvecka men nackdelen är att jag har pluggat ungefär varje ledig minut, precis som jag gör idag. Har ändrat lite på religionsarbetet, gjort några sidor i matteboken (ska räkna om kapitlet är de tänkt) och nu ska jag börja på elins och min geografi powerpoint. Sen blir det mer matte.
Ska nog bryta av med lite läsning om en stund, så jag hinner läsa ut den nya camilla läckberg boken som jag lånat.

För att inte bli förkyld sitter jag och knaprar i mig panodil, slukar halstabletter, dricker massvis med vatten och smörjer in mig med Vicks på bröstet och halsen så ofta som man får. Får verkligen inte bli förkyld nu.

Nej dags att börja med Geografin
Hugs N Kisses

saknar min matte-mate också men som tur är kommer hon hem från Sälen på söndag!


Tufft just nu

Just nu känns det ungefär som att jag bär hela världen på mina axlar



Förändring snarast tack. Ge mig något positivt.

headache

mår dåligt idag, riktigt dålig.
har ont i huvudet och har allt för mycket att tönka på just nu.
positivt är att jag inte behöver gå till skolan imorgon och att pappa köpte choklad till mig idag
nu ska jag och pappa kolla på ocean's eleven som är lika bra varje gång.


pluggdag

Pluggar precis som igår, har i princip skrivit klart religionsarbetet och nu börjat på matten. Får bli matteplugg varje dag fram till provet nu om jag ska få godkänt känner jag, måste även börja med företegsekonomin snart också..och spanskan måste jag hinna med idag också ..blää

Pappa är ledig idag så när vi ska laga lunch så blir det då våfflor, vi äter ungefär en-två våfflor innan vi inser att det egentligen är ganska äckligt och inte någon riktig mat..dessutom mår man grymt illa! Pappa äter ändå upp sina våfflor men jag ger upp och får ta mig en hamburgare istället och vi har ingen hamburgebröd så lägger hamburgaren mellan två rostade mackor sen ett glas mjölk på det. Vilken lunch haha, efteråt kom vi på att vi kunde delat på en pizza så pappa frågade om vi skulle ta oss en pizza också men nej där går gränsen haha. Så fick bli någon slags halvlunch idag, dessutom lämnade han allt på bordet så jag fick plocka undan? Gulligt.

Nu ska jag fortsätta med matten sen kanske klämma i mig det sista av min Ben&Jerrys glass, och ikväll blir det boxersice VÄLBEHÖVLIGT!

Dags att plocka fram matteboken igen och stirra ut genom fönstret och läääängta efter våren.
Hugs N' Kisses


Just pull the trigger

Det har varit underbart väder idag, verkligen underbart. Och trots det har jag inte varit ute på hela dagen, jag har legat här nere i soffan hela dagen. Pluggat, kollat på film, pluggat, ätit lite mat, ätit lite glass. Men jag behöver det, jag behöver vila för fyfan så trött jag är rent ut sagt! Har sovit jättedåligt nu fyra nätter i rad, vet inte vad som är med mig men antar att jag har lite för mycket att tänka på. Väldigt mycket att tänka på som håller mig vaken. Inatt sov jag lite bättre i alla fall med Hanna next to me men som vanligt vaknar jag minst tre gånger mitt i natten och jag börjar tröttna på det nu. Vet inte hur jag ska orka med följande veckor om jag inte ska få sova normalt?

Nu när mamma kommer hem ska jag nog ta mig lite kvällsmat sen sy upp lite kläder, en skjorta en tröja och kanske ett par jeans? Mamma ska få hjälpa mig som bara den eftersom jag verkligen är så dålig på att sy, såå extremt dålig.

Börjar sakna min kära lillasyster som är på konfirmationsläger också, ensamt här hemma utan henne som tur är så kommer hon hem igen imorgon!


Studiedag

Idag har vi studiedag och det är precis vad jag gör, studerar haha!
Igår kom Hanna hit och vi tränade rumpan av oss som vanligt, gick dock inte så bra för mig igår eftersom jag ätit för dåligt under dagen(spenderade hela dagen på teatern så lite ont om tid). Sen blev det mys med tacos och film. Sen åkte hon imorse innan jag ens hunnit vakna till, klockan tio över åtta rusade hon bort mot bussen.

Har skrivit ungefär halva mitt religionsarbete samt gjort engelskan tills på fredag, ska försöka göra klart så mycket som möjligt av religionen idag sen börja på matten och spanskan imorgon tänkte jag.

Har hunnit kolla massa film idag samtidigt som jag pluggar, såg först bröllopsfotografen som var förvånansvärt bra, sedan Top Gun då jag suktade som bara den efter Cruise som kan vara en av de hetaste människorna som någonsin existerat? Efter det småkollade jag lite på dödligt vapen 2 och nu är det tv och top model som gäller haha. Har lite ångest över att jag inte gett mig ut i det fina vädret än, får nog bli en långpromenad sen kanske?

Vet dock inte vilken film jag ska stänga på nu? Känns som att jag sett alla som finns på vår lilla hårddisk med filmer, kanske borde kolla på vänner istället? Blir ju alltid mobbad av Elin&Elly för att jag inte är något äkta vännerfan since jag inte kan riktigt alla repliker som dom kan haha!

Gulliga mami skulle köpa med sig Ben&Jerrys hem till mig också sen, har lite småont i halsen så gör ungefär allt som går för att inte bli sjuk tills nästa helg då det är teaterpremiär. Sen att jag är grymt sugen på glass är också en anledning till att mamma tar med sig glass hem. Så senare ska jag smaska Cookie Dough kvällen lång.

Over and out

Fix you

Dåligt uppdatering men den här helgen håller jag hus på teatern, hela tiden faktiskt. Nästan. Förutom en go kväll i Målilla igår med Elin&Elly med pizza och lots of kladdkaka och lite Melodifestival och MYCKET skratt, otroligt fina vänner de där!

Ska snart upp till teatern igen, öva öva öva för om sex dagar är det premiär. Ikväll kommer Hanna, vi ska träna och jag ska ta i tills jag spyr för det behöver jag efter den här helgen. Sen ska vi mysa med tacos och fruktsallad, kanske en bra film också? Eller så blir det som vanligt att jag somnar och hon får nöja sig med det.

Att jag har en massa plugg att göra måndag tisdag på mina lediga dagar känns ju sådär också, that's life

teater all day long

ska snart iväg på teaterträning, vet inte hur det kommer gå idag eftersom amanda jobbar och kajsa är supersjuk? Och det är mindre än en vecka kvar till premiären, lite panik? Jotack. Så det blir bara jag, hanna och ellen idag på träningen får se hur det kommer att gå..

sugen på att skaffa hund är jag också, väldigt sugen! Jag och Ellen kollar hela tiden på olika raser och tjatar sönder mamma och pappa, speciellt pappa eftersom han är mest emot det. TJATATJATATJATA
Jag skulle sååååå gärna vilja ha en golden retriever för hur söta är dom inte eller?




foolish games

Dåligt med uppdatering här jag vet, men känns inte som jag riktigt hunnit? Min vecka har bestått av träning och plugg faktiskt.
Boxersice i söndags, simning måndag, boxersice tisdag, simning onsdag och simning idag. Men nu blir det vila hela helgen skulle jag tro, långhelg också inte fel alls!

Har gjort om min engelskauppgift som försvann från datorn igår och funderar nu på att ta en pluggfri kväll och kanske kolla på vampire diaries och bara ta't lugnt? Låter jäkligt bra i mina öron, sitter just nu och mumsar på frukt också så allt är frid och fröjd.


Nu ska jag kolla lite på biggest looser och äta upp frukten.
Ciao

I want it all, give me what you got

Jag borde verkligen plugga psykologi, jag borde verkligen det. Men inte fan har jag gjort det? Istället har jag läst ikapp alla blogginlägg jag missat under helgen, kollat på tv och gjort fruktsallad. Har läst igenom det lite halvt, försökt kolla på det viktigaste men nej jag orkar inte mer nu. Får se om jag kanske ögnar igenom det innan läggdags, men först måste jag se svenska hollywoodfruar, eller om man ska se saltön? Svårt val.

Har haft en väldigt "nyttig" dag idag eller hur man ska säga, gjort saker jag verkligen behövde göra som jag annars kanske undviker. Stannade på extralektion i matte och det gick faktiskt väldigt bra, ska verkligen försöka utnyttja dom lektionerna. Sedan stannade jag och simmade en kilometer, bastade lite och tog mig en god smoothie medan jag läste klart engelska kapitlet.



längtar som tusan efter sommaren, våren varmare tider helt enkelt. Och det känns som vi är på väg åt rätt håll nu, nu är det i alla fall plusgrader om dagarna + sol UNDERBART. En bild på mig och kära Emmy från en grillkväll hemma hos filip med brännboll och massa annat skoj.

Göteborg















Har haft en kanonhelg i Göteborg som gick allt för snabbt, skulle helst av allt velat stanna.
God mat, bra underhållning, och träffa släktingar man träffar allt för sällan.
En toppenhelg helg enkelt i underbara Götet, jag säger som lillasyster att jag blir bara mer och mer förälskad i staden varje gång jag åker dit.
Nu är det back to reality och massor av plugg som ska göras!


Gothenburg



Imorgon bär det av till Göteborg, för att bo mitt i centrum, se denna mans revy på Rondo, för att äta ute på restaurang, göra stan? Och VIKTIGAST av allt träffa kära faster och farbror som jag inte träffat på evigheter, ska bli så jäkla kul!

Syns på söndag darlings

ÅNGEST

Vi har teaterpremiär om två jävla veckor, två veckor det är ingenting ju fyfan? Och vi som ligger så mycket efter, herregur hur fan ska vi hinna?

PANIK

frusen

Är riktigt frusen idag, tror nästan det beror på att jag gick ut i denna blåsiga kyla med blött hår efter simningen idag sedan stod i järnforsen i ca en kvart och väntade på bussen? Inte bra för min onda hals.
Simmade idag, en kilometer ska försöka att verkligen komma igång med träningen på allvar nu, får nog bli simning på fredag också skulle jag tro och förhoppningsvis boxersice på söndag med hanna.

Har pluggat lite också, har väl egentligen kvar att läsa igenom allt och skicka in det för den här veckan, sen så måste jag verkligen börja plugga på psykologin och spanskan (lite ångest inför psykologin måste jag erkänna).

Väntar på Grey's, väntar på att få gå och lägga mig så trött som jag är men tror jag ska ta mig i kragen och göra situps och armhävningar nu så kanske jag piggnar till lite, men troligen inte.

Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice
en gammal favoritlåt!

Om du lämnade mig nu

Snart ska jag iväg och träna rumpan av mig, brukar vara sugen på att träna såhär på tisdagskvällarna men idag är jag verkligen helt slut..Jag vet att det blir bättre när jag väl kommer dit och kommer igång men just nu känner jag mest för att krypa ner under täcket och sova några dagar? Är så grymt trött.
Har gjort engelska idag, tänkte att det var lika bra o få de gjort eftersom det är stressigt resten av veckan, har även skrivit lite cv till sommarjobb och lagt i kuvert som jag ska skicka imorgon, detta eviga sökande!

Nu ska jag byta om till träningskläderna och ge mig iväg på ännu ett pass som kommer ge mig grym träningsvärk imorgon, om jag känner Percy rätt.


streeessad

Denna vecka känns jävligt stressig, massa plugg (engelska suck) lite idrott och spanska samt teaterträning i massor + boxersice träning imorgon sen vill jag gärna hinna med en och annan powerwalk sen kanske simma någon mer dag men antar att jag inte riktigt kommer att hinna med det nu i veckan. Engelskan är första prio känns det som och ska läsa lite i boken nu innan jag ska sova tänkte jag, kan ju i alla fall läsa klart skiten idag så jag kan börja skriva imorgon.

Längtar tills denna vecka är över, längtar tills i helgen då det bär av till Göteborg med Magnus Uggla revy, träffa bästa farbror och faster, ut och äta och förhoppningsvis stan! Längtar som tusan!



I lidköping hos bästa farbror och faster för ca 1,5 år sedan? Längtar till sommaren också..trött på all jävla snö!

glass i stora lass

Simmade en kilometer idag, är imponerad av mig själv då jag verkligen inte gillar att simma, men ska ta tag i det här med träning nu på riktigt mer än vad jag gjort innan trots att jag tränar rätt okej nu? Dock har jag väldigt ont i halsen så nu sitter jag och trycker i mig Ben & Jerrys och letar febrilt efter kakdegsbitarna som är det bästa av allt haha, glass är ett måste när man har ont i halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk till teatern jag FÅR INTE bli sjuk..så det gäller att hålla sig frisk nu får nog be pappa köpa lite halstabletter till mig imorgon.

På tal om teatern så ska jag snart dit och träna, det är fanimej bara 19 dagar kvar tills premiären? Det är helt sinnessjukt, vi har aldrig legat såhär mycket efter och fy fan så nervös jag börjar bli! Tänk när alla mina fina kompisar kommer och kollar och så ska jag stå där och sjunga.. fy fasen..är glad att dem vill gå i alla fall inte alla som har såna fina kompisar vill jag lova! ♥

 

 


RSS 2.0