Come on skinny love.



Varmaste dagen någonsin och jag har haft jeans på mig, hade panikångest på bussen hem från skolan pga värmen idag. Nu sitter jag och Hanna med varsin dator på mitt lilla rum och brinner snart upp av värmen, hoppas vi överlever värmen tills imorgon för då drar vi till gbg med skolan sen stannar jag, Hanna, Elin, och Jullan kvar för Liseberg, shopping och mys..fy fan så bra!

kärlek.



Den här låten får mig att tappa andan just nu.

Jäkla klt

Skaffa fungerande luftkonditionering på era jäkla bussar så man slipper svettas ihjäl på väg hem från skolan..

Snart är det jag som ger fan i miljön och börjar åka bil med AC till skolan..

Huvudvärk och ångest.

Jag har en jobbig huvudvärk som jag försökt banta ner med panodil och promenad men ingenting har fungerat den enda lösningen tror jag är att sluta plugga ekonomi..och hälsan går väl först right?

Samtidigt som jag bara vill ge fan i ekonomin så får jag ångest utan dess like, samt ångest över andra saker som jag troligtvis inte borde skriva om här utan att få en jäkla massa skit efter (kanske skriver jag ett inlägg om den ångesten någon annan gång).

Sanningen är att jag får ångest över det mesta faktiskt och det känns ju inte helt hundra.

Min hjärna har tagit studenten.

Skulle pluggat som fan idag var det tänkt, har hela helgen tänkt " på söndag då kan jag plugga hela dagen" men har jag gjort det..NEJ!

Har kommit på alla ursäkter i världen för att inte plugga: datorn, laga mat, tv, promenad, göra müsli, ta en promenad, packa till göteborg, fixa med alla auktioner på tradera, sova..för att nämna några stycken.

Jag är så hopplöst jävla omotiverad till skolan nu så det finns inte, ekonomiprovet kommer inte att gå bra alls och det är bara mitt eget fel, fan också!

Känns som att min hjärna redan tagit studenten..

Jag tror mitt hjärta blöder.

Det märks att man inte har någon motivation för fem öre när man börjar plugga på ett stort prov två dagar innan provet äger rum..fan så omotiverad just nu!

Hatar mig själv just nu.

Gjorde världens godaste middag idag, fläskfilegratäng..några timmar efter maten blev jag sugen på något gott eftersom det är fredag och då jag inte äter varken godis, glass chips eller liknande så fick jag för mig att baka scones som lite fredagsgott.

Sagt och gjort, bakade fullkornsscones och åt lite och nu sitter jag här med magont och är redo att spy vilken sekund som helst.

Hatar min förmåga att äta sånt här tills jag håller på att spy, skärpning!

HELG!


Snygga brudar!

Det är fredag och jag är glad att veckan är över (förutom att jag måste plugga ekonomi egentligen). Förutom att jag är glad över att det är helg tänker jag på regniga öland, fina brudar och kolatårta..sugen på repris..ja!

Sömnpiller

Ekonomin är ett riktigt sömnpiller, så fort jag försöker läsa i den där förbannade boken så somnar jag, lyckat! Nu vet jag alltså hur jag ska bota mina sömnproblem, börja läsa internationell ekonomi mitt i natten!

Ska ta en promenad nu och försöka vakna till så att jag förhoppningsvis kan plugga lite mer när jag kommer hem utan att somna..

The way you make me feel.



Skickat in sista arbetet för året, tränat tills jag höll på att spy, gjort pannkakor, satt in sista pengarna på UF-kontot imorgon ska pengarna in på våra konton istället, fått reda på att jag fick VG på matteprovet...

Bra dag än så länge, dock börjar det tråkiga direkt nämligen att plugga...måste plugga ekonomi, igår somnade jag efter att ha läst första kapitlet..

I just wanna be me.



Onsdag och helgen närmar sig med stora steg och allt jag måste plugga på minskar för varje dag som går, så skönt! Idag gjorde jag det sista matteprovet någonsin (troligtvis) så nu kan även det strykas från min plugglista. Ett prov och ett arbete att fokusera på nu innan det är slut, så skönt!

Dags att börja läsa lite internationell ekonomi...

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv.

Har gett upp matten..jag orkar inte. Hittar ingen motivation till att göra något bra just nu..

Länge leve längesen



Blommigt blev det idag och jag är precis lika trött som jag ser ut att vara på den här bilden. Har haft en riktig helvetesdag vilket resulterat i huvudvärken från helvetet..sen att jag vet om att jag måste plugga matte hela kvällen trots årets huvudvärk känns inte så lockande..ska i alla fall ta en pluggpaus nu och ta en promenad och få lite frisk luft.

boy, you're my lucky star.

Har insett att man får jävligt ont i ryggen när man sitter på en stol en hel dag och pluggar varvat med att sitta vid datorn och ta hand om massa annat som måste göras! Har spenderat sista timmen med att ta pluggpaus och istället lägga ut annonser på tradera (dags att bli av med lite gamla kläder) snacka om att jag har roliga pluggpauser!

Nu ska jag i alla fall köra ett pass på crosstrainern så jag får tillbaka lite rörlighet i kroppen..

grymt tråkig tjej

det enda jag gör är att plugga känns det som...längtar tills det är över.

You said you needed some time, to clean up the mess..



Vår♥

Det handlar om dig.



Ska sätta mig med denna uuuuunderbara bok nu (känns ironin flöda)


Låt det va som i en film



Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Du kommer aldrig brinna så igen, min vän.


Gårdagens lördagsgodis, fruktsallad med grädde MUMS!

Naturkunskapen dödar mig långsamt, jag struntar i hur hjärnan är uppbyggd eller hur ögat fungerar allvarligt talat.

Har varit ute och cyklat några kilometer och nu tänkte jag träna ett nikepass på mobilen innan jag tar tag i plugget igen, ciao!

ohlala

Drar ut till stugan nu, ciao!

You make me feel like I'm living a teenage dream


Edge of glory




Nevermind I'll find someone like you.



Min blogg har varit störd i några dagar och det irriterar mig, får se om det funkar att uppdatera nu.

Idag var jag fortfarande lite inne i balstuket tror jag och körde på långkjol och slapp skjorta, så skönt!

En alldeles underbar bal



Jag var på bal igår och såhär såg jag ut! Dagen var helt perfekt! Var supernöjd med smink & hår (tack annie), med klänningen, med vädret, med sällskapet ja med allt! Det var helt enkelt en bal att minnas!

Fler bilder kommer när jag orkar (det är ju så jäkla många)

21.4

Det är 21,4 grader ute just nu, klockan sex på kvällen det bådar gott inför imorgon!

Nu ska jag snart börja fixa allt inför imorgon samt kolla ett avsnitt Vampire Diaries och försöka somna tidigt ikväll, lycka till Lisa.

Bjuder på tre extremt charmiga photo booth bilder



Svårt att tro att denna tjej ska gå på bal imorgon och se normal ut, återstår att se om den förvandlingen lyckas..

fastnat på hjärnan



Efter att ha hört den här låten på Vakna med The Voice har den fastnat på minnet och nu lyssnar jag sönder den konstigt nog..sommarplåga nästa?

Du får passa dig som satan.

Hade tänkt få det där jäkla talet i Svenska B gjort idag eftersom helgen antagligen kommer att bli gaanska stressig...men har huvudvärken från helvetet och ett jäkla illamående så jag knappt orkar sitta upp i sängen därför får talet snällt vänta tills imorgon när jag mår bättre.

Nu intar jag sängläge.

Vårruset

Sprang vårruset igår och det gick mycket bättre än förväntat! Sprang sex minuter snabbare än förra året och kände mig inte jobbigt trött någon gång under hela loppet vilket var otroligt skönt!

Avslutade kvällen med en picknick och att Elin vann nya träningskläder, jäkla mysig dag!



Klingan i bilen på väg hem

Been there, done that, messed around.

På grund av huvudvärk ska jag nog strunta i att plugga idag, istället funderar jag på att bädda ner mig i sängen och slökolla på tv resten av kvällen.

You broke me, now I can't feel anything.


Dagens frukost: lättyoghurt, färska jordgubbar och linfrön..Mums!

Har inte mått helt hundra idag och gör inte det än därför ska jag försöka somna tidigt och ta igen förlorad sömn. Annars har jag varit hos frissan, färgat håret (äntligen), plockat och färgat brynen sen pratat balfrisyr och jag tror frisyren kommer bli kanon nu börjar jag längta tills på lördag!

Nu säger jag godnatt!

You found me.



Är patetisk som kollar på The notebook för tredje gången på två dagar nu, men fan så bra den filmen är!

Imorgon börjar en liten utmaning för mig, ska försöka mig på att inte äta så mycket kolhydrater den här veckan alltså är det inget bröd, ingen pasta, ingen potatis eller bulgur eller liknande för min del den här veckan. Anledningen? Jo har levt så JÄVLA onyttigt under lovet och ser ut som en tjockis och så vill jag inte se ut på balen så därav detta, för att inte se så jäkla uppsvälld ut. Kul med lite utmaning!

Det är också sista dagen idag som jag får äta godis eller andra onyttigheter fram till sommarlovet (speciella tillfällen räknas inte). Har blivit allt för mycket sådant nu på lovet så har verkligen tröttnat, att vara hälsosam är så mycket godare och bättre för min kropp!

RSS 2.0