ALV



Har spenderat min dag på ALV på deras höstmarknad med Purity UF, har haft en rolig dag men nu har jag så ont i benen och i ryggen att det blir soffläge resten av kvällen! Med lite sällskap av lillasyster och en bra Beckfilm på tv:n. Ska nog unna mig lite frukt också, haha sen när började man unna sig lite frukt? Lite komiskt.

Ni glömmer väl inte kolla in vår företagsblogg där ni kan läsa om dagarna på alv m.m? --> www.purityuf.blogg.se


Jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset

Jag har mycket att göra just nu, hela tiden känns det som. Är det inte plugg i mängder, så är det företaget som tar upp min tid, eller träning eller något annat måste.
Jag undrar om det är såhär det kommer att vara i år, hela tiden? Kommer det ofta kännas som att tiden inte räcker till? Som att nästan alla mina dagar är planerade minst en månad i förväg? Och om det är så kommer jag orka hela vägen?
Kommer jag orka plugga till mig bra betyg, kämpa som bara den med företaget, träna mer än vad jag hinner och ta stort ansvar för teatern, ta mitt körkort och samtidigt ha kul ?

Något som får mig att hänga i nu det sista innan lovet, att orka de fullspäckade veckorna jag har framför mig är att om exakt en månad idag så åker jag utomlands med Hanna. Det ska bli så jäkla kul och SKÖNT att komma bort till värmen och få slappna av. Hämta nya krafter för att sedan orka kämpa vidare.

Nu kommer jag att börja räkna ner tills dagen vi åker, 30 dagar kvar!

JAG ÄR ETT GENI

Jag fixade precis min dator HELT SJÄLV, jag är ett jäkla geni. Screw you Salim and Datorhjälpen UF här kommer nya datageniet LISA PETERSSON. Nej skämt och sido, dom där är riktiga genier inom datorvärlden jag har nog bara a moment of glory just nu så att säga.

Nu ska jag njuta lite av denna höjdpunkt på min annars så gråa dag, love it!

Vi blir aldrig som dom från stan

Lite update, jag är utan internet då min dator fått spelet. Tur att man har en söt lillasyster som låter mig låna hennes när jag vill, fina fina du ♥
Är på lite smådåligt humör nu om dagarna också, så har tränat en timma nu på kvällskvisten och försökt slå bort min ilska på vår boxningssäck, hur skönt som helst. Positivt att det blir träning imorgon också!
Dags att lämna tillbaka Ellens dator sen försöka somna lite tidigare idag, det blir en intensiv helg.
PUSS

Respons

Är förvånad över vilken respons det blivit på mitt föregående inlägg, jävligt förvånad faktiskt. Det inlägget var till för mig själv och jag säger IGEN att det här är min blogg där jag tänker skriva mina åsikter och det var precis vad föregående inlägg handlade om. Inte något jäkla krig mellan vissa klasser som några tolkat det som, verkligen inte. Jag syftade inte på någon speciell klass, och det har egentligen inte med ämnet att göra för fem öre vem eller vilka det var som skrev den där onödiga kommentaren på min blogg, men jag tyckte att det var passande att framföra mina åsikter om anonyma kommentarer och att inte våga stå för sina känslor at all, det är allt det handlade om (för er som uppfattat det helt annorlunda).

Så det så!

Min blogg

En blogg är enligt mig  till för att få skriva av sig, att få ta upp vad man vill, det man vill att omvärlden ska få känna till. Att kunna skriva av sig om man mår dåligt, är arg, glad eller ledsen. Ja för att uttrycka sina känslor om man vill det. Jag tycker att det är personen själv som driver bloggen som bestämmer innehållet, som bestämmer hur mycket av sina tankar och sitt privatliv man vill blotta för omvärlden.

Ofta när jag skriver något tänker jag inte på att det finns människor där ute som kanske läser och ibland tar illa upp, nej jag ser det som att mina kompisar är de enda som läser min blogg (vilket det i princip är) och jag kommer alltid att skriva vad jag tycker och tänker om vissa saker om JAG känner för det, för jag är sådan som person.
Jag har nästan alltid varit en person som står för vad jag tycker, som har tydliga ståndpunkter och står för dessa. Och andra människor med samma egenskap, beundrar jag. Egentligen struntar jag i vilka åsikter det är, om man står för sina åsikter är det ändå beundransvärt. Ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar personer som inte står för vad dem tycker, som gömmer sig bakom andra eller inte ger något direkt svar när man vill ha respons på något, det är en egenskap jag inte beundrar för fem öre.

Anledningen till att jag tog upp detta är för att jag efter ett inlägg igår fick en kommentar i stil med "det kommer från rätt käft, ni samhällare är de största skitsnackarna som finns. Ni snackar skit om alla, vänner som ovänner". Kommentaren var förstås anonym, men det är inte svårt att lista ut på ett ungefär vem/vilka det kan vara.
Jag vill bara säga till den här personen att är det något problem som du har med mig, eller mina kompisar (vilket det verkar vara eftersom det gäller hela samhällsgänget) så kan du i alla fall stå för dina väldigt anklagande åsikter.
Du behöver inte komma fram till mig på skolan och säga vad du tycker, öga mot öga. Men ha i alla fall lite stake och våga stå för åsikter du skriver på internet, där det är så lätt att gömma sig bakom en datorskärm och skriva massa skit utan att behöva ta ansvar. Jag personligen tycker att sånt är inte bara jävligt barnsligt, men också förbannat onödigt! Jag hade inte alls reagerat på samma sätt om det hade varit skrivet från någon person, om det hade stått ett namn där istället för anonym. Då hade jag sett din åsikt, inte respekterat åsikten men det faktum att du vågade stå för den i alla fall.

Jag tar inte åt mig av kommentaren personligen alls, då det endast känns barnsligt gjort men tyckte ändå det var värt att ta upp så personen i fråga nästa gång kanske skriver sitt namn istället för att kommentera anonymt.

Och förresten; Vi samhällare kanske pluggar mer än resten av er andra, men vi snackar fan inte mer skit!

Purity UF tillverkning



Ett litet smakprov från vår tillverkning med företaget, vi är riktigt nöjda!
Ni glömmer väl inte att kolla in vår företagsblogg? --> http://www.purityuf.blogg.se


Cause baby I'm a fool

Idag har jag haft en halvdålig dag, och är på lite smådåligt humör pga av en viss sak.
Låt oss säga såhär, jag är trött på folk som ska klanka ner på andra för att själva må bättre. Det är ingen bra väg till lycka och borde inte användas alls, speciellt inte av vänner. Tänk på det!


Purity UF



Glöm inte att kolla in vår företagsblogg: www.purityuf.blogg.se och följ oss gärna på bloglovin!
Idag fick vi hem saker från Vistaprint och ovan ser ni hur våra t-shirts (som vi kommer bära på olika evenemang) ser ut! 

Upptagen



Jag vet att jag uppdaterar dåligt, uruselt faktiskt. Men har spenderat de senaste dagarna med damen på bilden och kära matteboken då såklart. Tror jag pluggat matte nästan konstant dygnet runt sedan i fredags, och idag fick jag äntligen provet gjort.. så skönt!

Nu är det bara hundra andra saker inplanerade, och nu ska jag och hanna försöka planera in en träningsdag någonstans också.. dags att kolla våra kalendrar, våra liv med andra ord.

Gran Canaria



Kände att förra inlägget blev lite väl mycket ångest, depp och jobbiga känslor så nu ska jag skriva om något roligt istället..

För trots att det är mycket i skolan just nu så är jag så jäkla glad, och räknar ner till den 29 november.

För då åker jag och Hanna (m.fl.) till Gran Canaria!
Ska bli så jäkla skönt att komma bort en vecka till värmen och är superglad att Hanna bjöd med mig, värsta fina vännen är hon kan jag berätta för er som inte visste det! ♥

(hittade ingen bra bild på Gran Canaria på google så fick bli en bild från Rhodos)

USCH

Jag har ångest, över den där jääkla matten..jag orkar inte ha ångest! Egentligen är det rätt sjukt att man väljer frivilligt att läsa en kurs som man mår dåligt av, som man läser endast för att det är nyttigt och inte för att man har intresse av det..ibland önskar jag att jag levde lite längre tillbaka i tiden då man kunde få ett kanonjobb utan världens utbildning..

Nu ska jag och min ångest försöka sova..efter några sidor i engelskaboken!

Bad romance

Matteplugg upp över öronen. Satt till halv tolv igår med Hanna och höll på att bryta ihop för att det gick så dåligt, imorse gick det lite bättre och nu har jag faktiskt lite flyt.. bara nåååååågra tusen saker att fråga per och hanna om imorgon= FRAMSTEG!

Nu ska jag i alla fall ta en paus från plugget och svettas lite(läs mycket)istället, dags för spinning! Sen är det matteplugg som gäller resten av kvällen.

blääääääääää

Jag fullkomligt hatar Matte C, HATAR! Jag kommer inte ihåg alls hur man gör med allt som vi jobbat med, det roliga är att när vi väl jobbade med skiten så tyckte jag att det gick förvånansvärt lätt.. så naiv jag var! Jag kommer inte ihåg någonting alls! Därmed kan jag inte plugga någonting alls.. eftersom jag inte har föräldrar som kan detta, en supersmart pojkvän eller något som kan detta eller någon kompis här som kan lära mig.. nej I am on my own!

Som tur är kommer Micha och Bertilsson hit senare och kan förhoppningsvis lära mig det jag inte kan..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHH så sur är jag nu!

det här med rubrik..

Började dagen med en långpromenad med mamma och pappa, ja tipspromenad några kilometer runt i Virserum. Tipspromenad? Tänker ni nu. Ja tipspromenad, pappa tjatade med mig ut och det var faktiskt riktigt skönt att komma igång lite på morgonen, dock är jag inget fan av tipspromenader då jag är så jäkla DÅLIG på det!

Nu är det dags att börja med dagens matteplugg, senare idag kommer Micha och Bertilsson hit också för lite gemensamt matteplugg, kanon!

Pretty Woman



Just nu.

All i Know is i love you to much, to walk away.


Lelove

Är på dåligt humör och jag vet inte varför. Hatar att känna mig så, irriterad på allt och alla. Jag vill bara vara glad, lycklig och ta vara på det jag har, för jag har det jävligt bra.

Men nu känner jag inte så alls av någon anledning, antar att det är något som fattas.

Fin dag

Fråga: Sedan när blev det okej att plugga en hel lördag?

Svar: Sedan jag bestämde mig för att gå samhäll/ekonomi och plugga rumpan av mig i tre år!

Men eftersom jag är totalt efterbliven när det gäller matte så ska jag nu ta mig en promenad i det fina vädret och fylla på min mobil så att jag kan paniksmsa mina kära vänner och klaga på hur mycket jag hatar matte..You gotta love panik-sms!

Mattehelvete

Skulle plugga matte hela dagen var det tänkt.. men jag har kommit på att jag är KASS på matte.. Eller kommit på ? Det har jag nog vetat hela tiden.. är i behov av akut hjälp!

Vart är Hanna när jag behöver henne ?


Visst är det dumt av mig..

Hemma för tio minuter sedan, kanske en kvart. Jag är så stressad att jag inte håller koll på någonting alls.
Har panikätit två mackor och slängt i mig ett glas vatten, har finputsat svenskan ytterst lite för att sedan skicka in den utan att läsa igenom den.. HATAR när jag gör så (lite panikångest på det också). Nu sitter jag här, stressad.. men för vad? Jag har ingenting mer jag MÅSTE göra idag, förutom att tvätta bort sminket och sova då. Men jag måste lugna ner mig innan jag kan sova, måste sluta få alla tankar att snurra runt och krocka med varandra vilket gör mig sömnlös..Måste sluta stressa.

Trött är jag samtidigt som jag är uppe i varv, så trött att jag till och med sov lite idag i skolan. Så imorgon är det jag som belönar mig själv med en goooo sovmorgon (ja till klockan nio då för längre än så sover jag aldrig).

Slut på onödigt babbel, och stressade meningar.

Sov gott och ja stressa inte!

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


                                                 vinterbild

Jag har så många BORDE:n just nu. Jag borde kolla igenom svenskan och ändra lite, borde läsa lite engelska, borde läsa rättskunskapen osv. Men jag ORKAR inte!
Känns som att all ork försvunnit ur min kropp efter den där svenskaredovisningen, att jag inte orkar ta tag i något nytt just nu. Dessa borde:n kommer snart att förvandlas till måste:n så egentligen bäst att ta itag med en sak för att sedan fortsätta till nästa.

Trött är jag också och så försöker jag komma på den absolut BÄSTA lugna låten, inte det lättaste direkt då jag har massvis med favoriter...min hjärna är för tillfället helt slutkörd.

Borde packa lite också, för om typ en timme ska jag sätta mig på en buss och åka till Målilla, till Hanna för att plugga.

BORDE BORDE, MÅSTE, MÅSTE...vart tog allt det roliga vägen?


Tummen upp



Har skrivit ett nytt inlägg på vår företagsblogg www.purityuf.blogg.se !
Glöm inte att kolla, eller lägga till bloggen på bloglovin om ni känner för't. 
Snart kommer även designen förändras, thank god!

Tummen upp på det! 

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, finally! Orkar inte gå hemma en dag till.

Nu borde jag försöka sova så jag orkar gå upp när klockan ringer kvart i sju imorgon.


Dum av dig


lelove

Spenderar dagen hemma idag, i sjukstugan. Är fortfarande lite småkrasslig men som tur är har febern försvunnit helt och det är jag jävligt tacksam över! Enough svettas och frysa för min del. Förhoppningsvis kan jag ta mig till skolan imorgon, då jag missar förbannad mycket annars..vet inte när jag var i skolan en tisdag sist?

För övrigt har jag i princip skrivit klart svenskaarbetet om litteraturhistoria såhär på morgonkvisten, känns bra att ha tagit tag i något och nu kan jag fokusera på att skriva min muntliga presentation som jag inte har EN JÄKLA ANING om vad jag ska prata om, bra framförhållning kallas det!

Ska nog försöka få i mig något att äta nu, är så jäkla sugen på mat men tror ni jag får i mig något ? Nepp.


sjuk.

Nu är det såhär va att jag blev sjuk på riktigt efter den där känningen i fredags.
Inatt har jag varit vaken i stort sett hela natten, med feberfrossa, över 39 graders feber och svettningar och rysningar om vartannat.

Tog en panodil och svettades bort febern, hade hopp om att kunnda hitta på något idag men nu är febern tillbaka och jag fryser som en idiot. Mina läppar är helt blå också så ser ungefär ut som Frankensteins brud eller något. Dessutom får jag inte i mig någon mat och det hjälper ju inte direkt..

Och jag kan berätta för er att det inte funkar så bra att plugga när man är sjuk, jag orkar i princip sitta upp i sängen, skriva lite på datorn, kolla tv osv. Och jag behöver plugga, jag ligger såå mycket efter..

Slut på klagandet, nu mer tv!


Brunett



Nu är det så då va att jag har blivit brunett igen, inte lika mörkt som innan men ändå ganska mörkt och här har ni en bild på håret. Något ansikte slipper ni se då jag ser sjuk och blek ut men hårfärgen syns ju bra i alla fall!
Kan säga att jag trivs tio gånger mer i brunt hår, och är glad att jag färgade det istället för att göra blonda slingor!

sjuk?

Idag mår jag pyton verkligen, vet inte vad det är med mig och varför jag mår som jag gör men som det ser ut nu kommer jag få spendera min dag i sängen men förhoppningsvis få lite plugg gjort.

Har vaknat x antal gånger inatt och känt mig febrig, och nu ja jag vet inte vad det är med mig..
Det känns som att jag har feber trots att jag inte har det, mina ögon värker och huvudet likaså. Jag mår illa och fick mig med ansträngning i mig lite frukost. Jag känner mig fortfarande febrig och orkar knappt ta mig upp från sängen..

Hatar att vara sjuk, hatar att inte veta varför..jag mådde ju superbra igår?

Jag som tänkte få en massa plugg gjort idag och det ska jag verkligen försöka med, att i alla fall få klart naturkunskapen. Tur att man kan plugga i sängen..

Ha en fin fredag

Mina favoritvampyrer



Dags att kolla senaste avsnittet av Vampire Diaries!


Shoreline


(höst)

Höstvädret är verkligen här nu, det har spöregnat hela dagen! Jag tycker att regn är supermysigt så länge jag slipper gå ut i det, vilket jag var tvungen att göra idag. Vi skulle nämligen runt och kolla lite sponsorer så vi traskade runt i Virserum i regnet, vi hade som tur var paraply så vi klarade oss lindrigt undan..förutom Jullan då som inte hade paraply och som använde sin jacka som skydd mot regnet. Stackarn blev dyngsur!

Efter sponsorrundan köpte Hanna godis och vi traskade hemåt och kollade på lite film och lyckades fördriva tiden på massa osammanhängande prat (som vanligt med andra ord) samtidigt som hon käkade godis och jag glatt fick kolla på.

Har börjat med lite plugg också (bättre sent än aldrig) har dock tagit en paus nu då min hjärna känns överbelastad pga. jobbig genteknik-uppgift samt alldeles för lite sömn inatt.

Dags att läsa lite Robinson Crusoe, Puss!

Purity UF

www.purityuf.blogg.se


En helt ovanlig dag

Började min dag som vanligt. En dusch, lite frukost, lite TV. Satte mig sedan i bilen och körde till Vetlanda för att kolla på hästtävling..vänta lite nu här? Hästtävling? Nu tror ni nog att min blogg har blivit hackad, att någon liten hästtjej snott mitt lösenord för att börja blogga om hästar men så är icke fallet. JAG har varit på hästtävling. JAG har spenderat över två timmar i ett ridhus bland hästmänniskor och hästar. JAAAG!

Nu är det såhär va (så ni inte tror jag blivit galen eller något och bara får för mig att åka på hästtävlingar lite då och då) att Hanna tävlade i Vetlanda idag. Och eftersom jag trots allt känt den knäppisen i snart tre år  så tyckte jag att det var dags att jag försökte dela hennes intresse lite, eller ja i alla fall visa lite engagemang.

Jag kan säga såhär, jag förstod inte mycket alls. Pappa och Ellen fick förklara det mesta och sedan kom även Emma och fick förklara ännu mer (jag lär mig inte så snabbt när det gäller hästar). Men jag förstod i alla fall lite och såg fler hästar på två timmar än vad jag gjort de senaste tio åren.

Jag var till och med inne i en hästaffär med Hanna och Emma, där jag då kände mig helt vilsen och kunde i princip identifiera en hjälm och ett ridspö. Jag följde Emma och Hanna tätt i hälarna och låtsades undersöka olika hjälmar medan dom diskuterade vad dom ville ha från affären. Jag kände mig HELT lost och vet ungefär hur Hanna känner sig nu när vi handlar kläder, jag ska inte klaga på dig igen för att du inte visar intresse tro mig!

Hanna var i alla fall superduktig(det jag förstod) och enligt mig helt klart bäst (om min åsikt nu räknas, det är mycket tveksamt). Nästan så jag skulle kunna tänka mig att åka på en annan tävling någon gång, kanske följa med Hanna till stallet någon gång, kanske börja kolla på hästsport på Tv? Okej stryk det sista där!

I want to make you feel like I'm the only girl in the world.

Jaha det där med att plugga gick ju SUPERBRA..läste kanske 30 sidor innan jag somnade med näsan i boken charmigt va? Sov sedan i två timmar och vaknade sedan av ett sms som jag svarade på halvt sovande tror jag. Tycker det är lite charmigt att jag somnar klockan fem en lördag när jag läser en bok.. låter jag som en blivande artonåring? Gör jag det? Nej snarare som en blivande åttioåring.

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra på kvällarna när jag inte kan sova..läsa Frankenstein! Fan boken är rena sömnpillret och jag är helt övertygad om att jag kommer somna gott ikväll om jag läser några sidor i boken.

Nu skippar vi då pluggandet för idag och jag ska istället kolla på Snabba Cash för FÖRSTA gången! Och dreeeeeegla lite över min älskling (bild nedan)


Frankenstein

Man måste älska att plugga på lördagar alltså!

Nu ska jag läsa ut de sista 70 sidorna av Frankenstein.


Slow down


(bild från filmen Frankenstein)

Nu är det såhär dåva att jag spyyyyyyyr på allt vi har att göra i skolan, eller ja allt jag har att göra överhuvudtaget! Jag får små panikattacker varje gång jag tänker på allt som ska göras och hur allt kommer bli om det inte löser sig?

Dags att försöka läsa ut Frankenstein som jag försökt sträckläsa nu de senaste timmarna utan vidare framgång, bara hundra sidor kvar..bara hundra sidor kvar..

RSS 2.0