You know I'm such a fool for you


Här är några utav mina fina vänner, de finaste på jorden skulle jag nog vilja säga + några andra som inte är med på bilden. Är tråkigt att jag inte ska parta med er imorgon för ärligt talat dessa fina människor är partyprissar hela högen och man har aldrig tråkigt när man partar med dessa, nog om att parta. Kommer sakna mina fina vänner när jag är borta en hel vecka. Jag hoppas ni suckar lite extra åt mig i skolan, är lite extra trötta på morgonen, klagar lite extra på alla sega lektioner men framförallt spelar lite brännboll åt mig också och festar lite åt mig också. I gengäld tänkte jag faktiskt sola lite extra åt er, käka lite extra god grekisk mat för er skull men framförallt njuuuuuuuuuuuuuuuuta lite extra av att vara utomlands, att slippa skolan och bara kunna ta det lugnt!

Ser fram emot en vecka på Rhodos + en dag i Götet, nu efter att jag och Ellen bakat klart våra daimcookies som färdkost borde jag kanske börja packa? Känns som det är dags faktiskt.


Jag skulle ge dig, allting du pekade på



Den här dagen som var så bra blev inte fullt lika bra senare, eller lite sämre i alla fall.
Det spöregnade såklart i flera timmar så ingen springrunda för mig inte, har inte lust att bi förkyld nu innan Rhodos. Så istället gick jag ner till macken i ösregn och pumpade upp min pilatesboll som jag sedan bar hem(tur att jag inte har så långt) genom byn iklädd en svart huvtröja med luvan över huvudet måste nog ha sett väldigt normalt ut, verkligen. Så jag körde massvis med övningar på bollen, ovan är ett fåtal som jag tvingade ellen att ta kort på medan jag utförde, man blir skadad av att ha en blogg med det här med bilder ibland..
Gissar på att jag kommer ha träningsvärk i mage&armar imorgon!

Kollar på Vampire Diaries som inte var superbra idag tråkigt nog samt gjort halva FE-uppgiften klar, får hinna med resten imorgon. Nu borde jag nog sova om jag ska orka åka in på samhällen imorgon, ja det vore nog klokt.
Sov gott

Utan dina andetag


Pic; Kreta

Idag har varit en jävligt bra dag, att jag kommer att få VG i matteB gjorde verkligen min dag det trodde  jag aldrig när jag började läsa kursen.
Har varit på mitt jobb och fixat schema och det blir en hel del jobb i sommar vilket är kanon för mig, ser fram emot den här sommaren.
För att fira en bra dag som denna ska vi nu käka lite grillat, sen ska jag ut och springa är det tänkt och sen är det höjdpunkten på hela dagen som gäller: VAMPIRE DIARIES !


Grattis vännen!



Grattis till körkortet vännen, jag är så glad för din skull ♥

Tillbakablick

Har precis läst igenom min blogg, från början till slut speciellt den svåra tiden. Vad jag har förändrats.
När jag läser känns det så långt borta att jag upplevt sån smärta, hur jag var som person jag är helt annorlunda nu. Hur jag kunde hata mina föräldrar ibland för att jag inte fick träffa dig, hur jag kunde förstöra mig själv om och om igen genom att släppa in dig och sedan låta mina vänner laga mig bit för bit varje gång. Jag var så jävla självisk, en självisk jävla barnunge förra året. Jag hatar den personen som jag läser om, jag hatar när jag ser hur jag skrivit öppet att jag skulle vilja dö, hur jag klagar i varje inlägg och beter mig som allt handlar om mig. Visst jag var heartbroken, jag fick kämpa för varje andetag utan dig men det gav mig ingen rätt att bete mig som jag gjorde.

Jag minns när jag åkte med en buss som gick igenom Målilla, som gick förbi vägen in till ditt hus, hur jag fick vända mig om med tårar i ögonen och stirra på andra sidan gatan tills vi åkt förbi för att jag inte skulle bryta ihop på bussen. Hur jag satt varje dag på bussen dit och hem och smågrät för mig själv, svalde gång på gång för att försöka få bort den tjocka klumpen i halsen, kröp ihop till en liten boll när jag skulle sova och kvävde mina skrik i kudden. Den värsta tiden jag upplevt, helt klart men fortfarande så är det till stor del mitt eget fel. Det kanske är dags för mig nu när det gått så pass lång tid att inse att jag gjorde detta mot mig själv. Visst det var du som sa allt, behandlade mig illa men det var jag som lät dig göra det. Hade jag klippt alla band första gången och aldrig sett mig om igen kan jag slå vad om att jag hade kommit över dig snabbare, inte slösat bort ett helt år på att må dåligt över dig och inte leva på riktigt. Jag hade kanske kunnat läka bättre, kunnat vara mottaglig för annan kärlek, kunna släppa in någon och gå vidare. För det går inte nu, du har förstört eller rättare sagt jag har själv förstört mitt eget förtroende för kärlek, för att ge någon en chans.

Jag är glad att jag är annorlunda nu, att jag förhoppningsvis inte är lika självisk och att jag bryr mig mer om andra, speciellt min familj och mina närmsta vänner. Jag är gladast över att jag mår relativt bra, att jag har vänner värda att bry sig om och en familj som får mig att må bra.

Jag tänker aldrig mer bli den jag en gång var.

Luddigt inlägg med konstiga tankar såhär på kvällskvisten-check!


Our love would last forever


Pic; Jag och Ellen på konfirmationen igår

Jag är trött och på dåligt humör, antagligen för att jag inte sovit bra på två nätter.
Dags att läsa ut eclipseboken sedan försöka sova, ny dag imorgon.

Sunny day


Pic; Kreta

8 dagar kvar tills vi flyger, en vecka kvar tills vi åker till Gbg Rhodos närmar sig med stora steg. Vad jag längtar efter värmen, havet och MATEN, ska frossa i Tsatziki, kycklinggrillspett och grekisk sallad. Nu längtar jag verkligen.

För övrigt är det ju ungefär lika varmt här i Sverige som nere på Rhodos, något som inte är fel alls. Legat ute och solat lite idag också, dock smörjde jag faktiskt in mig idag med sådär där Hawaiian Tropic sololja som man tydligen ska bli brunare av, kände mig mest som någon playboybrud i bikini kladdig över hela kroppen pga. oljan men lite brun har jag i alla fall blivit så det var nog värt allt kladd haha.

Nu ska jag ta en dusch, fixa mig lite, fixa lite på mitt rum och sen plugga lite för om några timmar kommer familjen Nyström hit och då blir det Tacos och mys, sen ikväll inviger vi stugan för första gången i år och jag och Ellen ska inviga vår fina stuga som vi målat om och köpt en ny säng till, härligt!

Hoppas alla har en bra lördag!


Hey, it's friday


Pic; suuuuuuummmmeeer

Det är fredag, och jag känner mig väldigt tråkig ikväll.
Det är fest, jag har skjuts, dricka ja allt som behövs egentligen ändå är jag inte och partar loss, dansar rumpan av mig och skriker mig hes till somriga låtar.
Nej jag sitter hemma, lyssnar på gammal musik, städar lite, rensar bilder från systemkameran, käkar ostbågar&glass.
Har känt att jag gjort så på sista tiden ibland, börjat vara hemma istället för att följa med ut, men det är mitt egna val och jag klagar inte trots att många säker tycker jag är supertråkig ibland.
Jag trivs med att va hemma ibland, ta det lugnt och umgås med min familj. För när man tänker efter så har jag så kort tid kvar att bo hemma, men flera år på mig att festa. Så jag trivs här hemma måste jag medge, inte att vara hemma hela tiden men betydligt mer än för 2-3 år sedan då rastlösheten grep tag i mig så fort jag var hemma i två minuter.

Nu ska jag svepa en glass, putsa lite på några skolarbeten sen läsa lite i tredje twilightboken.
Ha en bra fredagskväll.


Du ger mig, ger mig det jag vill ha


Pic; festival & Regina Spektor med bästa vännerna ♥

Jag ser ut som en idiot, jag fattar inte hur solen alltid tar så jävla konstigt på mig? Är helt knallröd över brösten och har ont som fan, svinröd i ansiktet, på låren och magen. Halva mina armar är röda och min hals är typ helt vit? HUR LYCKAS MAN? Nästan så jag funderar på polo-tröja, halsduk och jeans imorgon trots att det ska bli typ lika varmt som idag, får hoppas att det lägger sig lite tills imorgon.

Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen också, spela in reklamfilm i skolan är det enda som står på schemat. Sounds pretty good, inte sådär supersugen på att bli filmad just nu som jag ser ut bara..


suuuuuummmer


Pic; Sommar på trädgården

ÄÄÄÄÄNTLIGEN har vi fått lite sommarväder, 24-25 grader ute och strålande sol, snacka om härligt!
Direkt efter frukosten begav jag mig ut i solen och låg där till tolv, tänkte som vanligt äh jag behöver inte smörja in mig men det skulle jag kanske gjort? Har fått lite färg nu i alla fall det känns skönt!

Nu är det dags att börja plugga för dagen, hade tänkt hinna klart med rätt mycket idag så jag slipper göra allt för mycket i helgen då det är konfirmation.

Ha en bra dag i solen!


Can barely stand on my feet


Pic; sommar på Öland

Tränat boxersice, kommer ha världens träningsvärk imorgon
Påtal om imorgon så är jag ledig, gött! Ska firas med en sovmorgon tror jag.

Nu är det dags för mig att sova
Hugs&Kisses


The love of my life when I was a kid



pic; tagen hos mormor förra året

Slapp dag i skolan, det gillar vi.
Måste ta något att äta snart innan jga hungrar ihjäl, grym huvudvärk har jag också pga. detta jäkla väder.
Ikväll blir det boxersice och plugg och imorgon är jag ledig, känns ganska bra om man säger så!

 


.

Dålig uppdatering men det har varit mycket plugg nu de sista dagarna och kommer vara framöver nu också..

12 dagar kvar till Rhodos

Plugg


Pluggbild

Gör mig mentalt förberedd för att plugga matte dagen/natten lång, ska se om jag och hanna slår vårt gamla rekord då vi pluggade matte i sex timmar? Känner på mig att vi lär hålla på till cirka tolv-ett inatt, med matpaus och träningspaus.

Hon kommer om en timme ungefär, nu ska jag passa på att göra sånt som inte har med plugg att göra tills hon kommer.
Ciao

When a man loves a woman


Lelove ♥

Började dagen med att åka in till Vetlanda med mamma. Körde både dit och hem och i stan, har parkerat backat och gjort mina första omkörningar, körde om två traktorer haha.
Skulle egentligen inte handla något speciellt men köpte ändå lite saker att ha på mig på Rhodos. Två klänningar, två tubtoppar och ett par shorts, köpte också konfirmationspresent till lillasyster.

Har också varit ute i skogarna med mamma för att göra min naturkunskapsuppgift och kört lite till, har kört ungefär hela dagen och det har gått jäkligt bra, så himla skönt!

Förresten har jag smakat världens godaste glass idag också, Ben&Jerrys nya glass oh vilken glass. Jag kommer nog aldrig mer vilja äta någon annan glass.

Nu ska jag småkolla lite film sen sova tidigt för imorgon kommer Hanna och då ska vi plugga matte dagen lång.
Hugs&Kisses


Ullared



Var som sagt i Ullared idag med mamma och pappa. Gick upp klockan sex, åkte klockan sju och jag körde hela vägen dit.
Ullared är alltid lika kul på något sätt, själva fenomenet och jag hade redan bestämt innan vad som skulle inhadlas, självklart inhandlades inte vissa saker och vissa saker som INTE skulle inhandlas, inhandlades. Så som tuggummi, hudkräm och choklad, bara för att det är så billigt!

Köpte i alla fall hantlar som jag hade bestämt mig för att göra. Fula är dom, men köpte 4 kilo istället för 3 så nu jäklar ska jag bli fit haha! Har precis tränat med dem för första gången och det kändes jobbigt men bra, det ska jag göra nu varje dag.
Köpte också en pilates-boll så jag kan börja göra magövningar på den istället för att ligga på golvet och göra situps varje dag, mycket roligare och jobbigare!

Hade tänkt köra hem också och bara vila en stund i början men när jag vaknade var vi i Vetlanda så då var det inte så lönt, fick sova en stund i alla fall.

Är supernöjd med dagen och med mina fynd haha, dags att sova och förbereda sig på en plugghelg!

gullet



Tränade boxersice med Hanna igår och imorse åkte vi till Ullared klockan sju och lämnade henne ensam hemma. Skrev som vanligt en lapp och la på sängen till henne, och ibland brukar hon svara något gulligt det hade jag nog förväntat mig idag.

Kommer hem från Ullared och då ligger det en stor lapp på skrivbordet och längst ner står det "och nu vill jag att du går till lådan där jag alltid hämtar en viss sak innan jag går och lägger mig när jag sover här"
Jaha sovtröja tänker jag då direkt, hon hämtar alltid en sovtröja, så drar ut den lådan och där ligger en liten lapp med en chokladbit på och vidare instruktioner.
Efter att ha sprungit runt i hela huset och letat lappar med vidare instruktioner på och fått x antal chokladbitar så står det på en lapp "nu har du kommit till den stora finalen" efter att ha letat efter instruktioner hittar jag en vas med tio rosor i och ett litet kort..snacka om bra final :)

Hon kommer troligtvis bli arg för att jag skriver om detta nu, men det var bara så gulligt att jag var tvungen. Hon fick mig nästan att börja gråta, den jäkeln.
Hon överträffade verkligen mina förväntningar, och om du läser tack igen gullet ♥

Late night heartbroken blues



pic; sommar på Öland och mina fina slitna jeans

Jag fullkomligt älskar vädret som varit ute idag, kunde inte hålla mig inne utan gick på en lång powerwalk förut med bra musik i öronen och vilket bra humör jag blev på så fort jag kom ut. Hoppas vädret är här för att stanna nu!

Nu lyssnar jag på brucan, speciellt live verisionen av hungry heart, musikalisk geni minst sagt!

För övrigt har Gyllene Tider låtarna nu lagts in på ipoden, då jäklar är det vår!

Just happy to be found


Nedräkningen till Rhodos har börjat, 19 dagar kvar ♥

Har varit och skrivit mitt första anställningsavtal idag, känns som att det ger några vuxenpoäng. Jag börjar jobba den 12 juni och jobbar till den 12 augusti så det blir jobb hela sommaren förutom lite semester vilket jag stormtrivs med! Jag tror detta kommer bli en kanonsommar som jag längtar mer och mer efter för varje dag som går.
Nu ska jag planera upp mitt religionsarbete lite sen ska jag faktiskt slappa  i soffan största delen av kvällen, får absolut inte missa desperate houswifes eller cougartown.

Märker du hur fort det går?


Bjussar på en mycket gammal halvrisig, smågullig bild på mig med någon sorts lugg och höfärgat hår, tider det. Snygg min gör jag och när jag kisar lite ser jag faktiskt lite ut som en kille - ögonfransarna då kanske? Nej nog om bildanalys.

Dags för mig att sova efter att ha försökt lära mig allt om mat och energi och blablabla, det är som ellen säger man blir fan deprimerad bara man kollar på boken.

Dags att få sig lite skönhetssömn då, imorgon väntar prov och skriva på avtal och fixa schema till sommarjobbet.
Interesting day,
Sleep tight fellows
Hugs & Kisses

There's always gonna be another montain


Lelove ♥

Har pluggat lite idrott, sprungit fem kilometer, pluggat lite till.
Nu ska jag kolla på Hollywoodfruarna och skratta massor åt Maria, hon är för  jäkla härlig


Bad day

jag har en rätt dålig dag idag, ibland tänker jag alls för mycket för mitt eget bästa.

nu ska jag försöka strunta i det, kolla på litw wipeout och skratta åt felix herngrens kommentarer, äta lite varma mackor och plugga lite idrott.

känns lite konstigt att inte Hanna är här som hon varit varje söndag de senaste två-tre månaderna? Tur att vi ska träna på onsdagar nu istället haha :)


You came in with a breeze, on sunday morning


Pic; Jag och lillassyster long time ago.

Söndag och nu har ännu en helg passerat, fasen va tiden går nu. Inte alls långt kvar tills jag slutar tvåan. Usch.
Har precis skrivit klart psykologiarbetet, första utkastet i alla fall, känns skönt att det är gjort nu är det bara miljoner andra saker kvar att göra. Ska försöka plugga på idrotten resten av dagen och försöka mig på en powerwalk, har inte tränat sedan i onsdags pga. min onda hals och kryper snart på väggarna.

Ser nästan fram emot kommande vecka eftersom vi endast går tre dagar, jag och hanna ska träna, jag ska till Ullared se iväg med mamma och handla kommer nog bli en bra vecka.

Dags att plugga lite idrott, Ciao!

Bring me boys, and bring me smiles


Pic; Kreta

Nu är det bara tre veckor kvar till Rhodos, som jag längtar efter värme. Vill bara bort från Sveriges jäkla skitväder, ska detta föreställa vår? Det känns med som oktober eller något.

Handlat lite idag i Kalmar, sparar pengar så blev nästan ingenting. Tre bikinis(får passa på när man väl hittar), två linnen och en klänning jag ska ha på Ellens konfirmation. Får se om jag hittar något mer nästa helg kanske, eller om jag ska beställa lite smått och gott på Hm.com, hålla i pengarna var det ja!

Snart ska jag nog sova, känner att det är precis vad jag behöver nu i helgen. SÖMN, massor av varm dricka och halstabletter till min onda hals.

sleep tight fellows


SOMMARJOBB



Idag har jag fått sommarjobb, och jag är så glad så det finns inte. NU har min sommar löst sig, äntligen har jag lite flyt!

Det firar vi ikväll med ostbågar och kanske lite glass till min onda hals, Ciao!

Give me a sweet dream


Lelove

- nationella prov i engelska B imorgon
- dåligt väder, ge mig värme!
- halsfluss på g´

+ jobbat och tjänat in lite pengar ikväll
+ fredag imorgon och heeeeelg
+ nästan klar med mitt psykologiarbete

Bra dag idag, riktigt bra. Haft en superbra kväll med klingan också när vi jobbat, har saknat henne!
Dags att sova så man är pigg på nationella imorgon

Hugs & Kisses


My darling baby, this is a warning


Jag saknar mitt bruna hår, massvis. Efter sommaren ska jag bli brunett snabbt som attan men nu över sommaren ska jag bara låta det vara.

Idag har jag pluggat, börjat om på mitt psykologiarbete som försvann. Efter x antal timmar är jag snart klar, känns rätt skönt i alla fall. Har druckit massvis med varm nyponsoppa, knaprat panodil och druckit massor av vatten för att försöka få bort mitt halsont. Har stora vita prickar på min ena halsmandel så troligen halsfluss på g, hoppas inte för då blir det ingen träning på ett bra tag.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på arbetsintervju, får hoppas att det blir något med det så kanske min sommar är räddad?

Ikväll ska jag jobba med Klingan också och tjäna lite extra money, inte fel, inte fel alls det!

Hugs & Kisses

Bra dag

Har faktiskt glömt det där med arbetena lite idag, för denna dagen har varit ganska bra.

Sprang vårruset idag, det gick skitbra! Sprang hela utan några svårigheter trots att jag troligen har halsfluss..och sprang två minuter snabbare än förra året. Så jag är supernöjd verkligen!

Nu ska jag sova för imorgon väntas plugg och lite jobb på det.

Sleep tight fellows

Baby I'm leaving on monday morning

Väldigt dålig dag, på alla sätt och vis.
Nu ska jag glömma det, läsa lite twilight och sova för att vara pigg imorgon till vårruset!

Take me baby, or leave me


Pic; underbara Lelove

Lagat mat
Skrivit på mitt religionsarbete, BORDE börja med psykologin
Sprungit en runda på fem kilometer, skönt!

Det har varit en riktigt bra dag idag, att jag och Micha fick Mvg på muntliga nationella i engelska gjorde verkligen min dag, hur glad som helst är jag. Äntligen går engelskan åt rätt håll(lite sent kanske but still).

Nu delar jag med mig av de låtar jag lyssnar sönder just nu på spotify, de två sista är de allra bästa så lyssna lite extra på dem.
Hugs N Kisses

Right now


Anthem



Nu kollar jag på patrioten, en utav de bästa filmerna jag sett

Wierd saturday


Pic, Michas kalas.

Detta är en konstig dag, gick upp tidigt(som vanligt, hatar att inte kunna sova länge ibland). Läst mycket om bulimi, tänkte börja på psykologiarbetet jaha då hade jag glömt pappret i skolan! Försöker nu istället börja med religionsarbetet, men det går sådär. Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha?
Städat mitt rum har jag i alla fall gjort och bytt lakan, hunnit sova en stund också.

Nu ska jag äta lite kiwi, i brist på mango här hemma. Funderar på att pallra mig ner till konsum och köpa en mango sen om jag orkar.


Valborg



Lite pics sedan gårdagen, valborg i all sin ära.
Var en mysig kväll men jag var allt för trött, istället för att dansa på bordet så satt vi och filosoferade om livet i stora drag klockan elva. Vad har hänt med mig? Får nog bli en rejäl fest snart så jag kommer tillbaka till mitt rätta jag, men tackar fyra bra tjejer för en bra kväll!

RSS 2.0