Halo

Måste tacka alla för gårdagen, för en riktigt lyckad fest så jag tackar speciellt Elin och Emmy, det gjorde ni bra flickor!

Söndagsångesten kommer krypande och det känns inte så lockande att gå upp innan sju imorgon, skulle gärna haft lov en vecka till men det är snart lov igen så det är bara att blicka framåt!

Nu blir det sängen tror jag, eller relativt snart i alla fall så man orkar med morgondagen.

Hugs n' kisses

trött

Är riktigt riktigt trött efter gårdagen, har sovit en massa idag på dagen som jag inte borde göra kommer säkert inte kunna somna ikväll men det känns verkligen som om jag inte sovit på flera dygn.
Ont i kroppen har jag också, gjorde en riktigt snygg vurpa igår när vi skulle hem bra där lisa!

Nu ska jag poppa lite popcorn tror jag, sen kanske äta lite mer ben & jerrys glass som jag påbörjade förut? Idag är vi onyttiga!

fiesta



Ikväll är det fiesta som gäller, just nu är jag inte allt för pepp eftersom jag knappt sovit inatt samt varit i Vetlanda hela dagen men ska försöka sova någon timma nu är det tänkt sen är jag nog fit for fight igen!

ser fram emot att träffa alla speciellt elin, elly & tobbe som jag inte träffat på evigheter känns det som?

How much could you mean to him?



So tell when my silence's over
You're the reason why I'm close
Tell when you hear me falling
there's a possibility it wouldn't show

Highschool stalker

Ringer och mailar som tusan på alla möjliga tänkbara sommarjobb, håller tummarna till tusen! Vore fint med lite pengar i sommar så man kan spara till en utlandsresa efter studenten med fina vänner? Riktigt sugen på att åka utomlands blir man när man kollar ut genom fönstret och ser detta skitväder rent ut sagt! Jag har alltid varit en vintermänniska som älskar snö, skidåkning, minusgrader och hela grejen men även jag börjar bli trött på all snö nu! Att det börjar bli milt nu så att snön börjar smälta är både positivt och negativt, ännu tråkigare miljö blir det men våren är i alla fall på väg kan vi ju hoppas på?

Har längtat i flera dagar efter chokladkakan jag tänkt köpa idag, en marabou daim den största som finns. Riktigt suktat och velat unna mig något gott (trots att jag åt godis i typ måndags?). Men nej jag skippar det tror jag, ska gå till Ica istället och inhandla lite god frukt en fredag som denna, lite mango och något mer gott kanske? Börjar bli trött på apelsin nu då jag äter ca tre om dagen. Så vi skippar det onyttiga idag, och lika bra är det om jag ska komma i min lilla röda klänning som jag ska ha på mig imorgon på festen..får ta det lugnt med det onyttiga tills imorgon kan jag säga.



är faktiskt riktigt sugen på frukt nu konstigt nog, man får väl passa på när kroppen verkligen känner för att vara nyttig!

Cause all I want is to be with you

Friday och lovet börjar gå mot sitt slut, tråkigt nog. Har passat på att ringa lite om sommarjobb idag hoppas verkligen att jag får något i år annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Annars slappar jag som vanligt, det tycks vara allt jag gör på det här lovet känns det som? Kollade på new moon förut lika bra som alltid och just nu kollar jag på Monsters Inc, en utav mina favoritfilmer jag bara älskar den!
Nu ska jag ta mig en apelsin och mumsa på sedan framåt dagen ska jag och lillasyster göra göra pizza till lunch, mums!


Dance with me pretty boy tonight

uppdaterar inte allt för mycket nu om dagarna men känns inte som att det finns tid till det, trots att jag knappt gör någonting om dagarna. Försöker hålla mig borta från datorn antar jag.
Kollar på film varje dag con syster, idag såg vi upp och fan så bra den va haha, mysig film.
Har varit ute på en lång svettig powerwalk också i regnet, skönt med lite motion ska försöka få det dagligen nu hade jag tänkt och nu är jag trött som bara den.

Bjuder på en gammal favoritlåt, It's really good!

The Pipettes – Pull Shapes

Dance with me



Har kommit på att jag inte är lika bra på att laga mat som min lillasyster är, aj min arm!
Trött är jag så nu blir det sängen, HÄRLIGT MED GULD IDAG OCKSÅ TILL SVERIGE !

Världens bästa lillasyster



Imorse så fick jag frukost på sängen av lillasyster, hur gulligt som helst!
Hon gick upp tidigt för att baka fullkornsscones till mig, göra havgregrrynsgröt och det där som ligger på är mosad banan utan socker mina vänner för att få lite sötma. Sedan hade hon pressat apelsinjuice själv också, snacka om gullig lillasyster! Jag är så bortskämd av henne alltså. Älskar dig ♥

Last night, we had a great fight

Dåligt med uppdatering men har liksom inte funnits så mycket tid till det.
Igår var åkte jag lite längdskidor här ute på gatan och testade haha, rätt stor skillnad jämfört med utförsåkning, sedan blev det några åk i backen med snowboarden och sedan på eftermiddagen kom hannie.
Mysigt som alltid med jobbig träning (lagom med träningsvärk idag), sedan bastade vi och passade på att ha på oss ansiktsmask ett tag sen smörja in oss lagom fräsch man kände sig efter det, så himla skönt!
Lagom trött är jag också eftersom vi somnade sent inatt sen ställde klockan på sex för att kolla på hockey som jag för övrigt inte såg någonting av, sov hela tiden vaknade bara när hanna slog mig på armen och jublade att Sverige gjort mål. Sedan ställa klockan på halv nio igen för att ge sig ut i 22 minusgrader och stå i liften, fyfan!

Har dessutom blåmärken över armarna och även en halv blåtira vid tinningen, effekten när man umgås med hanna haha. Det där lät så mycket allvarligare än vad det egentligen är haha .

Nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på den tredje filmen för dagen med lillasyster, mys! ♥

If this ain't love, then i don't know what love is



Gråter varje gång till denna film som just nu går på tv, speciellt denna scenen i slutet.
If this ain't love then I don't know what love is

The things we owe

Inte det bästa vädret idag inte, skulle egentligen åkt till målilla men fick ställa in det pga vädret, lite synd hade sett fram emot att träffa eli, elly och tobbe. Men det får bli en annan gång.

Funderar på om jag ska utnyttja resten av dagen till att rensa min garderob? Det behövs nog verkligen, ingen ordning någonstans inte. Men ska vänta tills Ellen kommer hem från innebandyn så hon kan göra mig sällskap här på rummet samtidigt som vi kanske kollar någon bra film? Låter bra tycker jag.

Har bestämt mig för att vara nyttig ikväll också inför melodifestivalen och allt, det får bli massor av frukt och grönsaker istället för godis eller chips, räckte med de ostbågar jag åt igår, usch på mig! Dåligt samvete, tur att man ska träna rumpan av sig imorgon med Hanna.



Me und Tobbe

The Phantom Of The Opera



Har precis kollat på The Phantom Of The Opera, vilken film alltså är helt tagen.
Och vilken musik, bara ryser.
Underbart

bläää

Är verkligen inte på humör idag, inte alls.
Vet inte vad dessa dåliga dagar beror på?
Bäst att sova och njuta lite av vår goa sovmorgon imorgon, synd bara att man åker in för en enda jäkla lektion, typiskt.

Happy B-day



Idag fyller gullet till vänster hela 18 år.
Hon är bra den där emmy, på alla sätt och vis.
Glad att jag har dig som vän

Grattis på födelsedagen Gamling haha ♥


Is it over yet?


Whenever I see you,
I'll swallow my pride
and bite my tongue
Pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong





No air

Har precis genomfört det jobbigaste armpasset i boxersice i världshistorien skulle jag tro, hela mina armar skakar och jag har väääldigt svårt att skriva nu om man säger så. Lär ha REJÄL träningsvärk imorgon!

Har lite ångest också för att jag inte börjat skriva engelska uppsatsen när den ska vara inlämnad på fredag med tanke på att jag har teaterträning på torsdag och kommer nog inte hinna så mycket då alltså har jag imorgon på mig, fy fan hur ska detta gå?

Just nu längtar jag bara maaaaaaassor efter lovet och allt det för med sig, massor av skoj som kommer att hända men speciellt att slippa skolan en hel vecka. Det kan ju inte bli bättre, eller rättare sagt slippa arbeten och prov osv. Förhoppningsvis.

Nu säger jag godnatt

Du säger väl till om jag ska gå?

Jag är på depphumör, lite beroende på en diskussion jag hade med elin & julia förut haha! I'm the catwoman.
Därför orkar jag inte anstränga mig för att komma på något bra att skriva.
Istället ska jag klä på mig träningskläderna och träna bort lite fett och lite ångest och tankar också för den delen.




ångest

Har en jävla ångest inför företagsekonomiprovet imorgon, kan inte alla förbannade ord! Har försökt plugga så mycket som möjligt men det känns som vissa ord inte fastnar och självklart verkar de vara de viktigaste också, bra där lisa att kunna onödiga saker är du bra på! Bokföringen känns helt okej, känns inte som att jag kan plugga så mycket mer på den nu, det går som det går liksom.

Har förresten varit ute på en riktigt lång powerwalk i över en timme i rask takt och med bra musik i öronen. Måste säga att det var himla skönt att gå ut och rensa tankarna lite och släppa allt plugg för en stund och slippa tänka på denna hektiska vecka man har framför sig innan lovet äntligen är här.
Typiskt att jag skulle välja mina fina nike skor att promenera i som inte bara fäster jävligt dåligt i snön som gör att jag ser ut som någon slags amatör längdskidåkare utan skidor? som svänger med armarna och har sig, jo men också för att dessa skor ger mig skoskav så det bara smäller om det efter längre sträckor. Vilket jag inte kom på förän jag började halta och hoppade på ett ben hem ungefär. Man tycker att jag borde lärt mig detta efter vandringen i ettan då jag hade så jävla ont att jag fick byta skor med emmy den sista biten.

Nu ska jag träna lite här hemma samt plugga lite mer på företagsekonomin och be pappa förhöra mig när han kommer hem om inte skidskytten är viktigare för honom vilket jag faktiskt tror att den är (suck).



tänkte bjuda på en träningsbild men kom på att jag inte har några sådana (det kändes lite halvt passande här) så fick bli en kind of träningsbild sedan gothia, miss it♥


For bitter or worse



Fullkomligt spyr på företagsekonomin nu och de där jävla orden!
Försöker verkligen plugga men de fastnar absolut inte.
Ska försöka få Ellen att förhöra mig lite nu ..

Sommaren

Undrar när denna jäkla snö ska försvinna? Tänker på allt jag längtar efter, allt jag har att se fram emot nu framöver. Något jag alltid glömma är att ta vara på dagen, to make each day count det enda jag gör är att längta längta och längta till något bättre när det faktiskt oftast är så att de mest värdefulla ögonblicken upplever vi sådär oförberett. Men sommaren känns så långt borta, men jag längtar så efter sommaren.



en bild sedan Öland i somras, grillning sådär nere vid vattnet i solnedgången är aldrig fel!

Förresten va det kul att träffa Emmy idag, skönt att ha henne tillbaka brun som satan va hon också den jäkeln haha ♥

All this time with you

Det är den dagen idag, då man tänker lite extra på allt det där med kärlek som jag annars undviker så mycket som möjligt. Kärlek, vad är det för mig? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt, kärlek för mig var alltid du även om det troligen inte kallas kärlek av människor med normala förhållanden. Den där dagen då man lyssnar lite extra på alla kärlekslåtar med töntiga men ändå rätt sanna texter, just nu spelas takida- reason to cry på repeat. En låt jag nötte sönder efter dig, en låt som då beskrev precis hur det kändes, precis hur jag mådde och som än idag efter så lång tid får mig att tänka på dig. Det är det enda jag vet, den enda upplevelsen av kärlek jag har, det enda fina att tänka tillbaka till, den enda som gör ont att tänka på för länge.
Du, killen som förändrade allt, förändrade mig både till det bättre och det sämre. Aldrig har jag mött någon som du, the one that swept me off my feet, tog mig med storm. Samtidigt den som krossade mig, sparkade på mig när jag redan låg ner(inte bokstavligt) fick hela min tillvaro att gå i kras. Som att krossa en spegel i tusen bitar, precis som när du förstörde det lilla jag hade kvar efter dig. Det är så konstigt att jag hela tiden hoppades, väntade och hoppades med hela mitt hjärta att du någon dag skulle ringa, smsa, stå utanför min dörr vad som helst och säga de där orden som skulle göra allting bra igen, även att jag visste att inga ord i världen kunde göra allting bra igen, aldrig någonsin. I över ett år väntade jag på den där dagen, den kom aldrig. Aldrig på riktigt, ibland fanns du där fyllde upp det där tomrummet inom mig med dina ord men sekunden efter tog du tillbaka allt, strödde salt i mina sår och verkade bara njuta av det. Så länge levde jag på de fina orden, så snabbt glömde jag de elaka, förnekade hela tiden det som var så tydligt i alla andras ögon, hur du var mot mig. Att jag accepterade, att jag tog emot, att jag kunde strunta i alla mina vänner för dig, ljuga för alla mina vänner för att träffa dig, för min familj och även för mig själv gör mig fortfarande besviken på mig själv.
Dig, dig, dig så länge det handlat om dig i mitt liv, så många dagar jag kunde lagt på annat, så många dagar jag kunnat leva istället för att gå under, så många dagar jag aldrig får tillbaka.

När jag pratar om kärlek med andra, så inser jag ofta att jag tänker på ett helt annat sätt. Ett annorlunda sätt som baseras på den enda kärleksupplevelse jag haft, en upplevelse jag gärna skulle sluppit. Jag säger inte att du inte gav mig kärlek, jag har känt på riktig kärlek det har jag. Men på ett annorlunda sätt. Kärlek som baseras på svartsjuka, ilska och bråk. Kärlek precis som den inte borde vara. Så vad är då kärlek för mig? Ärligt talat än så vet jag inte det förutom detta, detta fina som blev mitt helvete i över ett år. Jag längtar tills jag på riktigt kan beskriva kärleken, känna den som den borde vara.
Det jag har nu är kärleken till min familj och mina underbara vänner som jag uppskattar lite extra idag för allt de gör, att de bara finns där. Jag älskar er ♥

Såhär på kvällskvisten



Mitt hjärta hoppar över ett slag varje gång, påmindes just om att twilight är bra grejer det. Precis sådan kärlek skulle jag vilja ha idag, på alla hjärtans dag.
Robert Pattinson är perfekt ♥

Valentine's day



Fick rosor och chokladhjärtan imorse när jag vaknade av mamma och pappa, samma årliga chokladask som är lika god varje år (klämde i mig mer än hälften förut när jag kollade slökollade på camp rock haha).
Har pluggat lite företagsekonomi också, gjort lite uppgifter i boken men känner att jag måste hårdplugga på orden alltså, kan dom verkligen inte. Överaskat lillasyster med en alla hjärtans dag present och hjälpt henne göra bakelser, även ätit en sådan och mår ju superilla blä! Nästan jobbigt att kolla på bilden.
Har även varit ute på en låååång och svettig powerwalk med Ellen, kom nyss hem och tog mitt ett stort glas isvatten med isbitar i form av hjärtan (passade en dag som denna).

Nu blir det lite mer plugg, sen blir det lite träning dock inte boxersice tråkigt nog.

Valentine's



Glad alla hjärtans dag ♥

You know your'e my saving grace

Varit i Växjö idag med Bertil och Hanna, inhandlat Hannas årliga garderob vi åkte ungefär samma tid förra året och storhandlade åt henne så nu var det dags igen, sjukt mycket pengar spenderade hon bonnen. Jag själv köpte också ganska mycket men nästan bara sommarkläder, kläder att ha när vi åker till Rhodos bland annat två fina linnen och en klänning. Köpte en grymt snygg festklänning också, tror jag lägger upp bilder på allt imorgon!
Mys med dessa två som vanligt trots att jag oftast blir mobboffret i deras umgänge haha, sov på bussen hela vägen dit, hela vägen hem sen somnade jag i Hannas knä någon halvtimme när vi kom hem, klarar inte av sena kvällar alltså haha.



Just nu smaskar jag på detta, har även käkat pizza idag och en tacos (fick tydligen inte hoppa över middag för mamma och pappa trots att jag slängt i mig en flötig pizza, suck) Mums med ostbågar och fruktsoda till Melodifestivalen men ångesten kommer komma imorgon, det vet jag så väl. Det ironiska var att när jag gick ut från ica med ostbågepåsen i handen så stod en stor van parkerad mitt framför mig som gjorde reklam för något fitness/gym, typiskt.

on a saturday night

konversation mellan lisa och hannie klockan halv tre på natten lite halvfulla och trötta, pratar om kvällen som varit och småbråkar lite.
Lisa: Alltså Hanna du är verkligen en sån bonde ibland
Hanna: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Lisa det var det finaste du någonsin sagt till mig!

HAHA, tänker fanimej inte slösa mer komplimanger på den kvinnan haha



haha gullet

partey partey


the birthday kid

partypeople

tog många kort med denna snygga brutta, här spänner vi våra såkallade muskler, elin ser ut att ta i för kung och fosterland i alla fall!

lyckades inte hålla oss på benen..

me und mina fina vänner ellinor och tobias

blev väldigt seriösa kort framåt kvällen..

elins outfit för kvällen haha

tuffingarna shottade jäger

happy people

boys

avslutar med en mysig bild på mig och tobbe, blek som ett spöke är jag och han är brun som ett as som alltid den jäkeln! Tackar elin för en kul kväll med god mat & dricka haha :)
Tack till fina vänner som gjorde kvällen kanon också!

It's friday I'm in love


Pic; The Baseballs

Så skönt att inte behöva gå till skolan idag! Tänkte ta en riktigt fin sovmorgon men självklart vaknar jag redan klockan halv nio, aja det är ju i alla fall bättre än att gå upp vid sju. Mycket som ska hinnas med idag innan kvällen, måste ta ut pengar, bestämma vad jag ska ha på mig! färga håret, fixa håret, lockigt? Ändå sitter jag här just nu och gör i princip ingenting förutom att ladda upp inför kvällen med The Baseballs sen denna grymma låt också Timbaland – If We Ever Meet Again (Featuring Katy Perry) helt grymt va partysugen man blir av denna låt!

If we ever meet again

älskar att jag redan tagit helg, har inga lektioner imorgon så behöver inte gå till skolan men måste nog sjukanmäla mig ändå skulle jag tro.

just nu kollar jag på The vampire diaries, fasen så bra det är fast lite för mycket överaskningsmoment för lilla mig.

imorgon är det fiesta också tummen upp!

Happy B-day



Grattis på 18-års dagen min fina vän!
Nu börjar du bli gammal snart får du väl ont i lederna, måste skaffa rullator och får grått hår?
Nej skämt och sido, hoppas du har och får en fortsatt bra dag vännen
You are one of a kind ♥


You look nice alright



jag älskar two and a half men verkligen haha, så min humor!
nu ska jag kolla lite till på detta sen sova, imorgon väntar en jobbig dag.

I can be your hero baby

Just nu går Enrique Iglesias låt hero på z-tv, länge sen man hörde den och tror att den låten den blir faktiskt aldrig dålig. Inte så att man kan lyssna på den om och om igen men någon gång ibland och den är fortfarande bra.

Har en jävla huvudvärk, brukar bli så på måndagar då man är helt slut efter helgen verkligen. Vill helst bara lägga mig i sängen, kolla på en film och strunta i naturkunskapen tror faktiskt att jag ska göra det! Har städat hela rummet och ska byta lakan och sånt snart sen ska jag göra dagens träningsprogram också plus kanske lite träning på wii? Någon apelsin ska jag nog klämma i mig också till filmen, har massor på datorn som jag inte sett.

Nu blir det lite träning


Hear you me

Sitter just nu och lyssnar på The Phantom Of The Opera, vilken mäktig jävla låt det är tänk om man kunde sjunga så haha. Måste passa på när det är reklam på fyran eller ja nyheterna men känner att jag är för trött för att insupa världens alla nyheter ikväll. Trots att jag verkligen skulle behöva det, ibland känns det lite som att jag är nyhetsefterbliven jag går ju ändå samhäll så borde kanske kolla på nyheterna lite oftare? Tror Christian skulle bli glad ifall jag gjorde det i alla fall haha!

På något sätt så ser jag fram emot denna veckan, samtidigt inte eftersom jag har såååå mycket saker som jag måste göra. Men det ska bli mys med plugg med hanna på tisdag (eller ja pluggandet är ju inte så jävla kul kanske men att träffa henne) sen blir det fest och shopping, dessutom fyller elin 18 på onsdag hon måste räkna ner ordentligt vid det här laget haha ;)



saknar det här med sommaren också, plus mitt lååååånga hår trots att det var slitet och jävligt.
Mycket saknande idag, bilden är från michas kalas för övrigt. En riktig tummen upp kväll.

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Tiden läker inga sår, och det som inte dödar stärker inte heller.
Och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte och då finns inga kläder som tål dåliga väder. Det känns som om jag har ett litet jävla privat moln över mig som följer mig vart jag än går. Och jag älskar dig, men fan vad vi håller på. Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan. Dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger. Vi smyger omkring på tå, livrädda för att störa. Du missar inte en chans, att ta igen för allt.

Länge sen jag saknade
sen jag tänkte
på allt
men idag
nej jag vet inte varför

söndag

Jag gillar verkligen inte söndagar, inte dessa söndagar som består av plugg och ångest och ångesten beror självklart på plugget. Jag har så mycket måsten, men ingen jävla ork. Fy Fan så trött jag är på skolan nu! Har inte pluggat något på naturkunskapen idag bara läst igenom det någon gång. Tror mamma får förhöra mig senare. Har börjat lite på engelskan med, tänkte det är lika bra att göra det för känns inte som jag kommer ha tid för den i veckorna. Trött är jag också, riktigt trött. Söndagstrött. Sugen på kladdkaka också, och andra onyttigheter men nej, inte idag.

Just nu sitter jag med spolar i mitt hår, ni vet såna där som gamla tanter använder för att få lockigt hår? Jag funderar på att ha lockigt hår på fredag hos elin och använda mig av dessa spolar som ja ofta gjorde i typ sjuan? Men jag tänkte att det var bäst att testa en gång innan så resultatet blir fint haha, så nu sitter jag här i soffan och kollar på tv-shop (haha ellen som inte byter kanal) och ser ut som en liten mini-tant.


Baby Baby dry your eye

Okej, Dante's peak var fortfarande ganska scary. Det där med vulkaner, flytande lava, vatten fullt av syra och små barn som får för sig att hämta sin mormor uppe i bergen mitt i ett vulkanutbrott det är inte min grej! Istället har jag nu småkollat på Spiderman det är liksom lagom nivå för mig och funderar på om jag ska sova snart så jag orkar plugga hela dagen imorgon (suck) I H A T E N A T U R K U N S K A P.

Varit i Växjö idag med teatern också och handlat, köpte en stor myströja till mig själv också på BikBok som var superskön! Ångrar dock att jag inte köpte mig ett par sammetsleggins som fanns på vero moda för 149 kr. Aja får bli att köpa nästa helg då jag ska dit med bertil & hanna. Sett MASSOR med fina saker som jag villvillvill ha, mums på alla fina vårkläder!



Min nya gosiga tröja ♥, kommer bli mitt nya favoritplagg har jag en känsla av.

Tummen ner för naturkunskapen! Denna bok är min värsta fiende just nu, får ångest varje gång jag kollar på boken känner bara då att jag måstemåstemåste plugga. Verkligen MÅSTE utropstecken. Men jag har inte riktigt motivationen till att plugga nu för tiden. Jag är trött hela tiden dygnet runt hur mycket jag än sover trots att jag äter mina förbannade piller. Ska snart till doktorn och ta nya provet wihoo jag som älskar nålar.
Lider nog fan av kronisk trötthet

godnatt

If I could turn back time

Kollat på Melodifestivalen med mamma och Ellen, besviken tycker inte alls att melodifestivalen är bra längre skillnad var det när man var liten då var det grejer melodifestivalen! Antar att Olas låt kommer att bli en riktig radiolåt, troligen en riktig festlåt också.

Jag och Ellen är inne på musikallåtar nu också; cats, chess, phantom of the opera osv. Är grymt sugen på att gå på musikal också vill så gärna se cats eller chess, älskar att gå på musikaler det finns nog inget mysigare.

Mamma har förhört mig idag på Naturfuckingkunskapen, vi skulle öva hela dagen sa vi men allvarligt talat att läsa naturkunskap är som att ta ett sömnpiller? Hon förhörde och läste kanske tio sidor sen somnade vi båda och sov i 1,5 timme väldigt lyckat! Sen upp och hoppa ta en promenad till ica och köpa honungsrostade jordnötter det finns nog inget godare förutom möjligtvis ostbågar...

nu ska jag ta mig en apelsin och kolla på Dante's peak med mamma och ellen, en film som jag såg när jag var typ sju år? och tyckte var superläskig, får se om min uppfattning ändrats något...


vad jag bryr mig om nu



var på kinan igår med Elin, Julia & Hanna och efter det så bowlade vi. Supergod mat på kinan som alltid (lika mätt som alltid efteråt) hur kul som helst att bowla trots att jag inte är allt för bra på det. Jullan vann i alla fall bowlingen och jag och hanna delade på sista platsen haha, jag som tyckte det gick så bra ett tag där för mig.
Var en väldigt mysig kväll med fina flickor som jag trivs förbannat bra med ♥

nu blir det plugg resten av dagen men först lite mat, hemgjorda hamburgare står på menyn, MUMS

And if I fall, would you pick me up?

naturkunskap ja säger då det, natur fucking kunskap. Det kan vara det värsta jag vet, det jag har svårast att lära mig pga att jag är så ointresserad. Har sms-klagat om detta hos både hannie och bertil ikväll, tur att ja har folk att klaga hos haha!

jag längtar som bara den till helgen, även om den kommer att innehålla plugg varje lediga minut. Mamma ska få förhöra mig massor i helgen, enda sättet jag lär mig något på funkar inte att bara läsa alla sidor om och om igen.
Ser fram emot morgondagen eller rättare sagt kvällen då det blir bowling och kinan med jullan bertil och hannie, ska bli supermysigt! Känns som att jag behöver en kväll då jag bara kan slappna av och inte behöva tänka på skolan och annat utan bara ha kul!

nu är det dags att sova om man ska orka med morgondagen, sleep tight (:



så INTE min bästa vän just nu

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

jag har en dålig kväll, igen.
jag vet inte vad det är med mig för dessa dåliga dagar/kvällar verkar komma allt oftare. Det är mycket som händer just nu så mycket jag måste göra och så lite jag har tid till känns det som. När ska man egentligen hinna slappna av och ta det lugnt?

jag längtar tills på fredag då jag ska bowla med fina julia, elin & hanna sen äta på kinan också det är aldrig fel.

måste nog hitta det där som gör att jag orkar ta mig igenom dåliga dagar på ett bättre sätt.
there's gotta be somebody for me out there.

ska avsluta den här dagen med en lång varm dusch och lite plugg (om min hjärna orkar såhär sent på kvällen)

godnatt

<3

snyggemma fixade körkortet idag, grattis gullet <3

damn oversleeping again

gick upp vid sex imorse
skola hela dagen
pluggat i flera timmar
tränat boxersice

är ganska trött nu men gott med apelsin till kvällsmat. Tänkte läsa igenom naturkunskapen en gång också.
har kommit fram till att jag inte gillar naturkunskap sådär väldigt mycket.

Linger

Måndag, alltid lika underbara måndag. Stannade kvar efter skolan och skrev i princip klart samhällsarbetet, känns skönt att ha det ur världen. Hem och kolla på One tree hill, avsnittet som jag sett 100 gånger men som jag alltid blir lika förbannad för, varför ska Keith dö?. Konstigt att påverkas så mycket av en jäkla serie, vänta bara tills desperate houswifes och grey's börjar, då kan vi snacka påverkad av serier!
Har tränat 40 minuter på wii, yoga och lite andra övningar + gjort situps, utfall och lite andra småövningar i väntan på duschen medan var inne i badrummet som tar huuur lång tid som helst. Dessutom har jag börjat på naturkunskapen idag och börjat "skriva av" allt ur boken, skrivit åtta sidor bara fjorton kvar haha. Känner att jag haft en ganska "nyttig" dag och gjort saker som borde bli gjorda, jag ska väl ha sådana dagar också och inte bara lata dagar.

Har ställt väckarklockan på sex imorgon, känns inte alltför kul att ha spanska vid åtta men bäst att gå så det inte blir massa liv, har dessutom massor av saker att göra på spanskan så tjänar nog inget på att missa en lektion.



för övrigt går håkans aprilhimlen på repeat hemma hos mig, bästa låten han gjort enligt mig.
får vårkänslor så fort jag lyssnar på den ♥

RSS 2.0