från och med du



Jag vet att jag uppdaterar dåligt, väldigt dålig. Men jag går i skolan och jag jobbar på helgerna och jag är ständigt trött så jag vet inte, jag har prioriterat andra saker ex. träning och one tree hill, myyycket one tre hill.
Idag har jag tagit en lång powerwalk och insett att jag ofta stannar upp och bara kollar och njuter, njuter av kvällssolen som strålar genom träden, hur spegelblank sjön är, hur underbart kylig luften ute börjar bli kalla mig galen för några år sedan hade jag också kallat mig själv galen. Men jag njuter av de där stunderna som inte kommer tillbaka, de där lite extra speciella då allt bara känns bra, som att allt kommer att bli bra. Så kändes det förut på min promenad, som att allt kommer att bli bra.

I like the way it hurts

Saturday och jag jobbar som vanligt, nejdå jag trivs som fisken i vattnet förutom att det är sviiiinkallt här inne trots att jag sitter med tjocktröja och jeans mina fingrar har ungefär förfrusit. Säger bara det ikväll blir det jeans och tjocktröja, möjligtvis halsduk och vantar?

Ikväll ja, jag ska på partaj hemma hos emmsan som för övrigt kan vara en utav de gulligaste människorna jag känner. Hon smsade förut och skrev att hon bjöd på snacks ikväll varav jag svarade "lova mig att hålla mig borta från allt snacks, godisförbud du vet". Lite senare skrev hon igen och berättade att hon köpt morötter till mig tills ikväll som jag kan mumsa på medan de andra käkar chips, hur gullig är hon inte på en skala?

Det ska bli kul ikväll, hur kvällen än slutar så är jag säker på att det blir kul, jag har ju bra sällskap liksom.

Nu ska jag jobba cirka gurka en timma till och frysa rumpan av mig lite mer innan jag ska cykla hem i regnet, visst låter det lockande...Inte?

tröttis

-skola, missa bussen huvudvärk
- fotboll med brocken, mest prat och lite tittande på fotboll men lika bra för det

Nu Da Vinci Koden och snart soooooooooooooooova
imorgon springtur innan frukost sedan börja 13.20

Jobbskadad

Idag fick jag lön, en bra sådan. Dock när jag öppnade lönebeskedet så fattades det lite mer än 1000 kr och jag tänkte vafan antingen har jag räknat fel och hoppats på mer pengar än jag borde ha eller så har mina kära arbetsgivare gett mig för lite pengar. Sanningen var att de dragit av skatt då jag nu tjänat en bit över 18 000 kr, första skatten som jag betalat någonsin, det var ingen häftig känsla(eller jo lite) den var mer bitter eftersom det kändes som att någon snodde mina pengar, suck att vara vuxen är inget att ha ibland. Pengarna åkte direkt in på sparkontot så nu ska jag leva knapert ett tag och spara nästan alla pengar till framtiden istället (herregud vilka vuxenpoäng jag samlar in idag, helt sick).

Har för övrigt sökt lite extrajobb nu såhär på kvällskvisten, ingenting jag förväntar mig något av men lika bra att söka jag är liksom sugen på mer jobb och money.

Tror jag blivit jobbskadad på något vis, kan det möjligtvis vara så? För jag har aldrig velat jobba såhär mycket innan.

I know we said things, did things that we didn't mean

Idag var det då, som många av mina vänner påpekat första dagen i skolan. Första dagen i trean, en dag mindre till studenten, en dag mindre till balen, en dag mindre till att bli vuxen och hitta vad jag vill göra här i livet låt oss säga såhär jag är stressad redan nu, jag menar vad ska jag bli när jag blir stor? Nog med allvarliga funderingar för idag.

Det lustiga var när jag satt där på mattelektionen med emmy på ena sidan och micha & elin på den andra och vi alla var fast på samma jäkla tal då kändes det som vi aldrig lämnat skolan för sommarlov. Nej det kändes som vi fortfarande kämpade med matte B, pratade lite för mycket och för högt, skrattade ganska mycket och gjorde alldeles för lite matte (vilket ledde till att vi satt kvar en kvart efter att alla andra gått, ja och så att vi inte är några superhöjdare på matte då. Eller jag talar för mig själv nu i alla fall). Det kändes som att tiden stått stilla ett tag, som att vi suttit på matte B lektionen och dagdrömt ganska länge och sedan plötsligt vaknat upp och insett att allt är som förut, för det kändes verkligen så som att vi aldrig lämnat skolan.

Hur som helst så trivs jag med mina fina vänner i skolan och schemat är faktiskt helt okej trots dåligt timat för oss virserumsbor och jag tror att vi kommer att klara av det här året helt galant, med mycket blod svett och tårar(det där gällde matte C).

Ingen bra summering av dagens skola så nu ska jag ta mitt pladder och sova och förhoppningsvis vakna upp och vara sugen på två lååånga svenskalektioner på en dag (haha som om det någonsin skulle ske, vem försöker du lura?)

Sweet dreams


Let me feel



Sitter här och funderar på att göra något jag velat göra ett tag..lägga ut ett klipp här när jag sjunger. Problemet är väl att jag, ja jag är för jävla feg helt enkelt. Sitter ofta och spelar in hemma när jag sjunger så har lite klipp att välja på men vetifan om jag vågar, för när det väl finns där så finns det ingen återvändo då vet alla om jag sjunger bra eller dåligt.

Tror jag ska fundera på saken lite till medan jag avnjuter lite glass med varma hallon, ska njuta av det sista onyttiga jag får äta på mycket länge!

Now we are back to the beginning

Eftersom jag imorgon ska göra lite av en nystart i mitt liv genom att ha godisförbud (chips, läsk, kakor osv) för första gången i mitt liv tänkte jag att jag ska försöka förbättra mig på lite andra plan också. Därför tänker jag skriva en lista här, en lista med saker som jag ska försöka med under kommande skolår kan ju vara kul sen att kolla tillbaka och se om jag uppfyllde något på min lista. Så därför gör jag nu en lista så att JAG ska må bättre, både mitt yttre och mitt inre.

♥ Jag ska börja ta hand mer om mig själv och min kropp. Godisförbud och massvis med träning så jag kan känna mig nöjd med mig själv och må bättre fysiskt och psykiskt.

♥ Börja ta hand mer om min hy och mitt hår, något jag aldrig gjort innan. Börja använda medel som minskar porer och hjälper mot finnar när jag tvättar bort mitt smink (förresten ALLTID tvätta bort sminket, oavsett sen kväll och oavsett alkoholintag). Börja använda ansiktsmask någon/några gånger i veckan samt köpa en bra nattkräm och en bra dagkräm så inte min hud blir torr eller för fet. Jag vill göra detta så att jag får finare hud och inte behöver använda smink varje dag i skolan, utan kan gå utan smink och ändå känna att jag ser okej ut.
Köpa en bra hårinpackning och kanske något som man kan applicera på hårtopparna för att minska hur mycket håret slits, samt köpa värmeskydd att använda när jag plattar håret! Viktigast av allt, inte färga håret supermörkt så att jag behöver färga det jämt och ständigt, inte än på ett tag i alla fall. Ska nog satsa på min naturliga hårfärg i höst som är lite ljusbrun, möjligtvis färga håret lite ljusbrunt.

♥ Plugga mer, okej jag vet att ni som känner mig kommer att tänka "herregud din pluggis går det att plugga mer än du gjorde förra året?" Okej jag vet ni har lite rätt, men detta är sista året och jag måste verkligen få bra betyg så att jag kan komma in på vilken högskola jag vill sen, det är väldigt viktigt för mig. Jag får helt enkelt tänka att detta är sista året på gymnasiet och därmed hänga i. Dock tänkte jag börja plugga mer med kompisar, kanske ta en pluggkväll någon gång i veckan eller inte så ofta kanske och gå igenom saker tillsammans som vi har framför oss, om jag har några schysta vänner som vill hänga på vill säga?

♥ Ta det lugnt! Visst jag ska plugga mer men jag behöver kunna slappna av och ta det lugnt ibland, så minst en gång i månaden ta en kväll då jag bara kan tänka på mig och hur jag mår. Kolla på en bra film, basta, pyssla om mig själv lite? Så jag orkar med vardagen.

♥ Hitta på mer saker med mina vänner. Vill inte låta skolan ta över mitt liv helt och nu går vi fanimej sista året och borde hitta på massa skoj medan vi kan. Ta en spontantripp någonstans? Åka en sväng till ullared? Dra iväg på bio någonstans lite spontant? Sleepoverkvällar? Bastukväll? Inte världens bästa exempel men försöka hitta på massa roliga saker och ta vara på tiden jag har med dessa fina människor.

♥ Börja fotografera mer! Herregud jag är världens sämsta fotograf, antagligen för att jag inte äger någon bra digitalkamera eller att min mobilkamera suger (kanske iphone på ingång?) utan äger en stor klumpig (dock bra) systemkamera som man inte kan ta med överallt. Vill bli lite mer som elin andersson, ellinor, elin bertilsson och emmy som ständigt tar bilder och som man kan tycka kan vara ganska jobbiga just vid det tillfället(haha no offense) men som sedan får massvis med roliga bilder medan en annan har tre tråkiga bilder och istället får sno från alla andra, dags att börja dokumentera mitt liv på allvar va fan!

♥ Ge människor en chans. Jag vet att jag oftast är väldigt hård och bestämd i mina åsikter, att jag inte ofta ger människor jag inte känner och fått ett speciellt intryck av en chans. Att våga släppa in människor och lita på att dessa människor inte sårar mig, visst kan det hända men det får man ta för det kan det vara värt i slutändan.

♥ Sist av allt ska jag försöka att uppskatta människor jag har omkring mig mer och försöka visa det på ett bättre sätt än vad jag gör nu, är inte världsbäst på att visa känslor för folk osv. men det ska jag försöka ändra på, lite i alla fall för det finns många som är värda det.

Framförallt ska jag ha ett riktigt jäkla roligt skolår och inte ta någonting för givet, to make each day count, även dagar som innehåller Matte C i två timmar (var bara tvungen att lägga in det här, S U C K)


Skitrip



Jag blev riktigt sugen på en sak idag, inte något onyttigt för en gångs skull eller en resa utomlands utan en skidresa med några vänner.
Tänk så jäkla kul att dra typ åtta stycken eller något till sälen och bo i en stuga i fyra dagar, åka skidor, festa och bara njuta av vintern? Sitta framför en öppen spis, laga god mat, dricka varm choklad, spendera kvällarna i underställ och spela spel och framförallt åka skidor hela dagarna.
Det vore så jäkla kul att åka i januari/februari någon gång om jag fick med mig ett riktigt härligt gäng tror jag ska försöka tjata på några nu när skolan börjar ;) Dock måste två stycken vara 20 år vilket suger, för vad är det egentligen för mening med att bli myndig om man ändå inte får göra vissa saker? Men det kan säkert lösa sig ändå.
Fan så kul det skulle va!

The start of something new

Imorgon är det sista dagen på sommaren, ja på sommarlovet egentligen men jag ser det som slutet på sommaren + att nu ska tydligen regnet ösa ner framöver och ge oss höstväder så kan lika gärna ställa om mig till hösten. För mig ska det bli ganska okej att börja skolan faktiskt, träffa dom man saknar och komma igång med alla rutiner igen det här med att vara ledig har jag ju ändå inte varit i sommar(inte mig emot) skillnaden är ju att jag kommer vara i skolan istället fast ha massvis med läxor och jobba på helgerna då.

Men jag saknar faktiskt rutinerna..

Jag saknar att stå och snacka skit med Bertil, Julia och Hanna i väntan på bussen klaga om hur trötta vi är(alltid samma visa att någon nämner hur jäääääääävla trött man är och resten instämmer), hur vi går igenom dagens schema och frågar vad vi har som första lektion trots att vi innerst inne vet det men är förjävla trötta på morgonen för att orka tänka (då är det smidigare att fråga någon annan). Hur vi kommer före målillatöntarna till skolan och sitter och slappar i sofforna innan lektionen börjar, pratar om det senaste som hänt(ja om det hänt något nytt sedan gårdagen alltså).

Jag saknar lite att halvstressa till lektioner som man fasar för, som matte eller naturkunskap lektioner man helst skulle vilja missa helt och komma sist till lektionen (speciellt om man råkar fastna med hanna och emma och ska ta sällskap med dem till lektionen då kommer man absolut sist, oftast fem minuter efter vi börjat).

Att sitta med bertilsson på naturkunskapen och inte bry sig ett dugg, utan undersöka tråkiga stenar 1000000 gånger istället för att lyssna eller spela luffarschack medan de andra antecknar febrilt, något vi sedan får ångra när vi har prov, men va fan allt finns ju på fronter ändå? Det argumentet brukar funka för oss.

Eller att bryta ihop över något svårt mattetal tillsammans med min matte-mate emmy (som jag nu inte kommer läsa matte med, kommer sakna dig där) eller att känna sig totalt dum i huvudet när hanna förklarar ett svårt tal tretton gånger utan att jag förstår, men jag frågar hellre henne än Per. Först frågar jag birgersson sedan lönn och om ingen av dessa smarton kan så frågar jag Per då.

När vi kollar igenom varandras kalendrar, oftast är det jullan eller emmy som tror sig ha missat något trots att dom är mest noggranna av oss alla. Eller hur Jullan skriver superfint och supernoggrannt och hur vi retar henne (oftast jag och bertil) och försöker lura henne att hon skrivit fel och försöker ge henne panik. Eller hur vi retar henne för hennes bacillskräck, okej jag erkänner att det var LIIIIITE äckligt när jag och Bertil drog varsin klementinklyfta på bordet och sedan åt upp den, men bara lite.

Att plugga i skolan, eller ja försöka plugga i skolan något som fungerar ganska bra om man hänger med emmy som är fast beslutsam att få saker gjort medan de andra ja vi pratar mest om andra saker och säger att vi borde plugga men gör det inte, men det är faktiskt ganska kul det också.

Mest av allt saknar jag bara mina härliga vänner som finns där jämt när det behövs och som jag upplevt två härliga år med, och detta året ska bli minst lika bra och ännu bättre.

Jag känner mig ganska redo inför sista året på gymnasiet.

I won't be your winter



Det är fint väder idag och jag jobbar inte för en gångs skull, egentligen borde jag vara ute och insupa all D-vitamin som min kropp kan ta åt sig då jag är blek som ett lik ungefär men jag känner inte för att sola dessutom kommer mitt ansikte aldrig hinna få så mycket färg som resten fått på en hel sommar, No way! Jag har accepterat att jag kommer vara den blekaste människan som börjar trean i år okej birgersson kommer vara blekare så om jag ständigt går bredvid henne kanske jag ser lite brun ut? (Sorry Hannie om du läser detta men det är sanningen du vet, jag har trots allt sett dig i bikini i sommar och du var inte så brun så att säga).

Men ikväll ska jag i alla fall ta mig en promenad när solen håller på att gå ner, och njuta av sommarens sista värme. Sen ska jag käka något onyttigt också för på onsdag börjar godisförbudet så jag och Ellen äter ungefär allt vi kommer att sakna nu under kommande år, och det är ganska mycket faktiskt ska ni veta.

just nu lyssnar jag på denna gamla lista som komiskt nog heter just nu trots att jag gjorde den för över ett år sedan.

Tradera

http://www.tradera.com/Snygg-G-star-troja-i-nyskick-auktion_162903_117271770


Gothenburg I came back to you


På stationen i Hultsfred

Bädda

Egopics, check!

Pizzamys (det är för övrigt ganska svårt att hitta en pizzeria i Göteborgs centrum som inte är superdyr)

Mys

Vi besökte Universeum (om ni inte förstod det genom att kolla på bilden)

Jag posade bland fiskarna

Alla mammor tog upp sina barn på den där bron så stod papporna nedanför och tog kort, jag tvingade upp Ellen och stod där nere bredvid alla pappor och tog kort. Tror hon skämdes lite där systra mi.

Ser ganska liten ut jämfört med akvariet, Like it!

I akvarietunneln, precis här vinkar Ellen till mig och ropar "Kom hit, skynda dig då Lisa det kommer en haj här du måste ta kort på" Hajen kom för övrigt väldigt nära glasrutan och skrämde mig lite, jag har någon fascination för hajar blandat med skräck då.

Fint

En söt liten orm, som för övrigt är en utav de giftigaste ormarna i världen.

Någon sorts supergiftig ödla som alla barn pekade på och sa till sina föräldrar "Kolla den sover" dock tyckte jag och Ellen och säkerligen några föräldrar att det verkade lite suspekt eftersom ödlan inte andades och inte rörde på sig alls, men vi höll god min ändå och fotade den "sovande" ödlan.

Tvingade Ellen till ännu ett pinsamt foto, att posa med skyltdocke-dykaren.
Såg små söta självlysande maneter och tänkte genast på Hitta Nemo.

Vi besökte regnskogen som var ja VARM, jag gick runt och svettades och Ellen gick på helspänn redo att springa för livet om en fjäril skulle dyka upp, min lillasyster är nämligen livrädd för fjärilar inte hajar, ormar, mördare eller saker som normala människor är rädda för nej Ellen är rädd för fjärilar.

Här lyckades jag slå två flugor i en smäll, att se glad ut och bli riktigt ful, Grattis Lisa! Hoppas verkligen inte jag ser ut sådär när jag är kär, isåfall är det synd om den jag är kär i. (Kan också nämna att jag inte lyckades fundera ut hur det där programmet fungerade)

Fick Ellens huvud serverat på ett fat med frukt som tillbehör, mums.

Åkte till Liseberg och spelade lite på chokladhjul osv i hopp om att vinna stjärnvinst, vi gav upp när vi insåg att vi snart ska ha godisförbud och då inte kan äta upp vinsten så vi tog en glass istället på Ben&Jerrys cafet.

Det blev shopping i lagom ganska stora mängder för min del

Mys med Ben&Jerrys i sängen mitt i natten, Thank god for Seven Eleven.

Avslutar bildbomben med en bild på mina nya skor, som jag älskar.

Har haft fyra riktigt bra dagar i Götet med lillasyster, avslutade resan med att nästan missa tåget då vi tagit fel på tid när tåget gick och fick springa ner till stationen. Jag och Ellen har kommit fram till att jag inte hanterar extrem stress så bra alls medan hon är väldigt lugn i stressiga situationer, kan vara bra att veta!
Är riktigt glad att jag har en sådan fin syster som jag kan umgås med dygnet runt i fyra dagar utan att vilja strypa henne, det är syskonkärlek det.

Over and out


Yesterday is over



Imorgon drar jag och lillasyster till Götet, som vi har längtat. Men nu är jag nervös, ensamma på tåg till göteborg, ensamma i en lägenhet, ensamma i göteborg ja herregud tur att man är ordningssam. Men vi kommer ha så jäkla kul, det vet jag.

Nu ska jag njuta av min sista semester innan skolan börjar, sen är jag redo för ännu ett år på gymnasiet, sista året.

Take care

Back to work

Ja, jag jobbar idag också. Från och med nu extrajobbar jag troligtvis varje helg fram till slutet av september, mitt eget val som jag tjänar bra extra pengar på.

Pga att jag jobbar idag och imorgon plus lite andra orsaker ska jag inte på gp:t i målilla ikväll, jag är förmodligen nästan den enda själen i hultsfred kommun som inte ska det men det gör mig faktiskt ingenting är inte på humör för det idag ändå. Istället ska jag ut till stugan, äta god mat och troligtvis choklad och försöka att göra det utan att få dåligt samvete sen imorgon är det back to work och på måndag väntar Göteborg på mig.

Ha en trevlig kväll

My baby takes the morning train

Summer is so damn beautiful


It's a beautiful day

- Idag har jag insett hur mycket jag ogillar tyskar, orkar inte ens förklara pga. irritation.
- Jag har huvudvärken från helvetet delvis därför jag inte orkar förklara hela "tyskhistorien", jag har huvudvärk mer än tre gånger i veckan nu precis som jag hade när jag stressade halvt ihjäl mig i skolan ibland. Alltså beror det nog på mitt jobb som för övrigt inte är stressande alls eller så är det något annat fel på mig.
- Jag ska ut sen i kvällssolen och ta kort, och bara njuta av en utav de sista sommarkvällarna. Bara för att det är så fint ute i kvällssolen.
- Jag har fastnat i "I love the way you lie spåret" igen, lyssnar på låtjäkeln om och om igen tills öronen blöder ungefär. Den är helt jävla brilliant, lika bra som för fyra veckor sedan. Detta är nog en sådan låt som jag kommer plocka fram då och då under flera år för att bara lyssna på och njuta av.
- Jag vill tacka er som kommenterade mitt ganska deprimerande inlägg jag skrev igår, det är så jag känner men ni fick mig att må lite bättre i alla fall, jag har allt bra fina människor omkring mig alltså. I vanliga fall hade jag nog tagit bort inlägget, känt att det är att gå över gränsen men inte den här gången den här gången får det vara kvar, en liten bit av mig.

Tack för mig


In pain

Jag måste skriva av mig, för min egen skull. Ni som hatar detta med mig, läs inte och bli inte arga på mig för detta är bara för mig själv egentligen, som en dagbok fast lite mindre privat.

Jag mår inte bra, psykiskt. Detta med min kropp och vikt finns ständigt i mina tankar, minst 20 gånger om dagen tänker jag på detta, mår dåligt över detta, skäms över mig själv. Denna sommar har varit allt annat än hälsosam för mig, jag äter ständigt onyttiga saker och aldrig förr har min kropp förändrats så mycket. Jag har i princip alltid kunnat äta vad jag vill utan att gå upp, utan att det syns på mig. Men nu, nu när det blivit så extremt mycket onyttigt så syns det, så jävla väl.
Vart jag än kollar på mig själv ser jag fett, mer mage, mer lår, mer rumpa, mer överallt och jag mår dåligt varje gång jag ser på mig själv, mår dåligt när jag ser hur jag brukade se ut, hur andra ser ut. Det värsta av allt är att allt är mitt eget fel, jag är den enda att lägga skulden på som förstört någonting som är så pass viktigt för mig och som jag bryr mig om. Jag vill inte se mig själv i spegeln längre, inte vara med på kort. Tyck att jag överdriver tyck att jag är dum i huvudet men som jag sa innan så är detta MINA åsikter om MIN kropp inte någon annans.

Jag vet att jag ska börja vara nyttig i höst, om två veckor rättare sagt. Sluta med allt onyttigt och träna som en galning men jag kommer inte att förlora allt fett på min kropp på en dag, två dagar, en vecka, en månad, två månader..nej det kommer att ta massvis med tid och energi och beslutsamhet. Och för varje muffins, choklad, chips, godisbit jag stoppar i mig desto mer måste jag träna och ändå sitter jag där i slutet av dagen och äter något onyttigt, något som absolut inte behövs på min kropp.

Jag skrattar när jag inte kommer i gamla byxor längre, gamla shorts osv. men inombords får jag panik och vill helst bara gråta, jag vill bara se bra ut och kunna vara nöjd med mig själv, vilja se mig själv i spegeln och tycka att jag ser snygg ut på kort så som jag brukade tycka.

När jag skriver så inser jag själv att det någonstans inte står rätt till i huvudet på mig, att jag inte borde ha sådana här tankar med tanke på hur "normal" min kropp är, jag hatar ordet normal det känns som ett slag i ansiktet. Jag vet inte när jag blev sån här, när mina tankar om mig själv blev så strikta och ibland sjukliga..
På ett sätt vill jag bara säga åt mig själv att skärpa mig, att lite extra fett inte är så farligt men å andra sidan är det allt jag tänker på och det enda sättet att få bort de tankarna är att göra något åt saken..

Inbördeskrig
Det värsta med att slåss med mig själv är inte att jag skadar mig
Det är att jag inte vet vilken sida jag vill ska vinna.

Love the way you lie



Still brilliant

Tro och trivel

Idag på jobbet lyssnar jag på Håkan

Håkan här har ni min lista över de bästa håkanlåtarna, enjoy!

on a saturday night

Lördag och efter idag tre dagar kvar på jobbet, känns ganska bra om man säger så.

Ikväll nu efter jobbet ska vi till mormor en sväng och om jag känner mormor rätt så blir det lot's of god mat och fika, känns som en lugn och bra lördag för imorgon ja då är det back to work igen!

Förresten gick inte kräftfisket något vidare och vi fick inte många alls, men det var lika mysigt för det.

All I know is I love you to much, to walk away

Läst igenom min blogg från december 08 ungefär, fyfan vilken tjej jag va. Patetisk som bara sökte efter uppmärksamhet, tyckte synd om mig själv och pratade öppet om att hetsäta? Det där känns verkligen inte som jag, jag tror och hoppas att jag är en helt annan människa idag. En bättre människa, det hoppas jag verkligen.

Funderar på att ta bort min blogg och skapa en ny så jag kan radera alla gamla inlägg, så all skit försvinner.

Kära vänner snälla skjut mig om jag någonsin blir sådär igen, okej?

Friday

Det är underbart väder och jag ska snart ut till stugan och lägga i kräftburar för ikväll är det kräftfiske som gäller, mys på hög nivå. Vi ska även käka grillade hamburgare och pommes när jag kommer ut till stugan så jag längtar efter att sluta jobba så att säga.

Life's pretty great

Right now

Jag gillar:

- Att jag efter idag endast har fem arbetsdagar kvar.
- Att jag åker till Göteborg om tio dagar med lillasyster för lite semester.
- Att vi idag flyttar ut till stugan igen, trots jordgetingar och lite halvdant väder.
- Disneyfilmer, kollade på herkules igår och satan så bra den va. Disneyfilmer är underskattat.
- Att åka båt i kvällssolen ute vid stugan.

Jag ogillar:

- Alla förbannade getingar som är ÖVERALLT just nu, springer runt på jobbet med flugsmällan i högsta hugg mest hela tiden. Ser ut som en idiot när jag skuttar omkring och lurar på getingarna med flugsmällan redo gör jag också.
- Alla jäkla tanter som lägger över all världens problem på mina axlar och är grymt otrevliga bara för att vi exempelvis inte har en riktigt restaurang i Virserum. Det är bara att le och ta emot, för hur gärna jag än vill vara otrevlig tillbaka så går det inte på jobbet.
- Att det alltid är fint väder när jag jobbar och ALLTID dåligt väder när jag är ledig, min kropp skulle faktiskt behöva lite solbränna så jag ser lite fräsch ut inför skolan, ja så man ser att jag haft sommarlov liksom?
- Att börja trean, allvarligt talat det skrämmer mig.
- Folk som inte kan stava. Okej visst om man stavar fel på vissa ord, svåra ord osv. Herregud jag är långt ifrån stavningsexpert men när folk stavar fel på enkla ord och hela tiden, speciellt i blogginlägg då blir jag bara irriterad och orkar sällan läsa  klart inlägget. Nu låter jag bitchig eller ja kanske lite som en besserwisser vilket inte är meningen men man kan ju faktiskt kolla upp ord på exempelvis google innan man skriver något om man är osäker, jag förlorar i alla fall mitt intresse snabbt om någon ständigt stavar fel.


You're beautiful



Lite bildupdate från veckan som gått, hunnit med endel..
JOBB, zpanska flugan, fiesta, amerikanska pannkakor, gjort musli(kan inte göra tyskt u på datorn suck) och ätit som vanligt, det är fan ett under att jag inte gått upp mer än 0,5 kilo under sommarn. Men syns gör det, har aldrig varit såhär o-fit. Men om två veckor gäller det, hårdträning och no more yummmmy onyttig skit.  Då är det Dags att bli snygg.

ledig

jag är ledig nu mån-tis och fy fan så skönt det är va så länge sen jag va ledig utan att ha någonting planerat så jag njuter i fulla drag.

igår tog jag två powerwalks, bakade kakor, tränade ett JOBBIGT träningsprogram på tv:n (som jag ville lägga upp en video på här när jag och Ellen tränar men det funkar inte typiskt), kollade på film och lagade mat.

Idag har jag än så länge sovit till elva, gjort amerikanska pannkakor till frukost och slöat vid tv:n. Today's gonna be a good day.

That's all I got right now

RSS 2.0