Tell you I'm sorry.

Har inte ens lagt upp bilder från studenten än, det bevisar bara vilket vakuum jag befinner mig i just nu. Mina tankar verkar inte kunna landa någonstans och jag har knappt hunnit vila mellan studentvecka och jobb. Nu väntas i alla fall fyra dagars ledighet för min del.


En midsommarnattsdröm



Hoppas min klänning kommer idag som jag beställde i söndags, tänkt som midsommarklänning.

sorgligt.

Fastän jag börjar från början
Så vill du aldrig släppa taget om mig
Och fast jag bara vill glömma
Så handlar alla mina låtar om dig

skämt hit och skämt dit.

Tänker uppföra mig som de arton år jag faktiskt är och inte kommentera den respons jag fått på mitt senaste blogginlägg, trots att det gör mig förvånad vilken idioti det finns i världen.

Hoppas ni har en fin söndag!

Screw them if they can't take a joke!

Har haft en oförglömlig studentvecka och student, just nu försöker jag bara landa och inse vad jag befinner mig i just nu. Klassen har gjort veckan hur bra som helst förutom lite småincidenter som inte varit annat än patetiska.

Vill bara klargöra en sak här, tål man inte lite skämt under sin studentvecka då kan man fan lika gärna gå och lägga sig.

Inför studenten..

Här hemma förbereds det för fullt inför studenten och jag försöker hjälpa till så mycket som möjligt nu i helgen eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket i veckan, studentveckan here we come!!!

Så idag handlas det, bakas cheescake, går in studentskorna, ska provlocka håret, städa lite osv..men det är det värt för snart är det STUDENT!!

Late night heartbroken blues



Älskar mina "nya" hängselbyxor, så bekvämt!

Det är onsdag, solen skiner och det är kvavt ute (som vanligt) och snart ska jag dra ut till stugan för att grilla och planera midsommar med ölandsbrudarna, härligt!

Satan i gatan.



Äckligt varmt har det varit idag och jag har trott att jag ska avlida i min svarta långklänning hela dagen. Tänkte att jag skulle försöka mig på att träna sen trots värmen, blir spännande att se om jag överlever det passet..

Color splash



Lite av dagens inköp, massvis med färg nu till sommarn, mums.

Den femte juni.



Så här har jag sett ut idag i värmen. Har spenderat dagen i Växjö med lillasyster för lite shopping och ärenden åt mamma & pappa. Ellen knåpade ihop en fin frisyr på mig så den kommer jag definitivt ha fler gånger, ignorera mig extremt fula utväxt..

Gothenburg I came back to you.



Göteborg var awesome! Finaste vännerna har jag och kändes som en bra start på allt det roliga som händer framöver! Tog inte så många bilder (bertilsson var bättre på det som vanligt).

RSS 2.0