The way you make me feel



Bild snodd från Elly.

Nu är det såhär kära vänner och fiender, att jag ska klippa mig nästa fredag. Jag har inte klippt mig sedan maj? Vilket syns gaaanska så mycket på mitt extremt slitna men låånga hår. Färga håret ska jag också göra eller rättare sagt slinga. Tänker vänta några månader med att färga det mörkbrunt om jag nu ens kommer göra det men nu är mitt dilemma om jag ska göra ljusa slingor och bli lite mer blondaktig eller om jag ska göra lite mörka bruna slingor och få det lite mer "höstigt".

Hjälp uppskattas...

Nytt inlägg

www.purityuf.blogg.se

Don't tell me, show me.

Har spenderat min dag med mina kära UF:are Hanna, Jullan och Berra i Vimmerby. Fått mycket gjort, och gått igenom det mesta vilket känns väldigt bra för varje gång vi har möte känns detta mer och mer rätt vilket är jäkligt skönt. Tror detta kommer bli ett kanonår!

Har även skrivit klart första "utkastet" till mitt engelskatal jag ska hålla på fredag, nu är det bara ca 1000 ändringar som ska göras innan det är klart men känns skönt att ha kommit en bit.

Imorgon blir det kort skoldag, bankmöte med Uf-företaget sen Boxersice och plugg med Hannie.

Lagom kul inlägg det här blev, men lite uppdatering i alla fall.

Hugs N' Kisses


Living day by day

Har upptäckt att man blir ganska så trött när man sover elva timmar.
Har kommit igång på riktigt med mitt engelskatal och är för första gången lite nöjd, det känns bra!

Om cirka en kvart hämtar Berra upp mig och då åker hon, jag, Jullan och Birgersson till Vimmerby för lite UF-möte och annat skoj.

Ha en fin tisdag!

på dåligt humör

trött som bara den efter en sömnlös natt
blåsor på fingrarna efter allt gitarrspelande
börjat om på mitt engelskatal 3 gånger
för mycket att göra, för lite tid. Kunde inte veckan ha fler dagar?

OOH vad jag älskar att klaga lite, bli av med frustationen liksom.
Men imorgon är en ny dag.

It's not you, it's me.


With a Heart as cold as ice



Don't worry about the people in the past

There's a reason why they didn't make it to the future

Some things in life they just don't wanna see



Jag hade en riktigt bra kväll igår. Den blev ungefär precis som jag ville att den skulle bli med en rolig förfest, uuuunderbara vänner och mycket dans. Självklart kunde jag varit utan vissa saker som hände men en kväll kan ju inte bli perfekt right?

Så TACK till Elly&Becca för en rolig förfest och tack till mina fina vänner som gjorde kvällen så bra, speciellt Jullan, Bertilsson och Hanna.

Dressed for success

Nu ska jag slänga mig i duschen och påbörja hela den här skönhetsprocessen som man går igenom innan varje fest. Tycker inte om processen så mycket utan mest resultatet, om det blir bra så att säga. Kanske tvingar elli eller micha att fixa till mitt hår lite på middagen, egentligen borde jag skona elli från detta då hon HATAR att göra iordning mitt hår och eftersom hon fyller arton idag borde jag kanske skona henne? We'll see...

Ikväll blir det party med vännerna och jag hoppas på en rolig och oväntad kväll, det ser jag fram emot!

Happy B-day



Idag fyller tvillingarna Svensson 18 år!

Grattis på er ♥

I know there's no life after you



Eftersom jag inte har någon intressant eller rolig bild alls att dela med mig av fick det helt enkelt bli en bild på boken jag läser just nu. Har dock bara läst 20 sidor? eller något eftersom jag haft fullt upp. Men har läst Keplers första roman Hypnotisören och den är på topp tre över bästa böcker jag läst, och jag har läst en hel del. Nu kommer mina kompisar tycka att jag är SKIIIIIITTRÅÅÅÅÅÅÅKIG som skriver och recenserar en bok, en författare eftersom de flesta av mina kära vänner inte delar mitt intresse för att läsa.
Well ni kan dra åt.. nej skämt och sido jag är jäkligt tacksam att ni orkar lyssna på mitt eländiga babbel om bra böcker & filmer eftersom jag tydligen fick som speciell förmåga att komma ihåg varenda bok & film och låttext? Andra blev smarta, musikaliska, bra på idrott eller något annat skoj. Jag? Jag blev grym på att läsa bra böcker, komma ihåg alla bra filmer och kunna de flesta låttexter utantill?

Snacka om talented.

streeeeeesss

Jag uppdaterar superdåligt jag vet! Men jag har verkligen inte haft tid sedan ja när jag nu bloggade sist? Har haft fullt upp hela dagarna och idag är första riktigt "lugna" dagen sedan i söndags. Dock ska denna ljuvliga torsdag innehålla lite engelskaplugg vilket genast gör den mindre trevlig. Sedan ska jag hinna med teatermöte, lite gitarrspelande och kanske en promenad om jag orkar?

För övrigt mår jag kanoners och ser fram emot en bra helg som det ser ut i nuläget.

Purity UF

www.purityuf.blogg.se

Nu har jag, Hanna, Julia & Elin kommit igång på allvar med vårt företag Purity UF, så besök vår blogg!

Guitar

Nu är det ju såhär att jag håller på att lära mig att spela gitarr från och med igår, så nu övas det för fullt här hemma och mina fingrar gör SÅÅÅÅÅÅ ont! Har velat lära mig spela länge och trots att jag har en gitarrspelande mamma har det inte blivit av förän nu när Hanna praktiskt taget tvingar mig (vilket är bra). Så tills på onsdag ska jag kunna spela en viss bit för henne så det är bara att öva satan ikväll och imorgon...

För övrigt ska jag på spinning sen och svettas lite (guuuuutttt) och imorgon är det uf hela dagen med tjejerna!


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.



I awoke only to find my lungs empty,
And through the night, so it seems I'm not breathing.
And now my dreams are nothing like they were meant to be,
And I'm breaking down, I think I'm breaking down.

And I'm afraid to sleep because of what haunts me,
Such as living with the uncertainty
That I'll never find the words to say which would completely explain
Just how I'm breaking down

Born to run


Lelove

just nu musiken som jag lyssnat till hela dagen. Har storstädat mitt rum och nu tänkte jag plugga lite svenska om jag orkar, måste ju ta tag i det någon gång.


Everything, everything ends

Detta är första lördagen på tre månader som jag inte har ställt klockan för att gå upp och jobba, och så konstigt det kändes men självklart vaknade jag klockan åtta ändå så ingen sovmorgon där inte. Också första lördagen som jag inte har någonting inplanerat, förutom lite plugg då. Får bli en lugn dag med kanske lite städning, plugg, en promenad om vädret tillåter sen en film ikväll.

En lugn lördag känns väldigt skönt, väldigt skönt.

Someone's coming to save my life

Nu drar jag på partaj och såhär ser jag ut kvällen till ära, you gotta love webcam bilder.
Berra hämtar snart upp mig med bilen(hur lat är jag som åker bil när det är typ 500 m till festen om ens det?)

Ha en härlig fredag ni där ute!


River en vacker dröm



Fredag och fullspäckad dag till max, det bästa med denna dagen var helt klart att engelskan gick över förväntan samt att jag fick träna bort x antal kalorier med Hanna.
Att vi haft skolfoto och spexfoto idag var ju också ganska trevligt faktiskt, något som var mindre trevligt var rättskunskap och att jag inte vart helt på topp där ett tag, som tur är gick det över efter lite mat i magen och en lugn stund framför tv:n.

Nu har jag rotat i min garderob och insett att jag inte har något vettigt att ta på mig så fick bli en stickad tröja som jag använt x antal gånger i skolan innan, tråkigt jag vet? Men vad gör det om hundra år..
Nu ska jag iväg på fest till Lönn som fyller arton idag, Grattis igen!

Glad tjej

Hanna ringde nyss och va skitglad, för det första inte ofta jag pratar med henne i telefon det händer typ...aldrig, för det andra lät hon superglad och det är inte heller ofta jag hör henne så (inte att hon inte är glad men så uppspelt brukar hon bara låta när hon pratar om hästar och då brukar jag sluta lyssna). Anledningen att hon ringde var för att säga att hon fått brev från körskolan (som jag fick igår) och vi kommer gå på intensivkurs samtidigt, hur kul? Något som gör saken ÄNNU bättre...idag sa Jullan till mig att hon också fått ett brev och att hon också ska gå samma vecka.

Så nu får jag gå samtidigt(kan ju lägga till att de endast tar in tre elever per vecka) som två fina vänner som jag tycker om massvis och det gör mig riktigt glad! ♥

 


You are still in my blood


Lelove ♥

Min uppdatering är sååå dålig, tro mig jag vet. Men jag har bara haft så mycket att göra och det kommer jag ha hela det här året känns det som. Det är skola, träning, jobb, projektarbete, plugg och lite annat skoj när det hinns med också, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa på alla fronter, halvhjärtat är ingenting för mig.

Påtala om plugg så har jag skrivit lite engelska nu, engelska C är jäklar mig den tuffaste kursen jag läst jag skojar INTE när jag säger att jag tycker matte C är lättare, och då har jag alltid varit relativt bra på engelska. Jag bara känner den där känslan jag kände i Engelska B, att det egentligen inte är min kunskap eller inlärningsförmåga som är problemet, bara mitt engagemang och hur lätt jag ger upp. Imorgon är det som tur är muntlig diskussion och jag hoppas på att få vara i samma grupp som Micha då vi verkar fungera väldigt bra ihop i muntlig engelska och hoppas helt enkelt på det bästa.

Nu efter tre dagar med fullt upp hela dagarna ska jag lägga mig i sängen och bara slappa, kanske läsa lite senare packa väskan för morgondagens träning/skolfoto/spexfoto.

Hugs N' Kisses

This mass of memories



Höstbild.
Jag har kommit fram till att jag tycker om hösten, ärligt talat är den nog nästan min favoritårstid galet eller hur? Ofta förknippar man hösten med kyla, regn och mörker och visst det gör jag också men jag ser också de där små sakerna som gör hösten till en ganska så underbar årstid och försöker fokusera på allt det fina med hösten istället för att hänga upp mig på regnet.

Jag gillar känslan av att känna hur ett nytt läsår börjar, att nya möjligheter kommer. Hur rutinerna kommer tillbaka med skola, träning och träffa sådana man tycker om.
Jag gillar att frysa lite, ha på mig en lite tjockare tröja, en stor halsduk och en fin höstjacka. Att komma hem trött och frusen och somna framför öppna spisen eller att dricka varm choklad och äta nybakta scones, för mig är det höst.
Att se alla färger överallt, ta långa promenader i det lite för kyliga vädret och bara njuta av allt syre som finns i luften för till skillnad från sommaren så är det faktiskt möjligt att andas, andas på riktigt på hösten.
Jag gillar att ha myskvällar, kolla på filmer och mysa när regnet smattrar utanför och framförallt att somna till regn, det måste vara det mysigaste som finns.

Jag längtar nästan till hösten kommer igång på riktigt och regnet förhoppningsvis avtar lite, det är nästan så jag längtar efter mörkret lite.

(När jag läser igenom detta börjar jag tro att jag är galen som verkligen känner såhär, måste ha blivit någon lustig naturnisse helt plöstligt? Ibland undrar jag vart mitt gamla jag har tagit vägen, för ibland känner jag verkligen inte igen mig själv)

Angel

Tack till min kära kusin Sandra som gör att den här bloggen ser anständig ut nu, ska försöka komma på någon rolig header inom en snar framtid men just nu ser det ut såhär och det duger fint, så tack igen Sandra ♥

Också stort tack till min vän Ellinor som har så bra musiksmak, har lyssnat på hennes lista kärlekvidförstaöronkastet hela kvällen nu!

Annars har min kväll varit lugn, för lugn för mitt eget bästa. Har så mycket som jag borde göra, plugga exempelvis? Men istället så har jag läst och blivit lite för beroende igen av detta twilightfenomen, kollat på debatt mellan Reinfeldt och Sahlin, och nu ansiktsmask och bra muuusik.

Imorgon är det måndag och en fullspäckad vecka som väntar, bara att bita ihop.


är det min tur snart?

jag orkar inte med detta idag, istället ska jag ligga kvar här i sängen och läsa så länge vi båda andas och drömma om någonting större, någonting bättre för mig.

TRÄNINGSVÄRK


Gothia

Okej jag har träningsvärk, riktig jävla ordentlig träningsvärk. Imorse när jag gick upp tänkte jag "fasen lisa tog du inte ut dig mer igår, detta var väl inte så farligt?" SÅ JÄKLA fel jag hade. Jag vet inte hur länge sen det var jag upplevde sån här äkta genuin "boxersicemedpercy träningsvärk" senast? Och nu snackar vi inte lite träningsvärk då det värker lite i kroppen när man rör sig.. neeeej här snackar vi det gör ont att andas träningsvärk ! Nu ska inte jag sitta här och klaga då jag egentligen tycker om träningsvärk, det ska kännas att man lever och att man anstängt sig men vafan detta? Det hjälpte inte att gå några kilometer heller...

Okej visst tänker ni(och jag) träningsvärk försvinner. Klart den gör! Och i vanliga fall skulle jag inte bry mig så hårt men nu är det ju så att jag och Hanna ska träna imorgon, ett riktigt killerpass lät det som när vi planerade....om jag har såhär ont imorgon tvekar jag på att jag ens orkar gå upp till hagadal?

Det var alla complains för idag
Sweet dreams


To do



Innan jag dör ska jag ha sett minst en Bruce Springsteen konsert, just for the record.
Bruce Springsteen & The E Street Band 

Nu blir det idol och spana efter Hampus & Emmy, spännande!

webcam

Idag när jag kom hem gjorde jag en kul grej, nämligen istallerade min gamla webcam på min bärbara. Kommer ihåg hur mycket jag använde den där förbannade webcamen och hur mycket kort jag tog på mig själv, om jag inte minns fel hade nästan varenda kotte webcam runt sjuan-åttan där? Nu är den åter installerad fast på annan dator och nu kanske jag förhoppningsvis börjar ta lite bilder då och då, hur smidigt är det inte liksoM? Tråkigt nog kommer nog dessa bilder bara vara på mig (HAHA) fast så fort jag har besök lovar jag att tjata till mig lite kort på denna.
Så här bjuder jag på lite random och icke så vackra bilder på mig, fråga mig inte varför jag tog en bild med rättskunskapsboken men det kändes väl lite passande eftersom jag tänkte sysselsätta mig med att läsa läxan tills imorgon? Ibland är jag väl långsökt..Innan läsning + lite matte så blir det promenad och övningskörning.
PUSS


Svenska hjärtan



Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

I would do anything for love, but I won't do that

Meat Loaf – I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) (Radio Edit)

Låt som spelas flitigt här hemma i sjukstugan, nu när vi ändå talar om sjukstuga...jag tänker inte vara sjuk mer, nej det tänker jag inte! Jag måste uuuuut i luften och träffa människor och inte sitta inne och kolla på True Blood och One Tree Hill och bli kär i diverse vampyrer och Scottkillar hela dagarna, nej jag måste träffa lite vanligt folk tror jag. Därför tänker jag snart bege mig till bastun där jag tänker sitta tills dess att min förkylning ger med sig, okej inte så länge kanske men det kan vara värt ett försök plus att det är bra för huden, thumbs up!

Syns imorgon i skolan guys!

I could really use some love


Lelove

Jag borde sova nu, vila upp mig men istället tänker jag allt för mycket vilket var ganska länge sedan. Men ska sluta upp med det nu och försöka sova, blir ingen skola imorgon heller, mår inte så bra alls. Förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Godnatt på er


My sweet little misery

Idag var jag hemma från skolan, sjuk. Det var åratal sen jag var hemma och var sjuk och mamma verkligen tog hand om mig, passade upp på mig hela dagen. O jäklar så skönt det var att bli passad på, mamma är bäst ♥

För övrigt mår jag inte så bra trots att jag vilat hela dagen och jag vet inte hur det blir med skola imorgon, troligtvis kommer jag gå dit även om jag inte mår sådär superbra, jag gillar inte att vara sjuk helt enkelt, en dag räcker.

Nu ska jag forstsätta att slökolla på tv och inte göra någonting alls, vilket faktiskt är ganska okej.


Sjuk

Okej nu är jag officiellt sjuk, näsan rinner konstant, mina ögon rinner, jag fryser och det känns som att jag har feber. Jag kan berätta en sak, det är ingen höjdare att jobba när man är sjuk, specieltl när man kraxar som en kråka och ska prata med folk på jobbet, som tur är är det inte så många besökare här idag.

Längtar tills jag får komma hem och bädda ner mig i sängen och dricka lite varm choklad eller te och kolla på någon bra film.
Bara fem timmar kvar tills jag får komma hem...

Saturday

Jag är superförkyld, verkligen superförkyld och så är det superkallt här på jobbet också känns inte som det hjälper faktiskt. Ska försöka leta upp en filt och sedan jobba 3,5 timmar till innan jag får bege mig hemåt där Hanna och Julia väntar på mig med pizza, MUMS som jag längtar! Ikväll ska vi ha första "mötet" till vårt uf-företag, spännande spännande. Någonting säger mig att det kommer bli sent ikväll?


Förkyld

Har kommit på varför jag har sån huvudvärk varje dag, troligtvis för att jag är förkyld och känner mig allmänt "luddig" i huvudet så därför ska det bli skönt med en lugn kväll ikväll. Har precis placerat rumpan i sängen och tänkte ge True Blood en andra chans, jag har sett halva första avsnitten som var så SJUKT dåligt enligt mig men eftersom alla tycker det är sååå bra så kanske jag borde ge det en andra chans? Jag tror nog jag ska det. Dessutom har pappa köpt hem lite fryst frukt till mig exotisk frukt, ja hör ni hur sjukt det låter? Fryst frukt är mitt fredagssnacks, inte choklad, inte chips, inte glass nej fryst frukt...Fast jag ska inte klaga jag gillar faktiskt fryst frukt (när den tinat då) och har ju faktiskt valt själv att ge upp att äta allt gott här i världen.

This is how you remind me


Pic; Lillasyster i Göteborg

Idag är en sådan dag då jag skulle vilja lägga mig under täcket, kolla på film hela kvällen och käka Ben&Jerrys glass direkt ur burken. Men nej jag är så dum och har godisförbud så får nöja med att ligga i sängen och käka typ äpplen? Inget fel med det heller såklart men jag hade inte klagat på lite chokladglass med marshmallowsvirvlar och chokladfiskar i (Ben&Jerrys phishfood, sviiiiiiingod).
Har i alla fall placerat min rumpa i sängen och dragit över mig täcket och bytt om till pyjamasbyxor och myströja och här tänker jag spendera största delen av min kväll, för förutom årets mensvärk så har jag ont i huvudet också så jag tycker att jag förtjänar en vilodag från min träning idag faktiskt.

Tack för mig

Happy B-day Sweetheart



Idag fyller min barndomsvän Klingan hela 18 år, grattis igen fina du!
En person som betytt väldigt mycket för mig genom åren och som fortfarande betyder väldigt mycket. En sådan vän man vet alltid finns där även om man inte träffar varandra jämt, en riktigt bra vän med andra ord.

Grattis på din dag, hoppas den varit kanon ♥

RSS 2.0