fredag kväll

det är helt otroligt. fasen jag brukar ha helgerna fulla men nu sitter jag här en fredagkväll utan någonting att göra, har nog nåt den maximala gränsen för uttråkning tror jag . Eftersom rory skulle åka hem får jag nu sova själv och vara själv och det är förjävla tråkigt måste jag säga !

man kan ju i alla fall se fram emot i morgon , right ?

kisses
 

orkar inte

jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte

jag orkar inte mer nu .

losing my mind

håller jag på att förlora förståndet helt, eller vad är det med mig?
varför känns inte allt så normalt längre, är jag helt enkelt bara trött på allt ?
alla dessa frågor fortsätte att ploppa upp i huvudet på mig och jag hittar inga vettiga svar om jag ska vara ärlig. Vad fan är det med dig lisa? Jag vet ju själv hur lätt jag fantiserar mig bory om något bättre, någon annanstans. Så fort jag hör en låt som sätter sig, ser något som berör mig ex film eller serie fantiserar jag mig bort och tror att jag ska få det så.

Lisa du tänker för mycket !


CIAO

Stora eloger

Stor eloge till mina fina vänner ♥

Stor eloge till min älskade pojkvän ♥

Stor eloge till min familj ♥


modeblogg

jag har funderat lite , istället ´för att sitta och skriva om massor jag inte finner så intressant ändå kanske jag borde skriva lite mer om sådant jag ÄR intresserad av såsom mode, kändisar m.m. Tyckte det lät som en väldigt bra ide så det ska jag försöka med från och med idag . Dock hade jag samlat på mig hundratals bilder på kläder jag tyck varit ursnygga men dom tog jag bort häromdagen pga av att min dator börjat bli full (typiskt eller hur) . Men här är i alla fall tre plagg jag är sugen på
- jeans från replay
- huvtröja från elvine
- lång t-shirt från tiger of sweden

   

allt för mig just nu , återkommer.
Puss

Tisdag

värsta dagen i veckan helt klart. sen efter första lektionen så åkte maja elli och elin och badade och ja kvar va vi med massa tråkiga lektioner på schemat.
biologi
svenska
klassråd
musik

ingen superrolig dag precis . Men fick i alla fall björn gustavssons kärlekslåt till carina berg idag , tycker dock det borde vara björn gustavssons kärlekslåt till Lisa Petersson , men aja man kan inte få allt.
söt är han i alla fall och han har talang , kanske inte i sång men han låter inte förjävlig heller.

aja nu ska inte jag sitta här och skriva om allt och ingenting utan försöka få igång mitt msn som hackar sig tråkigt nog . får adda [email protected] och se om ja får napp
 Just kidding


snart skola

hinner skriva lite innan jag ska till skolan .
well tisdag idag och maja,elin och elli ska följa med c och d och bada idag eftersom dom inte gjorde det sist så det blir bara jag och tobbe i skolan idag men det ska nog gå det också ;)

för övrigt blir det nog en ganska lugn dag , skönt det också !

tack för mig nu ska jag till skolan

favoritdikt

Slänger in en utav mina favoritdikter här

Even I know the solution

Love, music, wine

And revolution

Love, love

Love, music, wine

And revolution

This too shall pass

So raise your glass

To change and chance


it's got to be perfect

måndag idag och back to school. Känns inte riktigt rätt men det får gå som allt annat. Förresten så går vi ju bara denna vecka sen har vi studiedagar nästa måndag-tisdag och en extralång helg tackar vi inte nej till ! Men måndagen går ganska fort ändå
So , spanska, idrott , engelska , matte och evp . Så dagen har funkat.
sedan väl hemma har jag ätit , sjungit lite singstar, kollat på grey's och sedan suttit här. Kanske ska gå ut med new body också till någon . Men vi får se hur det blir med det.

Funderar även att kolla på lite vänner och tycker min ide om att ha en vänner dag skulle vara helt utmärkt eller hur elin ellinor maja och tobias(fast vet inte om han kollar min blogg men ändå)?

allt är som det brukar men ingenting är som förut , när ska allt bli bra ?

låttips FairgroundAttraction-perfect den får mig i alla fall på bra humör även att det inte är det bästa idag ♥

tack för mig


design

nu har jag uppdaterat min blogg lite försökt ändra min design lite, kanske inte SÅ lyckat men men ett gott försök.

lovar att bli bättre på att blogga elin och ellinor

men nu är det sängdags , natti natti

fotbollsträning <3

träning med dom bästa älska fotboll och det nya laget som ska bli

äntligen ett lag jag kan trivas i :)

säsongsstart för grey's ikväll också , me like <3

so long

stör mig

någonting jag hatar är skitsnack , det är så jävla omoget egentligen när man tänker på det . Och hur mycket hjälper det egentligen en själv genom att kalla någon hora eller fitta ? inte så jävla mycket precis .

usch för sådana omogna jävlar.

tur man har massa underbart folk omkring sig som man kan lita på <3


Fotbollsträning

måste nog allt säga att ellinor öppnade mina ögon lite idag, har inte brytt mig så mycket om det här med blogg innan men nu så när ellinor hjälpte mig med designen lite så tänkte jag men ja varför inte lika gärna börja skriva varje dag? Så nu lovar jag att jag ska ta tag i skrivandet. Bara att jag behöver lite mer hjälp med designen , elin hjälp mig tack ?
en väldigt lugn dag i skolan måste jag erkänna , kort och skön. slutade även tidigt så har hjälp pappa med att skala potatis duktig som jag är, sen så ska jag ta en rensning i garderoben och kolla efter sånt som ska säljas på blocket kommer bli helbra ifall det funkar.
 sen det viktigaste idag , fotbollsträning himla kul trvis jättebra i detta laget  : )

tack för mig

RSS 2.0