But it's the only way I hear your voice anymore



Pic; Förra årets marknad (enda bilden jag hade men denna symboliserar förra årets marknad pretty good)

Marknaden har varit, en händelse jag alltid sett fram emot som jag tycker är så mysig. Att gå och strosa bland stånden även om jag sällan köper något (förutom marknadsgodis då såklart) sen träffa massor av människor man inte sett på hela sommaren och bara ha kul. Men som jag gjort två år innan i år så jobbar jag hela marknadshelgen och i år mer än innan.
Jag har inte hunnit gå på marknaden på dagen, antingen har knallarna hållt på att öppna eller stänga när jag varit där nere det enda jag fick i år var en marknadsfest som kunde varit bättre.
Jag hade kul här hemma innan vi gick ner, så tack alla som kom hit! Men marknaden kunde varit betydligt bättre. Tappade bort precis varenda själ jag kände och tillslut gav jag upp med att leta efter kompisar som uppenbarligen inte saknade mig ett dugg haha och gick hemåt i sällskap med mor & far & company som även dom dumpade mig och drog vidare på efterfest och jag fick så snällt gå hem och städa efter förfesten, med hjälp av lillasyster vilket underlättade en hel del ♥ Om någon saknar ett beiget kamerafodral så finns det för övrigt hemma hos mig.

Kom i säng sent igår och gick upp extra tidigt imorse för att hinna med att gå på marknaden en sväng innan jobbet och självklart hade knappt något öppnat, det blev en lång och seg dag på jobbet som så småningom tog slut.

Och nu sitter jag här, fullproppad med cheezballs och marknadsgodis mätt så att jag snart spyr, nyduschad och fräsch efter ansiktsmask, bodylotion och hårinpackning och kollar på American History X. Jag känner mig som världens tråkigaste person som inte är ute och partar men min lilla(läs stora blää) kropp orkar inte ta ett steg till. Den behöver vila, sömn och INTE alkohol.
Så ikväll är jag superboring och stannar hemma, men eftersom jag jobbar även imorgon är jag helt övertygad om att jag kommer vara tacksam då.

Men ni som festar ikväll, hoppas ni haft det förjävla kul och ni som inte gör det, well hoppas ni haft en bra kväll ni också.

Sweet dreams

hard work work

okej bad update som vanligt den här sommarn, I know . Men ikväll är det marknadsfest och det ska bli kul, kul & stressigt men det klarar vi jag är ju som gjord för att hantera stress, right? Ska bli kul att se vilka man lär träffa på ikväll.

För övrigt var jag ute och sprang igår för första gången på fem veckor, snacka om att det var jobbigt kändes som jag aldrig någonsin tränat, inte i form nu så att säga. Lite träningsvärk på det, fint de!

The River

Du är ett glashus och jag är en sten
men det är du som försöker se igenom mig

Lev livet leende

Sitter på jobbet och taggar, för om ca 1,5 timme åker jag och brudarna(emmy,bertil,micha & johansson) till Öland och vi ska ha en riktigt jävla bra helg full av äventyr om jag får bestämma.
Vädret kunde varit bättre men det är bara att göra det bästa utav situationen.

Ha det great här hemma

CIAOOO

I've been to long on my own

Dåligt med update här, jotack jag vet!

Men jag jobbar och sliter för jämnan, och taggar satan inför kommande helg som jag ska tillbringa på Öland med fyra helsköna tjejer. Det kommer bli kanon, och Winnerbäck konserten är efterlängtad till tusen, läste i tidningen igår att det skulle finnas ett cafetält med äkta latte osv där, fan hade jag varit kaffeälskare hade jag jublat men som en person som konsumerar ungefär all annan dricka (ta det där med en nypa salt) utom kaffe och te tycker jag bara det är lite häftigt.

Dags att jobba tre timmar till innan jag beger mig ut till stugan igen, life's good.

Leave you blind

Lite update från jobbet såhär 50 minuter innan jag slutar.

- Igår käkade vi på kina i Vetlanda hela familjen, mysmysmys. Efter det köpte jag choklad på Willys för 65 kronor you gotta love mitt supernyttiga liv.

- jag vaknade imorse av regn och åska, och vet ni vad? Jag tycker det är skönt, lite paus från extremvärmen och vem gillar inte doften av sommarregn? Det enda negativa är att det inte kommer bli någon kvällspromenad för mig och Ellen om det börjar regna och åska nu snart(vilket det ser ut som).

- Vi har valt att bo kvar i stugan några veckor till trots att mina pärons semester nu är slut, men att bo där ute är ju faktiskt som lite semester så jag klagar inte. Jag gillar att vakna och gå till toaletten, att äta frukost ute i solen med utsikt över sjön, att spela kort och kolla på film sent på kvällarna, ta promenader och bli uppäten av mygg, att ta ett dopp i sjön svettig och jävlig efter jobbet medan Ellen dramatiskt nynnar på hajenlåten(jag är extremt rädd för hajar även i sjöar ja). Det jag gillar mest är att gå runt i pappas tröjor hela tiden och att äta vad jag vill utan att få dåligt samvete.

- Vi har köpt en båt idag, Ellen smsade mig för en stund sedan med beskedet. En plastbåt med styrpulpet och motor, ingen värstingbåt nej inte alls men en båt. Längtar tills jag kommer hem och få se den, och ta en provtur ikväll förhoppningsvis.

That's all the news I got for you right now, nu börjar det åska också. Mysigt.


Love, where are you?


Update

Nu kommer en uppdatering från jobbet, det enda stället jag hinner uppdatera på nu för tiden. Bor ute i stugan och där vill jag inte spendera så mycket tid framför datorn utan istället njuta av lugnet, haha sådär hade jag aldrig skrivit för två år sedan tänk vad jag förändrats.

Mitt liv är ganska ointressant just nu, jag jobbar, är i stugan och äter MASSVIS herregud har gått upp minst 3 kilo sen vi flyttade ut dit (ännu mer motivation till en nyttig höst), jag läser böcker eller rättare sagt jag slukar böcker har läst ut boken Shutter Island nu på två dagar, och fan så bra den va ikväll ska jag se filmen! Jag solar, badar, kollar på filmer och massvis med avsnitt av One Tree Hill, spelar kort och umgås med familjen jag har det bra med andra ord.

Take care

du säger att kärleken aldrig var till för dig



Har spenderat min dag i Oskarshamn vid Gunnarsö och solat och badat med familjen, kanon! Får passa på att försöka få lite färg när jag väl är ledig. Efter beachen gick vi på stan en sväng och jag hittade mig en långklänning på lindex, min första långklänning ovant men I like it! Den ska användas flitigt resten utav sommaren.

Nu ska jag snart bege mig ut till min och Ellens stuga för att läsa ut min bok (påtala om bok så köpte jag mig en ny bok idag, Shutter Island. Jag älskar att köpa böcker det är nästan lika kul som att handla kläder och betydligt roligare än att handla skor, jag är nog en av de få tjejer som inte gillar skor så speciellt mycket) en lång parantes där men kolla lite avsnitt av One Tree Hill ska hinnas med också innan läggdags, imorgon är jag också ledig. Life's Gooooooooood!

Viva España

Fan Spanien vann, så jävla gött! Suttit och glott lagom på Casillas också, damn så snygg han är den mannen.

Nu är det dags att försöka sova i värmen i min och Ellens stuga, är nog runt 30 grader här inne, suck.
Men imorgon är jag ledig och då ska vi upp tidigt och åka till Oskarshamn och sola och bada. Nu jäääävlar ska jag bli brun!

I'm doing fine and the sun often shines, what are you thinking?

Gårdagen i Målilla var bra, riktigt jävla bra. En sådan kväll där det inte behövs allt för mycket för att kvällen ska bli lyckad, man behöver inte planera, strukturera upp hur kvällen ska se ut. Bara träffa ett par riktigt fina vänner, äta god mat & efterrätt, spela spel, skratta och prata sen avsluta kvällen med nakenbad i Hesjön. Jag hade så kul, och Öland kommer bli riktigt bra med dessa tjejer, riktigt otroligt jävla bra tror jag!

Nu är det snart dags för vm-final, och jag hejar såklart på Spanien. Kollar gör jag lite extra på min snygging Iker Casillas och såklart Fernando Torres (som för övrigt va ännu snyggare i blont hår). Till det ska jag äta lite ostbågar för att fira att jag är ledig i två dagar nu, SÅ SKÖNT! Jag ska bara slappa och njuuuuuta innan det är dags för jobb resten av veckan.


Only you know me

Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
Baby please come back, it wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up the bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed I'll aim my fist at the drywall
Next time there won't be no next time
I apologize even though I know it's lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar if she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed and set this house on fire

Bäst just nu, speciellt denna vers.

Runaround Sue

Idag är det varmt, riktigt jävla varmt. Och inte skön värme nej det är kvavt och svettigt och jag blir svettig så fort jag rör mig en meter från min fläkt här på jobbet. Ja jag jobbar idag, på årets än så länge varmaste dag så jobbar jag, lagom kul! En sådan här dag skulle man egentligen ligga vid stranden och bada konstant men nej jag sitter här och svettas och har allvarliga funderingar på att koppla in vår gamla glassbox och lägga mig där i, där det är -25 grader, det vore något. En glass ska jag i alla fall äta här sen på jobbet, jag menar hej jag äter onyttigt nu varje dag ändå så varför inte ta en glass på det också?

Påtala om glass så kommer mina tankar in direkt på träning, min seriösa träning(för fan va seriös jag var i början av sommaren) är inte så seriös längre. Jag har sprungit EN gång sen vi flyttade ut till stugan, en enda gång och då höll jag på att dö av trötthet. Så för att få lite motion så går jag och Ellen powerwalk varje dag, sex kilometer om dagen (4,2 mil i veckan). Vore det inte för de där powerwalksen(kan man säga så?) så hade jag nog gått upp minst fem kilo de veckorna vi är i stugan så som jag äter, nu kanske jag bara går upp två? Men nu i sommar ska jag njuta, äta onyttigt och bara leva, träna lite ibland för i höst är det andra bullar som gäller.

I höst när skolan börjar då blir det allvar. Jag och lillasyster ska ha godisförbud, inget godis, inga chips, inga kakor och ingen läsk only nyttigheter! Och givetvis träning i massor, då jävlar ska jag gå in för det till tusen. Det ska bli kul med en utmaning eftersom jag är värsta sockermonstret så jag längtar faktiskt lite, men speciellt längtar jag efter att bli av med några kilo samt bygga lite muskler.
Jag vet att många hatar att jag skriver sånt här, men det är för min egen skull och inte för någon annans. För att jag ska bli motiverad och vilja förändra mig. Just for the record

I Love the way you lie

Eminem – Love The Way You Lie

Min nya favoritlåt, for sure. Lyssnar på den hela tiden om och om igen. Vet att jag kommer tröttna snabbt men det är värt det för jag kan inte sluta lyssna, speciellt inte på texten.
Och varför?

Jo för den påminner mig så extremt mycket om mitt förhållande, mitt enda "seriösa" förhållande.

Would you freak out if I said i Liked you?

Jag vet att min uppdatering är SÅÅÅÅ dålig, men jag har faktiskt inte haft tid. Har varit i Halmstad med två fina vänner, bilder från det kommer så småningom. Sedan jobbar jag fortfarande, jobbar hela denna vecka plus att jag bor ute i stugan där vi nu visserligen fått internet men det har använts till att beställa hem nya bilder osv än så länge. Men snart ska jag börja uppdatera som vanligt igen, tror jag i alla fall.

För övrigt har jag idag på jobbet när jag haft lite dötid kollat upp lite högskoleutbildningar, studentbostäder och bilar haha jag trodde aldrig dagen skulle komma då jag skulle kolla på bilar? Jaja, framtiden närmar sig och jag måste verkligen börja fundera på vad jag vill.

Enough with the vuxenprat dags att jobba vidare och som Elin och Ellinor fått höra säkert hundra gånger i Halmstad så är jag sugen på fest, så vad säger ni kära vänner, är det inte dags för en STOR fest snart?

En dag på stranden

Nu kommer snart Elin och Elly och så bär det av till Halmstad, äntligen! Ungefär min enda semester i sommar så faaaan vad jag ska njuuuuuuuuta!

Tälta, sola, bada och umgås det kan inte bli bättre.

Ha det bra här hemma

RSS 2.0