teater

har haft teater ikväll och tagit massor av bilder, tänkte slänga in några för att göra ellinor och elin extra nyfikna på tema och liknande men gör nog det imorgon för hittar inte kamerasladden just nu, typiskt! Massor av plugg i skolan just nu, inget tid att göra skiten på. Nej men det är bara att gilla läget och hålla ut till jullovet, right? :)

gullesyster ligger bredvid mig och pluggar som en galning, hon är så lik sin syster jag blir så stolt(haha ye right lisa) hon ska sova inne hos mig inatt för att jag ska förhöra henne, hon sover ofta här det är mysigt att ha någon bredvid sig, lillasyster eller hannie brukar få bli mina offer när jag är på myshumör haha :')

längtar till nyår gör jag massvis, då jäklar ska det festas som aldrig förr haha :)
därför bjuder jag på en bild sen förra året på nyårsafton


åter igen med mina fina, strike a pose !

Dreamin' you left me for someone new



är såååååååååååååååååååååååååååååå festsugen
bästa vänner ♥

denna ska jag ha

 

den svarta klockan ska jag önska mig i julklapp har ja bestämt mig för nu :) precis den som är på bilden, den är bara såååå snygg :) dom andra färgerna är också supersnygga men jag kör på svart och säkert :)


julskyltning

idag är det julskyltning, en utav mina favorittraditioner. har alltid älskat stämningen, alltid.
förutom förra året, den enda dåliga julskyltningen någonsin

efter dig, någon månad efter dig bara. jag hatade att se all stämning alla glada, för du brukade gå där med mig och vara glad. hålla mig i handen, pussa massor på mig sen hem till mig och mysa. Men inte denna gången.Jag gick med mamma och hade svårt att bara gå, det där tomma i mig bara värkte, som att det inte fanns någonting kvar. Det var som att jag kämpade med att bara hålla ihop mig själv, att inte gå i tusen bitar.
Jag kunde knappt hålla mig för gråt när jag gick där, så jag sa åt mamma att jag frös och ville hem.
Satte mig i bastun, ensam hemma. Och bara skrek, skrek så det ekade i hela huset. För jag har aldrig haft så ont, grät i flera timmar tills det inte fanns någon gråt kvar.

jag ska aldrig mer må sådär, det har jag lovat mig själv. håll de som kan såra dig på avstånd så behöver du aldrig må sådär igen.
idag ska jag gå med mamma igen på julskyltningen, och jag tycker bara det är mysigt. Det finns ingenting hos dig som jag vill ha , som jag känner att jag saknar. Du är och förblir den som förstörde allt.

vet inte varför jag skrev allt detta, men skriva av sig lite är alltid skönt.
nu ska jag ha en bra söndag och en mysig första advent :) hoppas ni också har det.

I'll be the cure

Har varit i Växjö idag med familjen, gått runt på stan med lillasyster och sett när hon inhandlat lite julklappar och födelsedagspresenter till mig haha ;) vet ungefär allt jag kommer att få i julklapp och födelsedagspresent i år.
handlade ingenting till mig själv idag jag undrar vad som hänt med mig egentligen haha, tror att det är svinissprutan som påverkat mig ;) nej men hittade verkligen ingenting lite tråkigt.
Så köpte en julklapp till ellen och sen tog vi en fika också :)
fick ett par vinterskor av mamma och pappa också, dom tyckte visst jag behövde det haha:) blev ett par stövelaktiga med fodring från skopunkten som var helt okej faktiskt :) var inte så inställd på att köpa skor idag haha men tror dom kommer bli varma och sköna till vintern :)

är så jäkla sugen på en klocka och det har jag önskat mig i julklapp vet inte riktigt vilken jag vill ha bara, är ganska sugen på den här modellen från ur & penn i någon rolig färg, frågan är vilken färg man ska välja och om man kanske tröttnar på en färg efter ett tag ?



får nog ta och fundera på det där alltså...

One more year come and gone, and nothing changed at all

den där jäkla sprutan har verkligen gjort mig sjuk alltså, provet idag gick såååå dåligt kunde knappt koncentrera mig som jag mådde, sen va det rätt konstiga frågor inte sådant jag tyckte va viktigt. blir nog g på detta provet.

har i alla fall feber nu lite mer än 38 grader, och det är sjukt hur slö man blir trots att man inte har överdrivet mycket feber..har legat i sängen sen typ klockan två, kollat på new moon en gång till ♥ kollat massor på tv käkat panodil och svettats och frusit om vartannat..kul fredagskväll. jag som tänkte plugga ikväll men det känns rätt omöjligt just nu faktiskt...

har inte kunnat äta idag heller så är ganska hungrig och nu är mamma och pappa och köper pizza (wihoo) hoppas att man får ner lite i alla fall och piggnar på sig tills imorgon så jag kan följa med till växjö och julhandla lite :)

nu ska jag vänta på pizzan sen blir det nog någon bra film och sen måste jag sova


svinissprutan

tog svinissprutan idag va supernervös innan och höll på att svimma men det blev bättre efter ett tag
nu mår jag inte bra alls, min arm värker som aldrig förr och jag känner att febern är på väg..men ska ändå gå till skolan imorgon och göra det där jäkla naturkunskapsprovet...suck
har även pluggat med hannie ungefär hela eftermiddagen och kvällen, eller det blev lite mindre plugg än vi tänkt oss, blev lite sänka skepp och brottning också (haha) skitungen slog mig på armen och knuffade ner mig från sängen bara för att se mig lida och se mig gråta haha, hon är för gullig lilla hanna:)
just nu har jag gett upp med att plugga eftersom jag inte mår så bra, ska försöka sova tidigt istället och va relativt pigg imorgon ...

sleep tight


no time

halv fem bussen två dagar i rad nu, det är illa. mycket illa
ikväll blir det träning, så jäkla skönt förutom att jag troligtvis kommer dö om det blir hopprep till uppvärmning det klarar inte min kropp av. jag behöver all träning jag kan få, all träning jag hinner med :)
hoppas jag får wii fit plus i julklapp så får det bli träning varje dag sen :)
måste plugga också, plugga plugga plugga. Naturkunskapsprov på fredag, två veckor senare än alla andra och jag bara måste börja plugga på allvar nu, skjuter allt framför mig. Kan säga att min lillasyster har en rolig dag framför sig imorgon kommer tvinga henne att förhöra mig hela dagen ;) kanske lite ikväll också efter desperate houswifes såklart haha :) har ingen motivation nu när jag hamnat så långt efter med det här jäkla provet.

nej jag borde nog klä på mig och åka nu, träningen börjar om 25 min


I just don't know anymore

har precis sett New Moon för första gången, vilka känslor. den var precis lika bra som jag trodde och jag har gråtit som en galning, tänk om that kind of love kunde visa sig för mig, that would be just great.

så mycket jag vill ha nu
så mycket jag är trött på
så lite jag orkar
samtidigt så bra jag mår
alla dessa känslor bara väller över

nu måste jag sova, ska upp ganska tidigt imorgon och har mycket att göra nu i veckan, massor av plugg.


godnatt

You will find me, time after time



ikväll går denna låt på repeat och tillägnas till alla mina fina vänner, som alltid ställer upp :)

long lonely road

fortfarande trött på allt skitsnack som pågår
men jag orkar inte riktigt bry mig för hur man än gör så finns det folk som tycker att man gör fel

har inte riktigt motivation till detta idag


What hurts the most

Elin och Elly har nyss åkt hem får tacka för en mysig kväll/natt/morgon :)

ikväll ska jag och några fina vänner till tobias, allt för länge sedan man såg honom :)
sen imorgon blir det plugg och kanske teater? jag vet faktiskt inte

trött på allt tjaffs som pågår just nu också, det verkar aldrig ta slut? men det är väl så med tjejer I guess
det tar väl slut det med någon gång

dessutom har min mobil gått sönder , igår när jag smsade till rätt många om festen nästa helg så började den stänga på och av sig hela tiden och fortsatte så tills jag drog ur batteriet, så nu har jag min gamla mobil igen och har ingen aning om vad de stod i de där smsen jag fick igår kväll eftersom dom försvann hm..
typiskt

 

kul uppdatering haha


friday

jaha då var det fredag igen, den här veckan har ju inte varit alltför jobbig då man bara gått två dagar i skolan :)
idag var vi då lediga så jag följde med mamma och mormor in till vetlanda för att handla lite julklappar
köpte två julklappar till lillasyster sen blev det även en tunika och en klänning till mig :)

Ikväll kommer mina bästa hit, vi ska laga mat, kolla massor av filmer och bara prata skit, känns som vi har rätt mycket att prata om nu i alla fall haha :)

nej nu får jag nog hoppa in i duschen om jag ska hinna (:


usch

hemsk dag

godnatt

sämsta dagen på länge

denna dagen kunde jag gärna skippat
för den har inte varit bra för fem öre och ja är på uruselt humör just nu

ska nog lägga mig under täcket och bara va sur nu

It still gives me the chills




time flies, time waits for no man

känns som det är mycket skit nu, omkring alla
alla tjaffsar
alla bråkar
klart man blir påverkad även om inte allt gäller just mig, det som påverkar mina vänner påverkar klart mig också
att det är kolsvart ute också gör ju inte saken bättre

men vi håller ut
det går över
och de människor som är för dumma för att fatta att de sårar andra, jag hoppas att de får känna av ensamheten en dag, för de förtjänar det.

negativt inlägg men det har varit lite sån stämning i skolan idag i slutet i alla fall
tur att jag har många fina vänner som inte beter sig som idioter


It's to late to apologize

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you saying but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around

It's to late to apologize
 I wouldn't forgive you anyway


planering planering

tänkte att denna dagen kommer det väl inte finnas något att göra men smart som jag är har jag använt dagen till att planera mitt kalas / julbord som är om typ tre veckor? äntligen smsat de flesta om att det är julbord har inte allas nr måste fixa det :) sen har jag skrivit ner mat som vi ska ha och börjat att förbereda en lek, jag känner mig duktig såhär mycket brukar jag inte planera haha :) börjar lika min fina vän emmy !

Fest är också inplanerat nu troligen, och det är bra så himla festsugen som jag är wihoo :D
sitter och nöter festlåtar nu så inte konstigt man blir sugen haha :)

dessutom ska jag träna ikväll för första gången på typ två veckor och det ska bli så jäkla skönt, förkylning och skolan har varit i vägen nu, men nu börjar hårdträningen igen och det inleder vi med ett boxersice med Percy härligt !



bild sen förra årets hultsfred marknad, så rolig kväll

myskväll

mysig kväll i målilla
mina vänner är de bästa helt klart

men vissa människor alltså
stor suck på vissa

nu ska jag kolla på Arn (tvåan minns inte vad den heter) sen ska jag sova
new day tomorrow

hugs n' kisses


1 2 3

smålyssnar lite på brittans nyaste låt 3, som jag verkligen hatade i början. Okej jag gillar väl den inte sådär jättemycket nu heller men jag blir jäkligt festsugen av den, och jag är festsugen nu som bara den tycker att vi får ha en fest snart fellows :)

för övrigt så spenderar jag min lediga tid med att plugga naturkunskap, herregud blir det tråkigare än så? Men nu skrev anna på facebook att jens tydligen inte skulle vara där på fredag så kanske får göra provet om två veckor då? :S hatar att komma efter med sådana här saker...aja det gäller bara att plugga så mycket som möjligt nu i veckan ändå :)

ikväll ska jag och några fina vänner till svensson's och ha animerat marathon, sådant blir man aldrig för gammal för i alla fall inte i dessa fina vänners sällskap :) funderar även på att bryta min godis regel för ikväll men är tveksam, kanske tar med mig lite fruktsallad istället till filmen? tål att tänkas på ...



muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums

gothenburg

hemkommen från göteborg har varit supermysigt trots att det har spöregnat hela helgen:)
varit på jul på liseberg som var hur fint som helst, gått på nordstan köpte endast en tröja och ett armband så himla trist när man väl har pengar och det finns hur mycket affärer som helst men hittade inget speciellt, får bli växjö eller vetlanda nu någon dag istället :)
har dock åkt på en dunderförkylning så mår inte toppen precis, orkar mest ligga i sängen och slöa.
tänkte försöka på mig lite plugg senare men hälsan får avgöra om jag orkar det haha
nu ska jag läsa lite i breaking dawn och klistra in lite kort i mina album :)
sen blir det film och plugg om jag orkar, har ju fortfarande några dagar på mig att plugga haha :)

bjuder på en bild sen i fredags (jul på liseberg) så mysigt !


sugen



jag är såååååå sugen på att åka skidor just nu
hoppas det blir åre i vår (hoppas hoppas hoppas)

right now



såhär ser mitt skrivbord ut just nu
men nu har jag gett upp med pluggandet för idag
istället ska jag packa och kolla på någon bra film sen, kanske gör mig en god smoothie
värst vad en torsdagkväll kan erbjuda

Pick me, choose me, love me



Just nu Grey's
synd att det spårat ur lite, inte lika bra som det en gång varit
men jag följer det fortfarande maniskt

brucan

verkar bli en pluggdag idag också precis som alla andra dagar, suck.
har ändrat min engelskasammanfattning så nu är den så klar som den kan bli skulle jag tro
svårt eftersom jag inte riktigt fattar precis vad som händer då jag har slutet på kapitel två får fråga karim I guess
ska även skriva massa anteckningar till naturkunskapen sen kanske prata in det och lägga in på ipoden och lyssna på man kanske lär sig bättre av det? testa skadar ju inte..

just nu lyssnar jag på denna man
som är grym
och min favoritlåt är hungry heart som är en utav de bästa låtarna jag vet


finaste du

jag ber dig
bli aldrig som mig
förstör inte dig själv och må dåligt så som jag har gjort
den enda personen som jag verkligen bryr mig om ska lyckas är du
jag tänker inte låta dig förstöra dig själv och missa så mycket för att bli som jag har varit
jag förstår dig och jag vet hur du tänker
men du vill inte bli den du håller på att bli
jag ber dig bli inte som mig, som jag har varit, som jag fortfarande kan vara ibland
jag tänker aldrig låta dig bli sån
så snälla, lyssna på vad jag har att säga till dig

in your face



You made the rules
You wrote the script out
So don't blame me when you fuckin' loose
You are your own enemy

Nu är jag trött som bara den, trött och halvsjuk
fan gör mig frisk eller sjuk bara jag slipper va halvsjuk så jävla trist att må dåligt och ändå gå till skolan men för frisk för att stanna hemma
nu kollar jag på dödligt vapen fyra och som mamma sa "Mel Gibson är ju väldigt charmig"
sen ska jag sooooova uuuut imorgon tills klockan elvaaa så jäkla skönt :')


There's a reason



varför ni är de bästa
glöm aldrig det
no matter what ♥

Idomin är min bästa vän



nu skulle man ju då kunna tro med tanke på bilderna & min rubrik att jag joinat fjortisarna och äälskar att ha vita läppar, så är det dock inte. Nej det kan de behålla själva de små fjortisarna :)
nu när det är så kallt ute så blir mina läppar jättetorra och det svider som bara den så har fått ösa på idomin nu så att de ska bli mjukare och inte göra så himla ont längre
men I promise det blir bara hemma jag kommer se ut såhär så don't worry ;)
 

vad jag saknar mest

just nu är detta

 

fina fina Kreta
skulle inte sitta fel med en resa utomlands nu
får bli om någon sommar eller så med finaste vännerna
i sommar ska det bli en roadtrip någonstans med bästa vännerna tycker jag :)  eller hur elin och elly?


huvudvärk

kom precis hem från teatern där jag varit i stort sätt hela dagen
sjungit en massor så min röst är ganska sliten nu om man säger så, den låten jag ska sjunga i år går inte precis sjunga flera gånger om men det börjar gå bättre och bättre nu med den :)

nu har jag sån jävla huvudvärk att jag funderar på att bara lägga mig och vila kanske läsa lite i den sista boken i twilight serien som jag inte hunnit läsa i nu på veckor eftersom det är så jävla mycket plugg i skolan just nu..
började i alla fall med naturkunskapen igår, gjorde en fråga till om istiden sen började plugga på provet, gjorde även lite engelska som ska vara klar tills på fredag, får se om jag orkar plugga något ikväll eller om jag bara lägger mig och kollar på en bra film :)

igår kollade jag och ellen på de två sista Johan Falk filmerna operation näktergal och de fredslösa, den sista var hur bra som helst den andra va inte sådär jättebra kan jag ju inte påstå direkt..
satt och dreglade mig igenom den sista filmen ungefär till denna heta man



muuuuuummmsssssss

as the snow flies



varför sitter jag och lyssnar på in the ghetto nu hundra gånger om efter att tove sjöng den i fredags?
låten är för fin, och jag tycker tove gör den bra

mums



beställde lite nya kläder från H&M imorse :)
tröjorna kommer nästa vecka men klänningen kommer inte förän i december :S
såg precis på elins blogg att hon beställt likadan klänning vadå typiskt hahaha
men vi brukar ju ha rätt mycket lika så detta ska väl inte göra något de heller haha :)
så jävla sjukt

lite insnöad på videos just nu



bjuder på en video som jag hittade idag
från förra året när vi var i Göteborg och såg Håkan på Liserberg, magisk känsla och en utav de bästa konserterna jag varit på, här sjunger han aprilhimlen som jag alltid gillat :)

oh saknar



förde över alla mina gamla bilder från min stationära dator idag till min bärbara och hittade bl a massor av bilder och videoklipp sen klassresan till åre i nian, fyfan va mysigt det va :)
här sitter vi mitt i backen och kollar ner på afterskin (och ja det är jag som sjunger i bakgrunden)
hoppas hoppas hoppas vi åker dit med familjen nästa år :)

detta klarar jag inte av



detta är så fint att jag gråter som bara den
jag klarar verkligen inte av att se sånt här

fucking matte B

jag hatar avskyr verkligen matte B
starka ord men så känner jag verkligen just nu
ingenting går in i huvudet på mig och jag kommer inte få godkänt på provet imorgon så mycket vet jag

faller snart ihop av trötthet, drömmer mig bort mot något bättre..ett liv utan plugg kanske. ?
jag vet faktiskt inte om jag orkar med sittups nu ikväll är på så otroligt dåligt humör



som sagt fuck you matte b :)


Glasögon together love forever hahah :')



hittade en bild på mig och Emmy sen sjuan
konversation på msn och webcam haha
hon är så söt (:

Kolla bara hennes nickname "Glasögon together love forever dansband <3) haha ;)


I wanna stand up, I wanna let go



det känns som jag inte riktigt orkar med detta just nu
som jag flyr och bara väntar ut tiden till något bättre
skolan tar kål på mig nu alltså
jag börjar bli sjuk och det känns lite småsurt det mesta om jag ska vara ärlig
men underbara människor har jag så många omkring mig att jag ibland undrar om jag är värd alla fina människor
jag har tur jag
nu ska jag sova för såhär trött har jag inte varit på länge

allra käraste syster



du får mig att orka att vilja så mycket mer
ingen person är så betydelsefull som du är för mig
fina lillasyster

RSS 2.0