Dagens lisa



Såhär har jag sett ut idag, jädrigt bekvämt skulle jag säga (all kärlek till mina nya byxor, bekvämaste någonsin)

Mina minnen höll mig uppe varje dag.

Lagom trött tjej jag är nu för tiden! Har halsvärk och huvudvärk ändå försöker jag hänga i med träning..det kommer nog straffa sig framåt helgen.

I helgen tar jag tag i bloggandet igen på riktigt.

Orkar inte idag.

Är grymt trött idag och på halvdåligt humör..har i alla fall hunnit med att träna idag.

En ganska bra måndag, trots allt.



Detta blev en ganska bra måndag trots förjävla lång dag i skolan och äcklig skolmat (sånt förstör verkligen mitt humör). För det första så blev vädret fint igen efter morgonens slask, för det andra är vårt företag Purity UF nominerat till Hultsfred Kommuns bästa UF-företag snacka om att vara glad! För det tredje så väntade Elin&Elly på mitt rum när jag kom ut från duschen efter träningen med en försenad artonårspresent till mig. Fick blommor och en superfin tavla, älskar överraskningar!!

Baby.

Dags för en renovering på bloggen tycker jag allt, ska fundera ut något snarast!

Like I'm the only girl in the world.


Träningsoutfit lite sådär halvspontant.

Pappa har spenderat hela söndagen med att få upp denna lilla tv i köket och efter flera timmar lyckades han, och visst blev det bra? Gissar på att frukost kommer bli mycket roligare nu..

Helt galen i dig.

Lyssnar på Tomas Ledin och har precis rensat min garderob och upptäckt hur mycket kläder jag egentligen har, så garderoben är rensad, en stor påse med kläder som ska slängas, en påse som ska skänkas och två påsar som Ellen ska ha vid deras loppmarknad..skönt att få det ur världen!

Nu hade jag tänkt träna ett nikepass på 30 min, uppe i fyra pass i veckan nu sammanlagt GREAT! Problemet är..inga rena träningskläder..ska se vad jag lyckas knåpa ihop för crazy träningsoutfit.

Växjö

Igår blev det en heldag i Växjö, åkte klockan halv tio och var hemma någon gång efter sex vilket resulterade i en väldigt trött lisa som somnade i fåtöljen framför Bourne. Jag skulle ju inte köpa något då, eftersom jag egentligen inte har pengar till det men sen gick det som det gick...så nu är jag fattigare men lite klädesplagg, en klocka och ett par träningsskor rikare.

Det inhandlades även en ny skrivare, massvis med mat och en ny platt-tv. Med det vill jag säga att vår familj köpt två nya platt-tv på två dagar..

För en gångs skull har jag fotat det jag köpt, NÄR JAG HAR PÅ MIG DET? Hur ovanligt?




Dags att sälja av lite!

http://www.tradera.com/Snygga-Replay-jeans--auktion_340330_130414343

flightless bird.

Solen strålar och snart drar jag och familjen till Växjö för lite shopping och mys, ska se om jag kan prova min balklänning också (i fel storlek såklart) så mamma och pappa får se den. Känns som detta blir en bra dag !

Friday night

Ska snart byta om sen drar tjejerna till Målilla för att käka lite god mat sen hem till Emma för spelkväll, mysig fredag! Kanske til och med tar med mig kameran och tar lite bilder för en gångs skull.

Mycket dötid...

Tycker inte om att befinna mig i skolan när jag inte har några riktiga lektioner, att bara sitta och göra ingenting är ingen höjdare..Eller jag har visserligen massor av saker jag skulle behöva göra men orkar inte ta tag i något. Istället funderar jag på vad jag ska laga för mat idag och om jag ska skippa min vilodag och ta en promenad i det fina vårvädret..Orkar inte med vilodagar..rastlöstjej.se

White light moment

Klockan är bara åtta och jag är trött som om klockan vore minst elva..suck. Hunnit med skola idag, en löparrunda men inget plugg...TA TAG I DET LISA!

En ny dag imorgon



Har lite av en deppdag idag..då ingenting riktigt fungerar för mig och jag bara går runt och är sur. Som tur var fick jag sova två timmar när jag kom hem idag, annars hade denna dagen inte funkat för fem öre.

Men imorgon är en ny dag, så då tar jag nya tag.

störande

Något som stör mig något enormt, som jag blir rent av förbannad på är människor som klagar på att det inte finns någonting att göra häromkring men som har möjlighet att flytta. "Det händer ingenting här som vanligt" "allt är så tråkigt" blablabla! OKEJ detta stället kanske inte är det mest händelserika (hultsfred kommun) men hitta på någonting då? Svårare än så kan det väl inte vara, det är ju inte mitt ute i ingenstans precis.. och det finns ju bil, buss, tåg?

Eller ännu bättre flytta om livet här är så jävla meningslöst och tråkigt, och sluta GNÄLL för fan!

Visst kan jag hålla med om att det inte händer allt för mycket här, men jag har inte planerat att stanna här hela livet heller, kanske kommer jag tillbaka hit en dag och det skulle inte göra mig någonting för jag trivs ganska bra här..men visst jag uttryckte mig precis likadant för några år sedan..innan jag mognade.

You spin my head right round, right round.


En plats i solen

Har spenderat min söndag i backen, sju timmar ute i solen så nu är jag helt utmattad (trots att jag mest slappat i solen). Men eftersom jag har blivit en sån himla duktig tjej och börjat ta bilder på vad jag än gör tänkte jag lägga upp lite bilder från denna fina soliga dag..


Då mina solglasögon är sönder..fick jag låna ett par gamla av mamma och pappa som inte var så värst smickrande..men jag slapp i alla fall huvudvärk och att bli..ja bländad.

Ellen i solen

Underbart väder!

Körde också snöskoter för första gången i mitt liv och pappa fotograferade mig mitt i backen från alla möjliga vinklar haha, gick en aning ryckigt ibland..

Nu efter en dag ute är jag lagom trött och ligger och slöar i soffan där jag troligtvis kommer att befinna mig x antal timmar till..solsidan och allt det där ju!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå.

Var i Växjö igår med Ellen, Kajsa & Amanda. Där vankades good mat, bio och alldeles för mycket godis. Maten var kanon trots att vi fick byta restaurang och bion var SÅ JÄVLA BRA! Gotta love överlevnadsfilmer i 3D. Kvällen var riktigt bra och jag hade så kul, så tack för kvällen brudar, det får vi göra om!

Levererar lite bilder också:

Jag körde på premiär för skinnjackan i det fina vårvädret, dock lite föör kallt sådär runt tolvsnåret på natten sen.

Fina Amanda och Kajsa på restaurangen

Avslutar med en bild på Kajsa i dom otroligt snygga 3D-glasögonen.

sool

Så trött efter gårdagen, hemma sent men vem bryr sig om det? Upp tidigt till backen och jobba hela dagen, tur att solen lyser i alla fall!

Saturday night

Om cirka gurka en halvtimme ska jag och Ellen plocka upp Amanda och Kajsa, sedan drar vi till Växjö för att käka middag och kolla bio..Sanctum i 3D väntar ikväll..snacka om att jag kommer vara rädd!!


Just nu i väntans tider.

Oldies

Vet inte om det är vädret som gör mig knäpp eller något (älskade sol) men nu tänkte jag i alla fall leverera lite gamla bilder, JAG av alla människor, JAG som bara snor bilder av alla andra..





Lite gamla bilder..ni som vill döda mig pga dessa gör inte det är ni gulliga, I've got more! Dock finns det ännu bättre bilder, roligare. Men eftersom jag inte vågar lägga upp vissa så får ni helt enkelt nöja er med dessa.

Need a second to breath



Fredagspuss till er alla!

Ikväll har jag syndat med kladdkaka, dock gjorde jag en nyttig kladdkaka (nyttigare) med dinkelmjöl och mörk choklad..mums!

Marry you

Har en nyttig studiedag och det känns bra! Gick upp vid åtta och åt frukost, tänkte ha en lugn dag men blev rastlös så tänkte att det är lika bra att ta igen alla måsten istället. Såhär har jag spenderat min studiedag hittills:

  • Skrivit klart mitt svenskaarbete(första utkastet) + börjat på mitt andra svenskaarbete.
  • Varit på banken och satt in pengar till företaget.
  • Rensat på mitt rum och plockat undan, satt in viktiga papper i pärmar.

Fick även för mig att vara lite extra snäll mot mamma idag så nu håller jag på att städa hela huset med musik på högsta nivå, samtidigt som jag har fläskytterfilé i ugnen, idag är det jag som lagar mat!

Sweet misery.

Har haft fullt upp + ingen ork att blogga. Tränar nu för tiden måndag, tisdag och onsdag så fokus ligger där. Idag har jag vilodag och försöker tillverka kokostvålar här hemma, går sisådär..men ska nog lösas! Hade tänkt hinna med en hel del ärenden idag men ser ut som jag kommer vara fast här vid spisen några timmar till..tur att man är ledig imorgon också!

motivation

Soffan lockar ganska så mycket mer än löparskorna just nu...så  därför tänker jag på balen där tight klänning och bara axlar ingår, på sommar i bikini..dags att bli snygg helt enkelt! Så nu ska jag byta om för att ge mig ut på en löparrunda, jobbigt kommer det bli men det är det fan värt!

Borde sova

Sömnproblem sucks!



Within Temptation – All I Need (min favoritlåt just nu på tala om något helt annat)

All i need

Typiskt när jag vill lägga upp ett klipp så funkar det inte..men detta klippet får mitt hjärta att stanna varje gång ungefär..http://www.youtube.com/watch?v=10SVwR8K9mI.

(Ni som inte sett Vampire Diaries kanske inte tycker det är lika bra)

love sucks.

Blev ingen springtur men tog istället en långpromenad, skönt att ha avverkat 10 000 steg idag i alla fall! Imorgon är det en ny vecka som väntar fylld av skola och ja det viktigare..träning!

Nu ska jag fortsätta läsa i min uuunderbara bok.

It's a fact.

Jag vet att avsky är ett starkt ord, som jag troligtvis använder oftare än jag menar det. MEN det finns ingen eller inget jag avskyr så mycket som jag avskyr dig, det är sanning. Jag kommer aldrig mer beblanda mig med någon som dig, usch.


(Lite väl starkt inlägg kanske men det struntar jag faktiskt i)

Eyes on fire.

Teatern är över för i år, kanske för gott och jag är trött men glad för att det har gått skitbra i år och vi har klarat allt själva, förjävla fint känns det!

Igår blev det sent och jag vaknade vid tjugo i tolv idag, när hände det senast? Trots det är jag trött och vill bara lägga mig och läsa i Vampire Diaries böckerna...

Ska tydligen ut och springa idag med Ellen också, blir så trött på mig själv och mina idèer ibland.

This too shall pass



Hm...?

The show must go on.



Ikväll är det dags för teaterföreställning igen, känns konstigt att ha varit utan i en vecka.. men nu jäklar KÖR VI!

Typiskt!



Underbart att få sova lite längre idag (läs halv nio)! Har pluggat svenska i några timmar (bara jämförelse kvar nu, fint!), gjort nyttiga fullkornsscones med mamma MUMS och tänkte nu ge mig ut på en promenad på några kilometer. Hade tänkt träna idag på riktigt men träningsvärken säger ifrån så får bli en promenad istället vilket är skönt det också. Det typiska är att solen börjat försvinna nu när jag ska bege mig ut, innan strålande den fasen.. TYPISKT!

Bulletproof

  • Har tagit helg redan, underbart!
  • Har en grym träningsvärk efter att ha tränat hårt tre dagar i rad, får se om jag orkar med ett pass imorgon.
  • Har klippt mig, skönt med lite fräscha toppar även om jag skulle behöva klippa MYCKET mer. Kortklippt till sommarn!
  • Funderat över min framtid, vad ska jag göra med mitt liv? Svar önskas SNARAST..


Så har min dag sett ut i princip, min lediga dag imorgon ska jag ägna åt studier som det så fint kallas, kanske lite träning sen kör vi teaterföreställning på kvällen!

Bulletproof

  • Har tagit helg redan, underbart!
  • Har en grym träningsvärk efter att ha tränat hårt tre dagar i rad, får se om jag orkar med ett pass imorgon.
  • Har klippt mig, skönt med lite fräscha toppar även om jag skulle behöva klippa MYCKET mer. Kortklippt till sommarn!
  • Funderat över min framtid, vad ska jag göra med mitt liv? Svar önskas SNARAST..


Så har min dag sett ut i princip, min lediga dag imorgon ska jag ägna åt studier som det så fint kallas, kanske lite träning sen kör vi teaterföreställning på kvällen!

Helt slut.

Har kört slut på mig själv på boxersicen ikväll, fan vilken underbar känsla!

Imorgon är det träningsvila sen får vi se vad jag kör på fredag, taggad!!

Satellite heart


(Bara för att gamla bilder är så roliga! Mitt och Emmsans skåp i ettan, mitt i korridoren..)

Idag har jag varit nyttig och sagt nej till ett besök på kinan med Onyttig mat med stort O samt sprungit min första runda för i år och det var SÅ skönt ska jag säga er! Och nu är min kropp helt slut..

Jag vill ha allt.

Är det inte konstigt att man vill ha allting man vet att man inte kan få?

Du sa du behövde tid, du hade tid.



Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

Söndag


Bild från långpromenaden idag

Har haft en ganska aktiv dag konstigt nog, långpromenad hem från stugan, köra och bära massor av ved plus lite mer gående..fin dag!

Världens sämsta uppdatering

Jag har uppdaterat skitdåligt, I know! Men jag har haft fullt upp med Purity UF, mässan i Oskarshamn och teater. Och igår var det premiär på teatern och det gick hyffsat, men ikväll ska det bli ännu bättre!


workout

FY FAN är ungefär det enda jag kan få ur mig just nu..Blev ingen boxersice ikväll eftersom jag inte har någon partner (kan man säga så utan att det låter konstigt?) så tänkte träna lite hemma istället. Så jag laddade ner Nikes träningsprogram till min mobil och tänkte köra ett pass på mediumnivå, tänkte lite vältränad är jag allt. Så jag valde ett 45 minuters program tänkte det här blir nog ganska skönt med korta intervaller, men NEJ det var fanimej det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv..värre än boxersice och då är det illa!

Svettades något extremt och trodde jag skulle ramla ihop redan efter 5 minuter men klarade 45 med nöd och näppe. Nu värker mina armar så att jag knappt kan skriva, ska se om jag lyckas slänga ihop lite kvällsmat..


En jääääävligt trött lisa efter träningen..

Dag 12 det här får mig att gråta

  • Sorgliga filmer
  • Låtar man känner igen sig i
  • När någon annan har det hemskt
  • En bra bok
  • Ilska

Gråter inte så ofta nowdays, men när jag väl gråter är det för någon av ovanstående anledningar (eller andra anledningar jag inte vill nämna här)

Förberedelser inför UF-mässan



Idag har vi fixat lite mer på vår monter till mässan som är i Oskarshamn på torsdag, har ni vägarna förbi så kom gärna och hälsa på oss i monter 96!

Glöm inte spana in bloggen heller www.purityuf.blogg.se

RSS 2.0