I can't get enough


Jag körde på långkjol igår, ganska ovant!

Idag är det sista april, valborg..hur sjukt är inte det? Vart har den här månaden tagit vägen? Imorgon är det maj och officiellt vår i mitt huvud, nästan sommar med tanke på vädret. Valborg då, alla ska väl ut och festa ikväll men inte jag inte. Jag ska vara hemma och ta det lugnt och det ska bli SÅÅÅ skönt! Är inte alls sugen på fest så en hemmakväll passar mig bättre idag.

Nu måste jag börja plugga!

dålig uppdatering

Jag har varit frånvarande här men Företagargala och andra saker har kommit i vägen. Igår var jag och Ellen i växjö för att ÄNTLIGEN hämta min balklänning och shoppa lite.




I am not a robot.

Missar boxersicen ikväll, Hanna är i Irland och dricker öl och ingen annan är ledig för att träna med mig, SURT! Sista träningen för säsongen också, EXTRA SURT!

Men måste faktiskt röra på mitt feta arsle lite nu på lovet med tanke på hur MYCKET jag ätit de senaste dagarna, så därför får det bli ett pass på crosstrainern hur tråkigt det än är.

Kvalitet



Gårkvällen spenderades i stugan tillsammans med Ölandstjejerna, vi grillade pratade i massor och jag bjöd på cheescake som jag tror uppskattades!

De där tjejerna och våra spontana kvällar är verkligen kvalitet, hur man kan sitta i flera timmar utan att bli uttråkad, vara sig själv hela tiden och prata om allt mellan himmeln och jord..tror det är därför jag gillar dessa brudar så mycket, kvalitet ♥

I can feel your heartbeat

Vädret fortsätter att vara på topp, det firar vi med en grillkväll & fika ute i stugan ikväll med ölandsgänget, fint!

hot

vädret är underbart, men efter x-antal timmar i skolan plus lite kladdkaka är jag så illamående att jag inte förstår hur jag ska överleva ett spinningpass med percy..wish me luck!

Dance with the devil


Solat någon timma idag också i det underbara vädret, lite mer fräknar och ännu mer brända armar och axlar blev resultatet.

Om någon timma eller så vankas det släktkalas för att fira Ellens födelsedag, trevligt!

Birthday kid


Väckte plutten ganska tidigt idag med skönsång och paket, efter frukosten slängde vi ihop en suuuupergooood marängtårta!

Åkte ut till stugan och spenderade några timmar i solen. Käkade tårta, spelade skip-bo och solade vilket resulterade i en jävligt röd lisa. Promenerade hem också, skönt med lite motion.

Fick påskägg av mor & far, inga äckliga färgglada påskägg här inte, här kör på vi choklaad i stora lass!

Avslutade dagen med att äta påskmat, spela spel och kolla på film.

Denna dag har varit en sån dag man bara vill stoppa ner i en liten ask och gömma undan för att ta fram en dag då man inte mår så bra, en riktigt bra dag.

Världens bästa



Idag fyller min favoritmänniska på hela jorden 16 år!

Grattis, jag älskar dig! ♥

Baby it's so cruel


Bild snodd av Johansson, brunjäkeln på bilden!

Gårdagen hade sina up's and down's måste jag säga. Förfesten hos Jullan var superbra verkligen! Metropol var sådär, inte direkt värt dom pengarna men helt okej.

Idag gick jag upp klockan halv nio, bakade tuppkaka, städade hela huset och började på mitt arbete i internationell ekonomi, inte så vanligr efter att ha somnat runt tre inatt haha!

.



Försöker tagga inför ikväll med Gaga's nya låt som är fucking awesome!

Puss



Visa vid vindens ängar


Dagens Lisa (har fått någon konstig vana att alltid ta kort på mig innan jag drar till bussen). Idag hade jag på mig min fina Håkan Hellström tröja, love it!

Solen skiner idag också och humöret hålls på topp tack vare vädret, annars hade jag nog varit lite smådeppig med tanke på allt plugg som väntar i maj..bara att försöka förbereda sig mentalt.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och snöra på mig skorna och köra ett pass på crosstrainern, benhinnorna är lite halvdana så skippar joggingen trots det underbara vädret.

Livin thing


Dagens något suddiga Lisa.

Precis som alla andra skrivit så älskar jag vädret! Hur mycket gladare blir man inte när vädret är såhär fint? Nästan så det var roligt att träna spinning idag, och nästan att jag orkar plugga nu..men bara nästan.

Jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig.


Lammungar

Åkte med pappa och Ellen förut och kollade på lammungar, så jäkla söta. Dessvärra var dom inte vidare sociala och gosiga som jag hade hoppats på utan sprang iväg så fort vi försökte närma oss.


Som Romeo älskar Julia



Några bilder från gårdagen, underbar konsert!

Håkan Hellström



Liten film sedan gårdagen, Håkan var helt jävla fantastisk!

Mer bilder & filmer kommer upp senare, nu är det dags för storstädning!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.



Om cirka en timme (shit måste börja göra mig i ordning) så går bilen mot norrköping för lite stadsvandring, shopping, god mat och..HÅKAN!!!!

En midsommarnattsdröm


Dagens Lisa

Onödig dag, känns som att de flesta dagar är onödiga nu för tiden. Hade engelska sen slutade jag visst, spenderade några timmar ensam i skolan med mina tankar(jippey) sen drog jag och simmade en kilometer vilket resulterat i en lagom trött tjej.

torsdagsmys

Har skrivit nationella i Svenska idag och jag vet ärligt talat inte vad fan jag lyckades knåpa ihop där på tre timmar? För lite sömn och en stressad lisa resulterade säkert i ett dåligt nationellt prov.

Stack hem direkt efter och drog direkt vidare till Växjö för att fixa det här lilla problemet med min balklänning, nu är det ordnat till det bästa i alla fall, jäkligt skönt!

Men det bästa av allt idag är det torsdagsmys hos Emmy med några fina tjejer som gäller. Emmsan bjuder på tacopaj och KOLATÅRTA!!!!!! Som jag har längtat efter denna ljuvliga skapelse..tårtan alltså. Ska bli skönt att ha en myskväll och snacka lite skit en torsdagkväll, bara för att liksom.

sweet dreams are made of this


Gårdagens Lisa

Var på Linnéuniversitetet igår och hälsade på, om jag kommer gå där i höst kommer jag nog trivas riktigt bra!
På kvällen var det boxersice med Johansson som gällde, ett mördarpass som resulterat i lite träningsvärk..

saknade te havs


Våren är underbar



Gick till träningen idag och fan vilket underbart väder! Det känns som en sommarkväll och det bara doftar vår, jag är ingen vårmänniska egentligen jag vill helst ha sommar direkt men fan så underbart det känns med vår!

Dom där jag kommer från

Måndagar är utan tvekan den dagen i veckan då jag är som tröttast, det spelar ingen roll om jag somnar tidigt på söndagen eller inte..måndagar är som att gå i dvala för mig, speciellt efter idag efter ett stört filosofiprov!

Nu ska jag i alla fall slänga på mig träningskläderna och träna ett svettigt spinningpass, inte så lockande nu men kommer kännas betydligt skönare efter!


Btw..underbart väder idag!

sunday morning.

Har världens lugnaste helg och fan så skönt det är! Nackdel är att jag inte kan lära mig att sova ut, vaknar vid åtta på morgonen och somnar vid tio på kvällen, vilken helgmänniska va?

Snart ska jag göra mig iordning för att åka till Hultsfred och dansa, till balen. Det är med skräckblandad glädje jag kommer åka dit, jag är verkligen inte sugen på att dansa vals..men det kan ju vara kul att lära sig !

Vinden bor i mina steg.

Det här med att plugga filosofi går ganska mycket åt...jag orkar verkligen inte sitta och plugga en lördag, men är illa tvungen (så går det när man tar tag i allt för sent)

Filosofi= världens mest onödiga ämne.

Vuxenlivet närmar sig med stora steg.

Har nu sökt högskoleutbildningar, det känns läskigt och spännande på samma gång!

Så jäkla typiskt.

Ellen och jag erbjöd oss att åka till Vetlanda och storhandla åt kära mor och far idag, komma ut lite sen så hinner dom syssla med annat. Allt gick finemang i Vetlanda men sen står det plötsligt "Batteriet laddas inte, stanna bilen snarast & kontakta verkstad". Vi stannade och ringde hem, dom sa åt oss att fortsätta köra vi var ju tvugna att komma hem.

I stenberga så slutar ABS-systemet och antisladd-systemet att fungera och jag kan knappt styra bilen. Får panikstanna inne på en väg och innan jag hinner stänga av bilen så kommer det upp meddelanden hela tiden om nya saker som inte fungerar längre, oljelampan börjar lysa, det står att bränsle måste fyllas på och sen dör bilen helt och hållet.

Jag och Ellen börjar skratta, där står vi i världens sämsta nödlösningsparkering helt ensamma jag och ellen och får inte igång bilen!

Bara för pappa att sätta sig i den lilla bilen och köra dit så fort som möjligt för att hämta oss och just nu är han och bogserar hem bilen, snacka otur!

Vi kan gå genom eld.



Har beställt min studentklänning nu, har vetat hela tiden vad jag velat ha för någon men inte hittat någon som varit som den jag tänkt mig. Och nu för tio minuter sen så hittade jag den, den perfekta spetsklänningen, precis som jag föreställt mig! Så jag beställde DIREKT!

I'm all yours


Dagens Lisa (som åkte in till Hultsfred för en lektion på en timma, suck)

Tänkte ta en promenad när jag kom hem då var det självklart skitväder, gick och sov en timma pga dålig sömn inatt och när jag vaknade så var det jättefint väder igen men ingen ork att ge sig ut, typiskt! Har frossat i nyttiga pannkakor, töjer ut magen lite för att orka käka pizza ikväll, gott!

s.u.r.t.


Finafina Tylösand, är så sugen på sommar!

Känns lagom surt att typ alla i min klass är lediga imorgon förutom vi som läser engelska..så ska in till skolan för en enda lektion, blä! Tur att jag får ha bilen och om det är fint väder ska jag ta mig en långpromenad och njuuta av våren som är på väg med stora steg!

baby loves to dance in the dark.



Min kropp har inte värkt såhär på länge, om det inte vore för att jag hade fått värken av att göra något riktigt bra så hade jag klagat sönder! Boxersicen igår var jobbig as hell och kände av träningsvärken lite redan imorse. Drog till skolan och fick mitt svenska C tal gjort och det gick bättre än förväntat, så himla skönt!

Efter skolan simmade jag med Bertilsson, två jäkla kilometer. Det kändes i min arma kropp ska jag säga efter fyra dagars träning men det gick bättre än sist jag simmade och det kändes jäkligt skönt efteråt! Nästan så att jag ska fundera på att göra om det nästa vecka, men bara nästan.

You were always on my mind


Mysbild!

Jag är så trött efter träningen, älskar att köra slut på mig själv! Dock vet jag att imorgon på morgonen väntar mitt svenskatal som jag börjar bli lite nervös för nu..sen efter det väntar simning med Bertilsson. Hon pratar om två kilometer jag säger döda mig nu!

Baby I was born this way.



Ska snart dra och träna med denna filur, och kände mig tvungen att dela med mig av en fin bild på henne!

This old town can slow you down


Idag är en sådan dag då jag verkligen undrar hur jag ska orka byta om till träningskläder och köra ett boxersicepass när hela kroppen skriker av trötthet, men det brukar gå ganska bra när man väl kommer igång. Sugen på fruktsallad är jag också..speciellt efter den här bilden!

Something worth fighting for.



Har funderat över det här citatet "Man är bara ung och dum en gång". Visst man är bara ung en gång, men man har bara ett liv, kanske värt att göra något vettigt av det? Jag är inne i min lugnaste period på flera år där jag njuter av att spendera kvällar hemma, umgås med kompisar UTAN att dricka och träna, känslan av att vara hälsosam! Den känslan efter ett träningspass är tusen gånger bättre än en fylla, trust me.

It feels like I'm talking to myself.



Tänker på sommaren, undebara sommar medan jag stirrar ut i regnrusket..Ingen löparrunda för mig idag inte! Istället ska jag köra ett Nikepass, sen måste jag fortsätta plugga!!!

vårfint

stort tack till fina www.sandramadestam.blogg.se som vårstädat min blogg lite, nu är den fräsch och annorlunda!

Dagens lisa


talking to the moon

Har varit konstigt trött idag, jag brukar vara ganska trött men har spenderat dagen med att vara dvalatrött så idag längtar jag extra mycket efter att få somna ikväll! Först är det bara lite plugg som jag ska ta tag i..



Lite bilder från dagen: underbar sol, en ellinor & en halv träningsoutfit.

Lilla Lady

Medan vääldigt många i min närvaro förbereder sig på studentkryssning, troligtvis börjat dricka redan nu så ska jag snöra på mig löparskorna och ge mig ut på lite intervallträning med lillasyster. Kommer bli SKITJOBBIGT men kommer behövas efter all kladdkaka denna helg! Måste säga att det känns skönt att snöra på sig träningsskorna istället för att dricka, underbart!

While the small town boys were busy being bored


Bara för att bilden är så jävla kul, HAHA!

Jag övar satan på min svenska redovisning denna söndag, ska fanimej kunna den precis utantill tills på torsdag (dags att rädda mitt betyg i svenska c). Funderar över min framtid och har troligtvis tagit ett beslut om vad jag ska söka, det blir bäst såhär.

Senare ska jag göra något jobbigt...jag ska ut och springa intervaller i en helvetes backe! Jävlar vad det ska tränas!

Myskväll.

Hade myskväll igår med lillasyster, lagade mat åt efterrätt och kollade på tecknat hela kvällen! Dock mådde jag inget vidare senare på kvällen efter att ha tryckt i mig mer än vad jag är van vid, men det var faktiskt värt det!


Pestopasta med kyckling, cocktailtomater och parmesanost lagade vi! Passade mer Ellens smak än min, men det var helt klart godkänt!

Kladdkaka med mörk choklad, dinkelmjöl, råsocker och aftereight!

I hope you are thinking of me..



All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side

You know how the time flies.



Lite brist på bilder för dagen (ingen lust att ta kort på mig själv när jag fortfarande går runt i pyjamasen) så får bli en bild på mina vårvita naglar!

Jag har ändå fått lite gjort idag, skrivit mitt svenska tal skrivit ut och övat lite på det, tänkte öva en hel del nu så jag förhoppningsvis lär mig det utantill. Gjort en sjuuukt gott kladdkaka som jag och Ellen ska ha ikväll på vår myskväll samt stekt pannkakor och nött den här låten Adele – Someone Like You


Ölandsbrudar



Så jäkla bra.

Myskväll

Har ätit mig mätt på frysta hallon och kesella vanilj (när började det hända?) ska nu måla naglarna efter det blir det film med lillsyrran, winter's bone står på schemat!

älskade helg.

Vet att jag inte haft något direkt ansträngande vecka i pluggväg, det kommer de närmsta tre veckorna (ser inte fram emot det) men träning, skola huvudvärk och halsont har ändå tagit musten ur mig och jag kommer verkligen njuta till fullo av den här helgen!

Det bästa är att jag knappt har någonting planerat, lite mys och bio står på schemat (och lite plugg då) men annars ska jag bara ta det lugnt som bara den och försöka bli av med mitt halsont, myshelg!

RSS 2.0