I'm loving angels instead

Jag sitter på jobbet, räknar timmar, minuter nästan sekunder tills jag slutar. Inte för att mitt jobb är tråkigt, nej tvärtom men ikväll efter jobbet, lite mat och andra kläder åker jag och lillasyster till Växjö för att kolla på premiären av Eclipse. Som jag har längtat efter denna jäkla film och ikväll ska jag äntligen få se den, eclipse är min favoritbok(som så många andras) så jag hoppas verkligen att filmen kan leva upp till boken någorlunda.

Att Ellinor smsade mig mitt i natten helt lyrisk över filmen har även gjort att mina förväntningat stigit skyhögt!

Can't wait


I'm yours

Kör en liten uppdatering från jobbet idag igen, idag är det varmt det måste vara värmerekord! För här sitter jag och svettas och känner mig lika seg i huvudet som kola ungefär, trots att jag druckit en jäkla massa vatten. Note to self: Ta med dig lite mer till lunch än två mackor en varm dag som denna. Det är mycket möjligt att jag snart faller ihop med huvudet på tangentbordet av ren utmattning.

Det är faktiskt så varmt att jag har allvarliga funderingar på att ta mitt första dopp för i år(i Sverige då) senare när jag kommer ut till stugan, det kanske får min kolaliknande hjärna att vakna upp och orka packa kvällen lång. Dock är den tanken inte 100% än eftersom jag inte är något fan av att bada, att sola är mer min melodi bada gör man mest för att svalka sig efter man har solat och evetuellt bli mer brun när man torkar med vatten sedan när man solar, egentligen baseras hela mitt "badande" på mitt "solande" existerar ens de där orden?

Om detta inlägget blev helt snurrigt och lustigt vilket det verkar ha blivit nu när jag läser igenom det beror det på att jag fått värmeslag.

Ciao

Uppdatering

Vet att min uppdatering inte är den bästa just nu men har ärligt talat inte haft tid.
Jobbar om dagarna sedan har vi flyttat ut till stugan(där vi inte har internet) och där spenderar jag mina kvällar/nätter. Inte för att jag har någfot världsintressant att blogga om för den delen, men lite bilder från midsommar vore väl trevligt? En midsommar som för övrigt var superb så att säga. God mat, dricka, tårta, sol, snapsvisor, lekar och framförallt helt underbara människor omkring mig. En midsommar som blir svår att slå!

Just nu räknar jag bara dagar, här på jobbet går det nästan som på autopilot för att jag längtar så mycket tills på onsdag/torsdag. På onsdag ska jag och lillasyster på världspremiären av Eclipse, SOM JAG LÄNGTAR!
Sen på torsdag morgon åker jag Elli och Elin till Halmstad, något vi planerat och längtat efter så länge och nu ska det äntligen bli av! Att vädret ska bli kanon gör ju inte resan sämre heller.

Nu ska det jobbas tre timmar till innan det bär av hemåt, sedan är det bara två dagars jobb kvar innan min mini-semester WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


I hope you find it



Underbart väder idag, och idag är det fixardag som gäller här hemma.
Imorse var vi i Vetlanda och storhandlade mat, sen hem direkt och börja baka bröd och nu steker vi köttbullar. Framåt kvällen ska vi ut och plocka blommor till midsommarkransen, sy in min midsommarklänning och kanske gå en runda om det hinns med? Borde få lite motion som jag ätit idag.

Förresten idag trillade första lönebeskedet ner i brevlådan, några tusenlappar rikare nu känns fint och välbehövligt till Halmstad och Öland.

Minigolf



Igår på kvällen drog jag och några fina vänner till korsberga för att spela äventyrsgolf. En tripp som bestod utav lagspel i minigolf pga. snåla och lite fattiga ungdomar, lagen delade vi upp utifrån härkomst eller ja vi virserumsbor var i samma lag medan resten fick dela lag (ja michaela, emmy och tilda då). Tyvärr så förlorade vi med fyra poäng, jag som tyckte vi va så vassa ett tag trots att elin spräckte sina byxor och höll på att slå mig i huvudet med klubban(vi skyller vårt lags misstag på bertilsson).
Efter en match med blod, svett och tårar(nja riktigt så seriöst var det kanske inte men) så kände vi hungern komma krypande så vi åkte till Vetlanda och Donken. Ni som känner mig vet att jag fullkomligt HATAR donken men jag åt lite pommes, bearneisås (som för övrigt är så äcklig att den inte ens borde få kallas för bearneisås) och en Mcflurry. Sedan drog vi en raggarrunda inne i Vetlanda, där det var helt dött ungefär som här i Virserum ungefär och sedan körde vi hemåt igen.
En rolig kväll med mycket skratt och sooool.

Nu taggar vi inför midsommar!


I gotta tell you how i feel about you


Lelove ♥

Idag är jag trött, riktigt trött. Jag förstår inte hur man kan bli så trött när man börjar jobba så sent? Trött är jag i alla fall och ska inte göra något speciellt ikväll, eller jo jag ska springa en runda. Jag måste verkligen springa varannan dag nu och det kommer bli jobbigt idag men det är bara att stå ut.
Sen tänkte jag göra smootie när jag kommer hem och kolla på one tree hill.
Funderar också på att ladda hem True Blood? Fan kollar jag på allt annat som har med vampyrer att göra kan jag väl lika gärna se detta också? Och elli tycker ju det är bra så, och hon har koll på vampyrerna den damen.

Over and out


Darling, you are the only exception



You are the most valuable person in my life ♥

You better shape up



sprungit långrundan idag igen, sprungit fyra gånger på en vecka nu det känns jävligt bra. Måste fortsätta med hela den här springa varannan dag grejen jag håller på med samt varva med lite promenader ibland så jag inte sliter sönder mig totalt. Börja träna med hantlarna och pilatesbollen varje dag(det har gått så dåligt sen skolan slutade). Dags att ta tag i det här på riktigt och bli fit, bli av med mina extrakilon och lovehandels och det kräver skärpning, att jag och Ellen delade på en Ben&Jerrys igår samt att jag ätit nybakta bullar idag hjälper mig inte precis....

Dags att träna lite med hantlarna, göra lite armhävningar och träna på pilatesbollen. Sen blir det film och VILA.

Känner värmen från din hud


Förra sommaren

Jobb 11-17
Nu kollar jag otroligt nog på bröllopet som sänds hela dagen på tv, jag? Som är så emot allt detta egentligen. men fint är det, jävligt fint. Det är inte utan att jag blir sugen på att gifta mig en vacker dag.

Ikväll ska jag kolla på gp:t käka lite varma mackor med familjer samt avnjuta en Ben&Jerrys som Ellen köpte till mig idag. Ska smaka halfbaked för första gången, får se om det blir någon hit.


Bad kids


bild sedan gårdagen

Snart kommer mina bästa vänner hit, vi planerar att göra fruktsallad, kolla en bra film och snacka massvis med skit. Låter som en bra fredagskväll i mina öron.

Good shit musiken jag njuuter av just nu i det fina vädret.

Sommarkväll

Pics från gårdagen


I'm just writing this song



Gårdagens outfit (haha) okej detta var sista gången jag försöker mig på något sådant som dagens outfit eller liknande, ärligt talat inte min grej det lämnar jag till modebloggarna och ellinor då såklart.

Såhär såg jag i alla fall ut igår när jag for till Målilla(ja när jag kom hem också såklart) min röda/korallfärgade klänning från bikbok samt mina converse till. Kvällen blev inte riktigt som den var tänkt så jag åkte hem tidigt men jag hade i alla fall trevligt och fick träffa några fina vänner.
Bilder från kvällen kommer strax.

Idag har jag solat lite, kollat klart på första säsongen av Vampire Diaries(OMGOMGOMG). Ska snart ut och springa en runda sedan laga lite mat med lillasyster sen ikväll kommer Elin och Elly hit, fint!

Eclipse



Igår när jag kom hem från Målilla beställde jag biljetter till mig och Ellen till Eclipse den 30/6. Känns så jäkla skönt att ha fixat det och att jag ska få se den tredje filmen på bio då jag varken sett den första eller andra på bio.
Snacka om att jag längtar.

California gurls



Drar iväg på fest om ett tag, är relativt klar väldigt tidigt innan jag ska åka så brukar det aldrig vara.
Kvällen ska spenderas i Målilla med dom absolut bästa.

Seeeee yyaaa

This is why i love friends


I know how you feel inside, I've been there before


Lelove ♥

best of rock
Delar med mig av min spotifylista som jag nött hela dagen på jobbet idag. För övrigt gick tiden ovanligt fort på jobbet idag och så jobbar jag imorgon sen har jag ledigt två dagar, så skönt!

Kvällen ska spenderas i soffan med en bra film, men en powerwalk eller springrunda ska hinnas med också, ett måste som jag käkat geisha idag på jobbet. Svårt att undvika chokladen nu när systra mi har vunnit en tvåkilos på Liseberg.

 


Talk to me softly



Bjuder på en utav mina favoritlåtar through times såhär på kvällskvisten.
Videon är en utav de konstigaste jag sett, ja förutom Lady Gagas då som är en klass för sig men ändå, skitsamma så länge låten är bra.

Dags att få lite sömn för imorgon väntar ännu en dag på jobbet.
Sleep tight

You left me, for someone new



Pic; sommarfrukost i stugan med bästa vännerna

Påtala om bilden, när ska det bli riktig sommar? När ska det bli så varmt att man kan sitta ute om kvällarna, kan ta sig ett dopp i sjön mitt i natten och käka frukost ute i bara bikini? Jag menar det är fanimej svinkallt ute, det är lite sol ibland men inte är det varmt för det? Sitter för tusan med tjocktröja och filt över mig när jag jobbar om dagarna. Känns mer som höst än som sommar, och jag vill ha sommar NU.

Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa samt käka lite cheezballs och melon (oslagbar kombination jag vet) för att sedan köra två jobbdagar till innan jag har lite semester i två dagar.

Förresten är Ellen på Liseberg med konfirmationen och hon ringde nyss och sa att hon vunnit en tvåkilos geishaask. Hon har sån jävla tur den ungen, nu jävlar ska det käkas choklad i sommar, varvat med massvis av springrundor och powerwalks såklart!

No promises, baby.


Lelove ♥

Måndag och andra dagen på jobbet, det har gått bra med måmga besökare problemet är bara tyskar som vägrar prata engelska tur att jag har en nisse i ett hus mitt emot mig som pratar tyska, så jag hänvisar alla tyskar dit som inte kan engelska.
Direkt efter jobbet åkte jag ut till stugan och åt lite och kollade in min och Ellens fina stuga som vi gjort om då pappa satt upp lite lampor och så idag, finfint!
Direkt hem sen ut och springa med Ellen, springer aldrig med henne annars just för att jag hatar att springa/gå powerwalk med andra då jag hellre springer själv och lyssnar på musik men det gick faktiskt väldigt bra. Innan jag lägger mig ska jag träna lite med hantlarna och göra lite situps också, dags att komma igång med träningen nu igen efter en latisvecka på Rhodos.

Nu blir det lite fotboll sen ska jag nog kolla film innan det är läggdags, för hey imorgon är det back to work!


Dreaming we had broke



Överlevde min första dag på jobbet med 36 besökare på turistbyrån, inte dåligt för att vara lågsäsong och vara i lilla Virserum! Klarade till och med av tyskar som ville köpa fiskekort, jag som har så stor koll på fiske i området. Känns skönt att ha kommit igång med jobbet och tror det kommer att bli riktigt roligt, dessutom har jag tillgång till dator och internet så när jag har tråkigt finns datorn där, perfekt! Fasar bara för att lära mig kassan, jag som är så slow i att lära mig nya saker men det problemet tar vi när det kommer.

Nu kollar jag på england-USA i fotboll och ska snart äta rabarberpaj som mamma gjort, mums! Imorgon blir det en springrunda..for sure!

The climb


Dagens ehm outfit? Kanske borde börja med det jag också.

Imorgon börjar jag jobba, jag är nervös men förväntansfull tror mitt jobb kommer vara superroligt och givande.
Jag borde sova nu vill inte vara trött första dagen på jobbet.

Förresten tog jag en powerwalk förut, och det kanske inte är sommarväder men det luktar fanimej sommar överallt och det är underbart.

Who Knew


Bild som jag snodde från Elli sedan gårdagen

Sova, laga mat, dator och tv.
Känner att min dag är väldigt busy, ha ironi i stora lass. Men ärligt talat jag behöver vila innan jag börjar jobba imorgon och jag är trött sedan igår fortfarande. Jag klarar verkligen inte av fester och sena kvällar, sen att jag inte somnade direkt när jag kom hem har säkert bidragit till min trötthet.

Tänker fortsätta att slappa hela dagen, kanske ta en promenad, kolla någon bra film och sådär så jag är fit for fight imorgon för att jobba!

Sommarlov


Pic; Öland

Nu har jag sommarlov, känns inte så verkligt alls.
Självklart är det otroligt skönt, som jag slitit i år med allt plugg och det har gett bra resultat, bättre än någonsin och det är jag glad över. Samtidigt känns det lite tråkigt, kommer troligtvis inte träffa alla så mycket i sommar pga. allt jobb.

För att fira sommarlovet grillade jag med några fina vänner igår(vilket blev grillning i ugnen istället pga. skitvädret) festade lite och körde x antal lekar. Jag hade en riktigt bra kväll förutom lite i slutet och vaknade upp idag och mådde bra, dock trött med en jävla huvudvärk efter att jag slagit huvudet i michas kökslampa klumpig som jag är. Tack micha, och tack alla andra för en superrolig kväll. Ni är great ♥

Idag är jag väldigt trött efter att ha kollat på skolavslutning då lillasyster sjöng så fint och skulle helst vilja lägga mig i sängen igen och sova bort den här dagen då inget speciellt händer idag. Faktum är att jag tror att jag ska slänga på mig mjukiskläder nu, bädda ner mig under en filt och läsa en bra bok eller se en film.
Låter som en bra början på sommarlovet.


Heavy in your arms



And is it worth the wait
All this killing time?
Are you strong enough to stand
Protecting both your heart and mine?


Pics from Rhodos




Lite bilder från underbara Rhodos, tänkte ladda upp några åt gången annars blir det en jävla massa bilder i samma inlägg, så bilder kommer att komma med jämna mellanrum.

Home sweet home


Pic; solnedgång på Rhodos, andra bilder kommer snart.

Hemma från en underbar vecka på Rhodos, inte haft vääärldens bästa väder alla dagar vilket varit lite tråkigt ibland men det har absolut inte varit dåligt väder.
Tråkigt att åka därifrån men samtidigt väldigt skönt att komma hem och kul att träffa alla fina kompisar som jag får träffa imorgon, har saknat er! ♥

RSS 2.0