Gothenburg I came back to you


På stationen i Hultsfred

Bädda

Egopics, check!

Pizzamys (det är för övrigt ganska svårt att hitta en pizzeria i Göteborgs centrum som inte är superdyr)

Mys

Vi besökte Universeum (om ni inte förstod det genom att kolla på bilden)

Jag posade bland fiskarna

Alla mammor tog upp sina barn på den där bron så stod papporna nedanför och tog kort, jag tvingade upp Ellen och stod där nere bredvid alla pappor och tog kort. Tror hon skämdes lite där systra mi.

Ser ganska liten ut jämfört med akvariet, Like it!

I akvarietunneln, precis här vinkar Ellen till mig och ropar "Kom hit, skynda dig då Lisa det kommer en haj här du måste ta kort på" Hajen kom för övrigt väldigt nära glasrutan och skrämde mig lite, jag har någon fascination för hajar blandat med skräck då.

Fint

En söt liten orm, som för övrigt är en utav de giftigaste ormarna i världen.

Någon sorts supergiftig ödla som alla barn pekade på och sa till sina föräldrar "Kolla den sover" dock tyckte jag och Ellen och säkerligen några föräldrar att det verkade lite suspekt eftersom ödlan inte andades och inte rörde på sig alls, men vi höll god min ändå och fotade den "sovande" ödlan.

Tvingade Ellen till ännu ett pinsamt foto, att posa med skyltdocke-dykaren.
Såg små söta självlysande maneter och tänkte genast på Hitta Nemo.

Vi besökte regnskogen som var ja VARM, jag gick runt och svettades och Ellen gick på helspänn redo att springa för livet om en fjäril skulle dyka upp, min lillasyster är nämligen livrädd för fjärilar inte hajar, ormar, mördare eller saker som normala människor är rädda för nej Ellen är rädd för fjärilar.

Här lyckades jag slå två flugor i en smäll, att se glad ut och bli riktigt ful, Grattis Lisa! Hoppas verkligen inte jag ser ut sådär när jag är kär, isåfall är det synd om den jag är kär i. (Kan också nämna att jag inte lyckades fundera ut hur det där programmet fungerade)

Fick Ellens huvud serverat på ett fat med frukt som tillbehör, mums.

Åkte till Liseberg och spelade lite på chokladhjul osv i hopp om att vinna stjärnvinst, vi gav upp när vi insåg att vi snart ska ha godisförbud och då inte kan äta upp vinsten så vi tog en glass istället på Ben&Jerrys cafet.

Det blev shopping i lagom ganska stora mängder för min del

Mys med Ben&Jerrys i sängen mitt i natten, Thank god for Seven Eleven.

Avslutar bildbomben med en bild på mina nya skor, som jag älskar.

Har haft fyra riktigt bra dagar i Götet med lillasyster, avslutade resan med att nästan missa tåget då vi tagit fel på tid när tåget gick och fick springa ner till stationen. Jag och Ellen har kommit fram till att jag inte hanterar extrem stress så bra alls medan hon är väldigt lugn i stressiga situationer, kan vara bra att veta!
Är riktigt glad att jag har en sådan fin syster som jag kan umgås med dygnet runt i fyra dagar utan att vilja strypa henne, det är syskonkärlek det.

Over and out


Kommentarer
Postat av: Tova

HAHA, måste bara säga en sak; Tyckte det var väldigt roligt det där med att Ellen är rädd för fjärilar!! Fjärilar är väl en konstig sak att vara rädd för tycker jag.. hehe

2010-08-21 @ 00:17:00
URL: http://tovakonradsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0